Uzm. Ody.
İbrahim Sert
Psikoloji, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları)
Diyarbakır 1 adres
Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi
Artikülasyon Değerlendirmesi
Dil Terapisi
Tümünü gösterBağcılar Mahallesi Demetevler, Numara 25, 13. Sokak, 21090 Bağlar/Diyarbakır 13 Diyarbakır, Bağlar, Bağlar, Diyarbakır
Bağcılar Mahallesi Demetevler, Numara 25, 13. Sokak, 21090 Bağlar/Diyarbakır 13 Diyarbakır, Bağlar, Diyarbakır
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
b....p
Merhabalar , İbrahim beyle yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık , Işinde Uzman Sadece İş Olarak Yapmıyor Insanlara Biseyler Katabilirim Çabasında . İbrahim beyin yanına oğlum 3 yaşındayken geldik isteklerini söyleyemiyordu göstererek anlatıyordu konuşması hiç yoktu bununla beraber davranış bozukluğu ortaya çıktı zamanla yeme bozukluğu eşlik etti. Seanslarımızdan sonra kısa sürede oğlumda çok büyük gelişmeler gördük . İyi ki diyarbakır gibi bir yerde varsınız .
ye...t
Oglum 29 yaşında zihinsel engelli bu zamana kadar aldıgımız tüm egitimlerle malesef hiç ilerleme olmadı Tavsiye üzerine ibrahim beyle iletişime geçtik.Kısa zamanda gözle görülür bir ilerleme kaydettik.İbrahim bey özellikle konuşmada büyük fark yarattı. Oglum da severek okuluna gidiyor.İbrahim beyle her şeyi konuşabiliyoruz her konuda bize yardımcı oluyor.
g...
Uzmana internetten araştırıp ulaştım. Uzmana çocuğumun davranış bozukluğu ve dil konusunda çok geriliği vardı onun için başvurdum. Uzmanımız ilk görüşmede çok ikna edici bir üslupla ve doğru yönlendirmeye teşhisi koydu o kadar çok uğraştım ki teşhis için ama uzmanımız harika değerlendirme yapıp seans sonucunda çocuğu da gözlemleyerek tanıyı koydu. En beğendiğim özellikler çok anlaşılır ve net bir şekilde aileye süreci anlatması kesinlikle doğruları söylemesi üslubu ve disiplinli olması çocukla iletişimi çok sağlam olması hakkıyla çalışması. Kesinlikle tavsiye ediyorum o bizim mucizemiz gibi bir şey oldu benim gibi özel çocuğu olan ailelere anlatıyorum ve tavsiye ediyorum şehir dışından bile kaç kişiye tavsiye ettim
Hasta
Ben 25 yaşındayım özel ilişkimden dolayı bağlılık yaşamıştım birine karşı bu durumdan kurtulmak için psikolog arayışındaydım ve 1-2 psikolog la seanslar yapmıştım bir fayda görmedim. Sonra İbrahim hocayı buldum kendisinden terapi görmeye başladım. Derinlikli yaklaşımı, sizi size tanıtan analizleri ve öngörüleri benim kendimi keşfetmeme ve bağımsız bir birey olarak haystımı kurup ilişkilerimi yaşamama ve yeteneklerimi geliştirmemi sağladı. 16 seans gördüm kendisinden ve bende muazzam sonuçlar doğurdu. Emegi cok uzerimde. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum.
Hasta
Merhaba ben 38 yaşındayım ve 3 yaşından beri kekeliyorum. Kekelediğim için insanların arasına katılamıyor, bir ilişki yürüyemiyor asosyal bir şekilde yaşayan özgüvensiz bir kişiydim. Bu kekemelik hayatımın her yerinde önümde engeldi. Şiddetli bir şekilde takılıyordum ve 35 yıl boyunca bu böyleydi. İbrahim hocayla tanışmadan önce İstanbul, Ankara ve Diyarbakır da çok sayıda dil terapistine gittim ama kimse beni tedavi edemedi. İbrahim hocayı kendisine giden bir kekeme hastasındaki değişimi görünce hocadan randevu aldım. Değerlendirmesin deki detaylı bakışı ve bende sadece kekemeliği değil aynı zaman da kaygı bozukluğunun olduğunu her ikisini beraber çalışıp çözüme kavuşabileceğimizi söyledi. Bilgi birikimi kesinlikle çok farklı ve aşırı profesyonel yapıyor işini bunu değerlendirmede hemen farkettim ve kendisinden terapi görmeye karar verdim 6 ay geçmiş terapi üzerinden ve benim kekemeliğim neredeyse bitecek seviyeye geldi. 35 yıllık kabusumu bitirdi. Allah kendisinden razı olsun.
