Prof. Dr.
Abdominal Ultrasonografi
Aile Planlaması
Anormal Kanamalar Tedavisi
TMS Clinic
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
CIN 2 Tedavisi
Kontrol Randevusu
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Laparoskopi
TMS Clinic
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi
TMS Clinic
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menapoz
Servikal Hastalıkların Tedavisi
Servikal Koni Biyopsisi
Servikal Konizasyon
TMS Clinic
Servikal Koterizasyon (Rahim Ağzı Yara Yakma)
Servikal Kriyocerrahi
Vajinismus Tedavisi
Yumurtalık Kistleri
Östrojen Replasman Tedavisi
d....b
14 yıllık hastasıyım. Çok memnunum. Yılda bir kez kontrollere gidiyorum. Hocamız güler yüzlü, 10 numara biri. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamayı yapıyor.
s....k
Yumurtalık kisti için gittim, kanser şüphesi vardı. 7 senedir tanıyorum, gidip geliyorum kendisine. Yapılan muayene ve testler sonucunda her şey temiz çıktı. Çok memnunum. Çok ilgili bir hoca. Detaylı açıklama yapıyor. Tedavi yöntemlerini anlatıyor. Hangisi en doğruysa oradan işleme devam ediyor.
me...
Dört gün önce hocama endometriozis ameliyatı oldum. 18 cm kistim vardı. Herkes çok kötü şeyler söylerken hocam içimizi o kadar rahatlattı ki tereddüt etmeden önce Allaha sonra hocama güvenerek açık ameliyat oldum. Durumun gayet iyi. Hastaya ve hasta yakınlarına yaklaşmı o kadar iyi ki. İyi ki serdar hocama güvenip ameliyat sürecimi onunla geçirmişim.
bu...6
İbrahim Serdar Serin hocamız annemin 2009 yılında rahim ağzı kanseri ameliyatını yaptı.O günden beri ne zaman bir sorumuz olsa hep içtenlikle yanıtladı. Şehir dışında yaşamamıza rağmen iletişim olarak hastalarinin sürekli takibini yapan ve hastaları ile sürekli iletişim halinde olan bilgili ve tecrübeli bir doktor.
ab...t
Annemin rutin kontrollerinde Ca 125 değerinin yükselmesi üzerine hocamıza Memorial hastanesinde başvurduk. Süreç bizim için çok korkutucuydu. Ciddi anlamda panik olduk. Ancak hocamızın süreç boyunca gösterdiği ilgi,alaka ve duruma hakimiyeti bizi rahatlattı. Kayseri'liler için büyük bir şans hocamızın bu ilde olması. Özellikle onkolojik şüphelerde insan ne yapacağını bilemiyor. Alanında başarılı ve insani yönü bu kadar kuvvetli birine denk gelince ise derin bir nefes alıyor. Hocamızın kontrolünde süreç bizim için güzel tamamlandı. İnşallah bütün deva arayanlarda da aynı şekilde tamamlanır. Hocamıza o kadar derinden dua ettim ki en son ne zaman birine böyle dua ettim hatırlamıyorum.
m....a
12.09.2017 de Prof. Dr. İBRAHİM SERDAR SERİN hocama ameliyat oldum.Zor bir amaliyatı kolaya çeviren beni sağlığıma kavuşturan sayın İbrahim Serdar hocama teşkkür ederim. ayrıca bir kayserili ve hemşehrisi olarak ailece gururlandık. MEMORIAL Hastanesine sayın hocam prf.Dr. İBRAHİM SERDAR SERİN'i biz hastalarla buluşturduğu için ayrıca teşekkür ederim. Hasta olan bayanlara amaliyattan korkmadan sayın hocama muayene olmalarını gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. BETÜL AĞCA.
za....
İbrahim bey kayserideki en bilgili doktorlardan birisi.Benim hastalığım rahmimde bir kist vardı bir sürü doktora gittim en sonunda ibrahim beye ameliyata karar verdim.2ay geçtikten sonra geldiğimde son kontrolü yapan ibrahim bey kistin kaybolduğunu iyileştiğini söyledi ve paramızı ödemiş olmamıza rağmen ameliyata gerek kalmadı deyip iade etti.Normalde bir başkası olsa eminim sırf para için ameliyat ederdi.Gerçekten işinin ehli bir doktormuş.Allah razı olsun kendisine burdan sonsuz teşekkürler ediyorum.
e....y
Sayın hocam Dün itibarı ile Eşim size muayyene oldu .bir haftadır, yaşadığı pisikolojik durumu , sıkıntıyı inanın birkaç dakikalık muayene ve birkaç sözle tersine döndermiş oldunuz . Rabbim sizin gibi insanların sayısını artırsın Allah sizden razı olsun.Rabbim yolunuzu açık etsin.
bu...z
Bes sene once annemin ameliyatini ve her senrde duzenli olarak kontrollerini yapan hem annem hem de ailemiz icin cok onemli bir doktor Annemin korkuyla baktigimiz hastaligi yenmesinde ve hala bize bu konuda yardimci olan doktorumuza cok tesekkur ederiz.
