ga...ş
Sadece İbrahim hocaya yorum yapmak için 10 dakikadır bu siteye kayıt olmaya çalıştım. Hayatımda gördüğüm en iyi doktor. Rabbim yolunu bahtını açık etsin. Merhameti konuşması ilgisi nokta atışı tespitleri maşaAllah. Huzursuz bacak için gitmiştim. Tek bir ilaçla aylardır bitmeyen çileme vesile oldu. Yarın yine randevum var. Hastaneye severek gitmeme vesile olan İbrahim hocama minnettarım.
se...m
Hayatımda gördüğüm işini dört dörtlük yapan nadir doktorlardan birisi İbrahim Mumcuoğlu...Ben 5 yıldır ms hastasıyım ilk teşhisi koyan ve tedavimi yapan İbrahim hocama erken teşhisinden insanlığından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Allah herkesin karşısına sizin gibi doktorlar çıkarsın işinizi gücünüzü rast getirsin.Ömrünüz uzun ve bereketli olsun sizin gibi işinin ehli güleryüzlü doktorlara ihtiyacımız var...
İbrahim Mumcuoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Mumcuoğlu, Nöroloji.
İbrahim Mumcuoğlu adresi nerede?İbrahim Mumcuoğlu adresini belirtmedi. İbrahim Mumcuoğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya İbrahim Mumcuoğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Mumcuoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Mumcuoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Mumcuoğlu hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Mumcuoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Mumcuoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Mumcuoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Mumcuoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Mumcuoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İbrahim Mumcuoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.