Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Implantasyonu
İmplant
s....a
Diş işlemlerinden çok çekinen biri olarak yıllardır ertelediğim 20'lik diş çekimi için İbrahim Hoca'ya gittim. Acısız ve herhangi bir şişlik olmadan süreci atlattım, rahatlatıcı yaklaşımlarıyla da fobimi büyük bir oranda yendim. Farklı işlemler için de gönül rahatlığıyla tercih edeceğim bir diş hekimi kendisi, iyi ki yolumuz kesişmiş
nu...
İbrahim beye gomulu 20 yas dişimin enfeksiyon yapması sebebi ile yüzüm şiş bir şekilde gittim. 5 gün antibiyotik sonunda dis çekimimi gerceklestirdik. Hem çekim sırasında hem de sonrasında hiçbir sıkıntı cekmedim. Kendisi çok ilgili çok guleryuzlu ve içinizi rahatlatan biri. Her konuda yardımcı oldu. . Çevremdeki herkese tavsiye edeceğim
ö....b
Kendisi bu yaşıma kadar tanıdığım bütün doktorlar arasında en tatlı dilli doktor olabilir. Sizi o kadar güzel sakinleştiriyor ve her yaptığı işlemi tane tane anlatarak açıklıyor ki hic korku kalmıyor.20 lik dişlerimi cektirdim. Hic korktuğum gibi olmadi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Asistanı da kendisi gibi güler yüzlü. Klinik ortami ferah ve hijyenik
tu....
Kesinlikle işinin ehli bi dr. Diş dru korkusundan dolayı hep ertelemistim gitmeyi ve dislerimi hep kaybettim. Gömülü dişlerimi İbrahim bey cekti. Öncesinde Başka bi Dr iki saat uğraşıp bir dişi cekemedi cnku zor koklerim vardı.sonrasinda tesadüfen İbrahim beyle tanıştık.kisa sürede en az acıyla disimi çekti. Daha sonra 3 dişim apseli hale geldi yüzüm şişti acıdan kivraniyordum İbrahim beye tekrar ulastim.İbrahim bey antibiyotik kullanımı sonrasi yarım saat içinde üç dişimi ben hiç anlamadan çekti.yaptigi her islemi anlattı ve beni çok rahatlattı.implant tedavilerim içinde hiç korkmadan İbrahim beye gideceğim.yaptigi iş ,hastasıyla iletişimi,yaptığı her islemi anlatarak rahatlaması mükemmel..çok teşekkür ediyorum...
gü...a
Her konuda başarılı bir doktor. Ben dolgu, çekim, diş temizliği ve kanal tedavisi yaptırdım gayet başarılı ve güzel geçti .Tesekkür ederim.
fe...n
Implant uygulamasi sırasında hiç agri sizi duymadim doktor bey tedavi sırasında hangi uygulamayı yaptığını anlatıyor hastasina
İbrahim bey oldukça sakin, samimi ve profesyonel anlamda işini en iyi şekilde yapan biri. Uzun bir süredir dişlerimin bakımı için(dolgu, kanal tedavisi) vb kendisinden tedavi görmekteyim. Daha önce ki dişçi deneyimlerimden tamamen farklı olarak, çok rahatlıkla gidebiliyor ve çekinmeden her konuda destek alabiliyorum. Her işlem aşamasında sizi rahatlatıcı konuşmaları ve işlemleri detaylı olarak açıklaması güven veriyor. Kendisine ve ekibine tüm destekleri ve ilgileri için teşekkür ederim.
Herkese tavsiye ederim.
i̇...s
Yirmilik diş çekimi için gittiğimde çok tedirgindim. İbrahim Bey işlem sırasında bana her şeyi adım adım açıklayarak konuşarak çok rahatlattı ve bana güven verdi ağrısız acısız işlemimi yaptırdım. Alanında çok iyi bir doktor. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
h....g
Diş çekimimi İbrahim Bey yaptı güler yüzü, rahatlatıcı açıklamalarıyla kolaylıkla yapıldı teşekkurediyorum kendisine ve Bulvar Diş Kliniği çalışanlarına
k.....
Oğlumun ortodontik tedavisi sırasında cerrahi müdahalesi İbrahim Bey tarafından yapıldı. Gerçekten çok hassas, hızlı ve özenle davrandılar. Çok memnun kaldık. Gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir hekim.
İbrahim Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Kılıç, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size İbrahim Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Ağız Cerrahisi, Diş Çekimi, Çene Implantasyonu, Kemik Grefti, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Gülüş Tasarımı, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen.
İbrahim Kılıç adresi nerede?İbrahim Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe M.FSM Bulvarı 68/1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Kılıç hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Kılıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, İbrahim Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları