Yenişehir, İncirlik sokak no1, izmit/Kocaeli, İzmit, Kocaeli

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Ergoterapi Randevusu

Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme) +4 daha fazla

El Rehabilitasyonu

Ergoterapi

Otizme Erken Müdahale

Ergoterapi Randevusu

Mavi Çocuk Gelişim Akademisi

Ergoterapist İbrahim Samed Cengiz, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ergoterapi bölümünden mezun olmuştur. Devlet hastaneleri, rehabilitasyon merkezleri ve kliniklerde stajlarını tamamlamıştır. Kendisini duyu bütünleme, el rehabilitasyonu ve nörolojik rehabilitasyon alanlarında geliştirmiştir. Üniversite öğrenimi sonrasında Beslenme Terapisi ve DIR Floortime101 eğitimi almıştır. Duyu bütünleme, beslenme terapisi, el rehabilitasyonu ve nörolojik rehabilitasyon alanlarında hizmet vermektedir. Güncel yaklaşımları takip etmeye devam etmektedir.

Konum: Mavi Çocuk Gelişim Akademisi Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Samet bey ile duyu bütünleme seanslarına oğlum 3 yaşındayken başladık. Göz teması,diş gıcırdatma,parmak ucunda yürüme,kanat çırpma davranışları ve yükseklik korkusu vardı. Haftada 2 seans ile başladık şimdi yaklaşık 6 ay oldu ve problemlerimiz gözle görülür derecede azaldı. Samet hocamızın çocuklarla etkileşimi ve ders sonunda bana yapmış oldugu detaylı açıklamalar da bir kere daha doğru yerde olduğumu gösterdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum herşey için çok teşekkür ederim Samet hocam.

Yaklaşık 4 aydır İbrahim Bey'i tanıyorum. Kendisinden çok memnun kaldım. İbrahim Bey'in söylediği başlangıç ve bitiş süreleri hemen hemen aynı oldu. Kendisini diğer ailelere tavsiye ederim. Ben tanı koyulduğu andan itibaren geç kalmadan görüşme sağaldım. Böylelikle çabuk ilerlemiş olduk. İbrahim Bey'in büyük etkisi oldu. Çocuğuma otizm tanısı konulmuştu, motor becerileri eksikti. Adım atmada zorlanıyordu. Duyu bütünleme alması adına kendisiyle görüşme sağladık. İbrahim Bey ön değerlendirmesinde 3-4 ay eğitimin yeterli olacağını söylemişti öyle de oldu. Aldığımız eğitimlerden sonra motor gelişimi daha iyi oldu. Atlayıp, zıplıyor. El yetenekleri iyi gelişti. Topuk üzerinde yürürken sıkıntı çekiyorduk şimdi daha iyi yürümeye başladı. 1 seansımız kaldı, sonrasında seanslarımız bitiyor.

Konum: Mavi Çocuk Gelişim Akademisi Ergoterapi Randevusu

İbrahim Samet Beyden gayet memnunum, çocuğumun gelişimine katkısı ve çokça emeği oldu, yaptığı her çalışmada bu çalışmayı yaptığın nedeneni, çalışmaların neye katkı sağlayacağını hangi sistemlere etki edeceğini ve geliştireceğini, altında yatan temel nedenleri her birini tek tek çok güzel açıklayıp mantığını anlayabileceğini dilde çok güzel açıkladı ve bizi aydınlattı, inşallah başarısı daim olur

Konum: Mavi Çocuk Gelişim Akademisi Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Kızım gönülün dış çevreye olan algısı neredeyse tamamen kapalıydı. İbrahim Bey bize duyusal farkındalıktan söz etti, kendisi çok sıcak karşıladı bizi ve kızım kısa sürede alıştı eğitime. Belirli bir süre geçti ve önceleri seslenildiginde bakmayan, hiç bir aktiviteye katılmayan kızım şimdi biraz olsun bakmaya başladı ve duyu bütünleme odası içerisindeki materyalleri incelemeye terapistimizle iletişime geçmeye başladı. Kendisinden çok memnunuz, eğitime devam edip önceliğimiz olan çevresel farkındalığını olabildiğince yüksek seviyeye çıkarmak için İbrahim Beyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kendisine teşekkür ederiz.