Mustafa Kemalpaşa bulvarı Gültepe mahallesi Park apt b blok 24/a Melikgazi, Kayseri, Kayseri
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Apikal Rezeksiyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Ağız Bakımı Eğitimi
Parla Dent
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Parla Dent
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Koruyucu Dolgu
Kron-köprü
Kök Kanal Tedavisi
Parla Dent
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
Köprü
X-Ray
Yaprak Kompozit Lamina
Yaprak Porselen Lamina
Parla Dent
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
İmplant Üstü Protezler
Parla Dent
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Öğrenim Bilgileri:
İlkokul: Yılmaz Akansu İlköğretim Okulu
Ortaokul - Lise: Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi
Üniversite: İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi
Uzmanlık: Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi
Rotasyonlar Eğitimi: Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak-Burun-Boğaz
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Bölümü
Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
Tez Çalışması:
Greft materyali kullanılmadan yapılan maksiler sinüs tabanı yükseltilmesinde yeni nesil trombosit konsantrasyonunun (A-PRF) yeni kemik oluşumu üzerine etkisinin incelenmesi.
2021 yılı itibariyle kurmuş olduğu Parladent ağız ve diş sağlığı polikliniğinde Çene Cerrahisi uzmanı olarak mesleğini yapmaktadır.
a....a
Gömülü 20'lik diş çekimi için başvurdum. Kendim araştırarak tercih ettim. İşlemi yapıldı. Ne anlattıysa öyle bir süreç yaşadım. Olumsuzluklardan da bahsetti ama onları yaşamadım. Çok ilgili ve alakalı bir uzman. Ben de sağlık çalışanıyım. İkinci soruya gerek kalmadan detaylı bilgilendiriyor. Çok memnunum kendisinden. Açıklayıcı bir uzman işinin hakkını veriyor.
m....d
Diş kisti için başvurdum. Dişim temizlendi ve çekildi. İyileşince yerine implant yapılacak. Aşama aşama her şeyi anlatıyor. Bana her konuda yardımcı oldu, çok memnunum kendisinden. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum, tedavim devam ediyor.
m....k
Sinire yakın 20’lik dişim için gittim. Daha önceden gittiğim doktorlar dişim sinire yakın olduğu için çekilmesinin riskli olduğunu söyledikleri için çektirmeye korkuyordum fakat İbrahim Bey gerekli bilgileri benimle paylaşarak dişimi kısa sürede çekti ve sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım
s....p
Diş implantı için tavsiye üzerine başvurdum. Tedaviye başladık. Bütün dişlerimi yapıyor kendisi. Sürecim güzel geçiyor. Rahatım hiçbir sıkıntım yok. Her aradığımda iletişim kurabiliyorum. Detaylı açıklamalar yapıyor. Sorduğum sorulara cevap alabiliyorum. Hastayı rahatlatarak çalışıyor. Eli hafif. Yeterli bilgileri veriyor.
h....k
Gömülü dişi çekmek için tavsiye üzerine gittim kendisine. Diş çekimi esnasında ağrı ve sızı yaşamadım. Ameliyat oldum. Ameliyat sonrası biraz ağrı hissettim. Şu an iyiyim. İlk günkü gibi ağrı ve sızım yok. Her aradığımda ulaşabiliyorum kendisine. Eli çok hızlı. Memnunum kendisinden.
İbrahim Bey kendisiyle ilgili hiçbir şikayetim yok. İmplant tedavimi yaptı ve tedavime devam ediyorum. Tedavimin gidişatından memnunum, şu anda hiçbir şikayetim yok.
y.....
İbrahim Bey'den memnunuz. Kendisi implant tedavimi uyguladı ve tedavime devam ediyorum. İbrahim Bey tedavi öncesinde ve sonrasında süreçle alakalı bilgilendirmelerde bulunuyor.
Diş taşı temizliği için gittim. Aslında basit bir işlemdi ama kliniğin hijyeni, temizliği, düzeni gayet iyiydi. Hepsi ayrı ayrı ilgiliydi. İbrahim Bey'de belli işinde uzman birisi. İlgilerinden, alakalarından çok memnun kaldım. Her türlü problemim için bir daha oraya giderim.
i̇....
Ben gayet memnunum. İmplant tedavimi yaptırdım. Tedavimden çok memnunum. İbrahim Bey sıcakkanlı, çok düzgün, sevecen, güler yüzlü, işi ve kendi pratik bir doktor.
İbrahim Bey'e implant tedavisi oluyorum. Bu yaşıma kddar diş hekiminden korkuyordum ama kendisinden sonra kesinlikle böyle bir şeyim kalmadı. Hiçbir sorunum yok. Tedavimden sonuna kadar memnunum.
İbrahim Macit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Macit, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size İbrahim Macit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, İmplant, Ağız Cerrahisi, Diş Çekimi, Çene Implantasyonu, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Kemik Grefti, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Gülüş Tasarımı.
İbrahim Macit adresi nerede?İbrahim Macit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemalpaşa bulvarı Gültepe mahallesi Park apt b blok 24/a Melikgazi, Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Macit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Macit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Macit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Macit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Macit hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Macit ile İngilizce, Almanca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Macit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Macit tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Macit hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, İbrahim Macit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Macit hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Macit tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.