re...ç
bu yorumu okuyacak olan herkese mrb,lar.söze nerden başlayacağımı bilmiyorum ama serdar serin ismi ben ve ailem için çok şey ifade ediyor sebebi de şu;aralık 2013 ün başında bizi kahreden kanser teşhisi konduktan sonra doktorumuzun tavsiyesi ile tanıştık serdar hocamızla bu durumun kendisini aştığını kesinlikle üniversiteye gitmemizi ve bir prof,la irtıbata gecmemızı önerdi bu sayede tanıştık hocamızla.ben de bir sağlık çalışanıyım ve 24 yıldır memleketimde devlet hastanesinde hastalara hizmet ediyorum daha doğrusu hizmet ettiğimi zannedıyormuşum.şimdi burada ben doktorun kendi branşında ne kadar iyi veya kötü olduğundan bahsetmiycem zira her hastasında başarılı olmayabilir çünki kanser hastalığının her evresi aynı değil geç kalınmış vak,a larda yapılacak şeyler sınırlı.işyerimde prof yok ama sayısız branşlarda uzman dr,pratisyen,hemşire,diyetisyen,teknisyen ve yardımcı sağlık personeli iele 24 yıldır hastalarla iç içeyim hasta personel dialoğunun sınırlarının aşıldığı bir çok olayla karşılaştım ve hocamızla tanıştıktan sonra iyiler hariç onları tenzii ederek söyluyorum biz sağlık personeli değiliz..bir insan bu kadarmı mütevazi olur,hasta ve yakınını incitmemek,onları müzmin sıkıntılarının kötülüğünü hissettirmemek için bu kadarmı rahatlatıcı davranmak,bu illetin yenileceğini ve bununuda hep beraber yapılacağını söyleyerek hastanın,yakınının kendısıne güvenını kazandırmak ve şuan sayamadığım onlarca tam bir TÜRK delikanlısı tavırlarıyla gerçekten tam anlamıyla işinin profesörü.ben mesleğim dolayısıyla prof larla çalışamadım belkı ama bir çok uzman doktorla çalışıyorum çalıştım,halk arasında bi önyargı vardır hemen izlenim olarak dr,un iyimi kötümü olduğu sorulduktan sonra bizim insanımızın 2.ve 3.soruları yüzü suratlımı,suratsızmı yada paracımı değilmidir sorularıdır.işin doğrusu sözkonusu hasta en sevdiğiniz olunca biz halk olarak altımızdaki yatağımızı satar onu iyileştirmek için ne gerekiyorsa yaparız bende ilk teşhisten sonra böyle bir şey fısıldadım serdar hocaya ve ilk kez suratının asıldığını gördüm kendı kendıme dedımkı dr,lar böyledir ama yınede bikaç kez amelıyat ve sonrasında benım çevremın etkısıyle yav prof ların odasına gıdecen orda onu görecen gibi telkınlerle gıttım aynı şekılde bana suratını astı ve o benim hastam ve bizim işimiz onu sağlığına kavusturmak sende işine gücüne bak gibi baştan berı olduğu gibi babacan bir tavırla uğurladı beni.ALLAH onu bu memleketin başından uzun yıllar eksik etmesin,sevdiklerine bağışlasın ALLAH onu doğuran anadan,büyüten babadan yetiştiren hocadan razı olsun..bizler razıyız ALLAH ta razı olsun inş..branşında iyi olup olmadığına gelince ne söylesem kendine iyi davranmış o yuzden övüyor diyebilirsiniz ama ben bütün eş dost ve akrabalarıma,tanıdık ve tanımadıklarıma fikrim sorulduğunda yada jinekolg sorulduğunda değil iyi olduğunu söylemek alternatifinin olmadığını söyleyeceğim çünki yukarda anlattığım şeyleri birebir yasadım babamın oğlu da değil ama tam bir baba,babacan..ona eşim,çocuklarım ve kendi adıma çok tşk ediyorum,gözlerinden öpüyorum..tüm hastalarına şifa diliyorum..ALLAH,ın selamı üzerinize olsun,teşhiste,tedavide yardımcı olsun yarabbi...birazdan genel değerlendirme yıldız verme gibi bi takım sorularla karşılaşacağım benim ne haddime ALLAH onu cennetiyle yıldızlandırır inş...
İbrahim Serdar Serin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Serdar Serin, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size İbrahim Serdar Serin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Abdominal Ultrasonografi, Randevu, Endoskopik Cerrahi, Rahim Filmi, Laparoskopik Cerrahi, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Randevusu, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
İbrahim Serdar Serin adresi nerede?İbrahim Serdar Serin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevhernesibe Mahallesi, Gök Gç. Erdem Plaza Kat:5-7-8 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Serdar Serin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Serdar Serin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Serdar Serin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Serdar Serin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Serdar Serin hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Serdar Serin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Serdar Serin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Serdar Serin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Serdar Serin hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, İbrahim Serdar Serin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.