2. Çevre Yolu Bahçelievler mah. No:480 H.Okan merkezi bulvarı, Bahçelievler , Mersin
Diş Hekimi Randevusu
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
ga...
İbrahim bey guleryuzlu ve eli hafif bir doktor. İmplant tedavisi yaptırdım çok memnun kaldım. Baya da ilgili. İşini titizlikle yapıyor
ne...n
İbrahim bey benim ve babamın implantlarını yaptı. Başta aşırı korkumuz vardı. Ama doktorumuz bu zor süreci rahat atlatmamızı sağladı. Ameliyat başarılı geçti ve sonrasında verdiği tavsiyeler sayesinde ağrı çok azaldı. 3 ay boyunca düzenli kontrollerinizi yaptı. 3 ayın sonunda da yeni dişlerimizi taktı. Çok memnunuz kendisine çok teşekkür ederiz
Yirmilik dişimin ağrısıyla İbrahim Özdemir’e gittim.Cerrahi çekim önerdi.Cerrahi çekim yapıldı.Eli çok hafif hiç bir şey hissetmedim kesinlikle tavsiye ederim .Güler yüzlü bir hekim .
öz...r
Kanallı dişimin ağrısı şikayeti ile gittiğim İbrahim Hocam dişi çekip aynı seansta özenle implant yerleştirdi. Ağrı sızı hiç bir şey hissetmedim. Güler yüzlü ve eli hafif bir hekim. Ellerine emeğine sağlık
ay...t
Dişlerimde ki sararma nedeniyle Akdeniz ağız ve diş sağlığı polikliniğine gittim İbrahim hocaya diş problemlerimi anlattım gayet açık ve net bir şekilde güzel açıklamalar yaptı hangi tedaviler uygunsa onlara yönlendirdi. Memnun kaldım herkese tavsiye ederim
ç....a
Özel Akdeniz'e tesadüf bir şekilde gittim ve vazgeçemeyeceğim bir kurum oldu. Temizliğiyle hekim ve personelleriyle çok ilgi alakalılar. Kendileri benimle ilgilendiler. Herhangi bir sorun, sıkıntı yaşamadım. İbrahim hocama çürük dişlerim için muayene oldum. Kendisi implant tedavisi için takvim hazırladı. Öncelik olarak kanal tedavime başladık ve tedavime devam ediyoruz. Başarılı bir hekim, çok memnunuz...
a....v
Samimi ve güler yüzlü bir hekim. Yurt dışında yaşadığım için çok az zamanım vardı. İşlemlerimin yetişmeyeceğini düşünüyordum ama İbrahim hocam beni yormadan hem dolgu ve kanallarımı bitirdi, hem de ön dişlerime zirkonyum kaplama yaptı. Çok memnun kaldım. Cevremdekilere tavsiye edeceğim
h....a
İbrahim hocama tavsiye üzerine gittim. Birkaç dişim de çürüklerimin olduğunu ve bunların dolgu tedavisi olacağını söyledi.tedavilere karar verdim elli çok hafif kendisine ve akdeniz ailesine teşekkür ederim.
p....g
İbrahim hocama tesadüf üzerine gittim iyiki gitmişim diyorum. Yaklaşımı ve güleryüzlülüğü beni tedaviye ikna etti. Dolgu ve diş taşı temizliği yapıldı. Kendisine çok teşekkür ederim.
z.....
İbrahim hocamla babamın kaplamalarını yeniledik. Tedavidende kendisinden de ayrıca memnunuz. Teşekkür ederiz.
İbrahim Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Özdemir, Diş Hekimi. Size İbrahim Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Lokal Anestezi, Normal Randevu, 20'lik Diş Çekimi, Bonding, Botoks, Bruksizm Tedavisi, Çene Eklemleri Tedavisi, Cerrahi İmplant.
İbrahim Özdemir adresi nerede?İbrahim Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2. Çevre Yolu Bahçelievler mah. No:480 H.Okan merkezi bulvarı Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İbrahim Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, İbrahim Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.