Ergoterapi Randevusu
Mavi Çocuk Gelişim Akademisi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
e....ç
Samet bey ile duyu bütünleme seanslarına oğlum 3 yaşındayken başladık. Göz teması,diş gıcırdatma,parmak ucunda yürüme,kanat çırpma davranışları ve yükseklik korkusu vardı. Haftada 2 seans ile başladık şimdi yaklaşık 6 ay oldu ve problemlerimiz gözle görülür derecede azaldı. Samet hocamızın çocuklarla etkileşimi ve ders sonunda bana yapmış oldugu detaylı açıklamalar da bir kere daha doğru yerde olduğumu gösterdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum herşey için çok teşekkür ederim Samet hocam.
Yaklaşık 4 aydır İbrahim Bey'i tanıyorum. Kendisinden çok memnun kaldım. İbrahim Bey'in söylediği başlangıç ve bitiş süreleri hemen hemen aynı oldu. Kendisini diğer ailelere tavsiye ederim. Ben tanı koyulduğu andan itibaren geç kalmadan görüşme sağaldım. Böylelikle çabuk ilerlemiş olduk. İbrahim Bey'in büyük etkisi oldu. Çocuğuma otizm tanısı konulmuştu, motor becerileri eksikti. Adım atmada zorlanıyordu. Duyu bütünleme alması adına kendisiyle görüşme sağladık. İbrahim Bey ön değerlendirmesinde 3-4 ay eğitimin yeterli olacağını söylemişti öyle de oldu. Aldığımız eğitimlerden sonra motor gelişimi daha iyi oldu. Atlayıp, zıplıyor. El yetenekleri iyi gelişti. Topuk üzerinde yürürken sıkıntı çekiyorduk şimdi daha iyi yürümeye başladı. 1 seansımız kaldı, sonrasında seanslarımız bitiyor.
g....ç
İbrahim Samet Beyden gayet memnunum, çocuğumun gelişimine katkısı ve çokça emeği oldu, yaptığı her çalışmada bu çalışmayı yaptığın nedeneni, çalışmaların neye katkı sağlayacağını hangi sistemlere etki edeceğini ve geliştireceğini, altında yatan temel nedenleri her birini tek tek çok güzel açıklayıp mantığını anlayabileceğini dilde çok güzel açıkladı ve bizi aydınlattı, inşallah başarısı daim olur
Kızım gönülün dış çevreye olan algısı neredeyse tamamen kapalıydı. İbrahim Bey bize duyusal farkındalıktan söz etti, kendisi çok sıcak karşıladı bizi ve kızım kısa sürede alıştı eğitime. Belirli bir süre geçti ve önceleri seslenildiginde bakmayan, hiç bir aktiviteye katılmayan kızım şimdi biraz olsun bakmaya başladı ve duyu bütünleme odası içerisindeki materyalleri incelemeye terapistimizle iletişime geçmeye başladı. Kendisinden çok memnunuz, eğitime devam edip önceliğimiz olan çevresel farkındalığını olabildiğince yüksek seviyeye çıkarmak için İbrahim Beyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kendisine teşekkür ederiz.
İbrahim Samed Cengiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Samed Cengiz, Ergoterapi. Size İbrahim Samed Cengiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi, Ergoterapi Randevusu, El Rehabilitasyonu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Pediatrik Rehabilitasyon, Otizme Erken Müdahale, Randevu.
İbrahim Samed Cengiz adresi nerede?İbrahim Samed Cengiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir, İncirlik sokak no1, izmit/Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Samed Cengiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Samed Cengiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Samed Cengiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Samed Cengiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İbrahim Samed Cengiz hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Samed Cengiz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Samed Cengiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Samed Cengiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Samed Cengiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Samed Cengiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İbrahim Samed Cengiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Samed Cengiz hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Samed Cengiz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.