Teyyaredüzü Mah. Atatürk Bulvarı No:323 Prof.Dr.İlhan Özdemir Dvh, Giresun
na...r
O kadar doktorlara gittim ozel olsun normal hastaneler olsun 4 senedir çektiğim karın ağrısı megersem ülseratif kolit mis. Bir anda ameliyata alındım. Önce Allah sonra İbrahim hocamin sayesinde hayata tutundum. 35 kiloya kadar dustum bir baba gibi yaklaştı. Allah razı olsun. Allah ayagiini taşa degdirmesin. Adam gibi adam gerçekten.
es....
Hiç memnun kalmadım. Göğsümdeki kist için muayeneye gittim, bu tür kistlerin sorun yaratmayıp sadece ağrı yapabileceğini söyledi. Ağrı kesici yazmadı. Ayrıca bir bacağım diğerinin üzerinde olduğu için yaşımın genç olmasından aldığı cesaretle bana "Önce o bacağını bir indir", "Ailen sana terbiye öğretmemiş galiba" gibi yersiz cümleler kurdu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
sa...ş
çok kaliteli ve işini düzgün yapan aynen soy ismi gibi düp düzgün bir insan,ben ve beraber yattığım hastaların tümü ondan memnun kaldı keşke tüm doktorlar onun yarısı kadar olsa
yu...n
Bu memlekette İbrahim Nadir DÜZGÜN gibi hizmet aşkı ile görev yapan hekimlerimizden ve ekibindeki yardımcı personellerden allah razı olsun. yıllardır arzuladığımız ilgi alaka bu. mükemmel bir insan beni kendisi amaliyat etti (Guatr) Helal olsun.Takdir-i şayan biri
İbrahim Nadir Düzgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Nadir Düzgün, Genel Cerrahi.
İbrahim Nadir Düzgün adresi nerede?İbrahim Nadir Düzgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teyyaredüzü Mah. Atatürk Bulvarı No:323 Prof.Dr.İlhan Özdemir Dvh Giresun
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Nadir Düzgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Nadir Düzgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Nadir Düzgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Nadir Düzgün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Nadir Düzgün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Nadir Düzgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İbrahim Nadir Düzgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.