ne...a
Merhaba benim otizmli bir oğlum var 8 yaşında. Konuşamıyordu, kendisine ve bize zarar veriyordu, aşırı inatciydi yıllarca özel eğitim merkezlerine götürdüm ancak hiçbir hoca çocuğumda degisim yaratmadı. Bir akrabamin çocuğunun İbrahim hocaya gitmesi üzerine tavsiye ettiler banada o şekilde tanıştık. Ben İbrahim hocayla gorusunce açıkçası pek bir umudum yoktu ama daha 2 seans geçmişti ki çocuğum o kadar hırçın olmasına rağmen tamamen hocanın otoritesini kabul etti ve sonraki seanslarda sesler çıkarmaya başladı. 8 ay geçmiş tedavisinde ciddi fark var. Oğlum hiç ses cikarmiyorken şuan cümle kuruyor dikkati gelişti en önemlisi davranışları tamamen değişti. İbrahim hocaya çok duaciyiz resmen umudumuz oldu hala devam ediyoruz ve çok daha iyi yerlere geleceğimizi biliyoruz
i̇...n
İbrahim hoca ile kızımın dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite bozukluğu tanısından dolayı tedavi görmek için yaptığımız araştırmalar sonucunda ulaştık. Göz teması eksikliği, hırçınlık, hiperaktivite, yerinde duramama, saldırganlık gibi bellirtileri vardi kızımın. Aldığı yoğun eğitim sonrasında şok edici sonuçlar elde ettik. Alanında gerçek bir uzman ve psikologtur herkese canı gonulden İbrahim hocayı tavsiye ederim
ro...i
5 yaşında kızıma Diyarbakır daki doktorumuz dil terapistine gitmesi gerektiğini söylemesi üzerine yaptığımız araştırmalar sonucunda Güneydoğu da tartışmasız gidilebilecek tek uzmanın İbrahim bey olduğunu öğrendikten sonra kendisinden randevu aldık. Gerek randevu sırasındaki derin bilgisi ve detaylı açıklamaları ve gerekse de alanı konusundaki tecrübelerine dayanarak 5 dk ta tanı koydu. Fonolojik Bozukluk muş kızımın konuşma bozukluğunu bununla beraber 6 aylık bir süreç te tamamen toparlayabileceğini söylemişti ama 2 ay gibi kısa bir sürede mezun etti kızımı. Sonuç odaklı çalışan, talep ettiğinden fazlasını size sağlayan sonuna kadar hak eden ve gerçekten abartısız bir şekilde söylüyorum Türkiye çapında olan bir hocadır. Biz oradayken yurt dışından çok sayıda insanlar gelip kendisinden tedavi görüyordu ve yeni hasta kabul edemiyordu. Allah İbrahim hocanın ayağını taşa değdirmesin bu tür hocalara çok ihtiyacımız var. Herşey için teşekkürler hocam…
Kendisiyle yaklaşık 13 seans boyunca paket programına 2 sene öncesinde başlamıştık. Gerçekten bana karşı yaptığı tespitler, analizler her şeyi tamamiyle bir süre sonrasında yaşadım. Bir psikolog yön vermez size sadece tavsiyelerde bulunur kendiside bunu yapıyor. Tavsiyelerde bulunuyor, sizi iyi analiz etme yeteneğiyşe olayı detaylı analiz ediyor ve karşınızdaki kişininde analizini yaparak bir sonraki olaya, kötü travmaya sizi hazırlıyor. Ben kendisinden sonra psikolojik destek almadım. Seanslar bana iyi geldi. İbrahim Bey'den gayet memnunum. Kendisini herkese tavsiye ederim.
s....a
Babaanneme geçirdiği inme sonucu afazi teşhisi konuldu. Birçok terapi gördükten sonra yolumuz bir tanıdığımız vasıtasıyla İbrahim Bey’le kesişti. Terapi gördüğü süreçte günden güne gözle görülür ilerleme katetti. Konuşma bozukluğunda çok iyi yerlerle geldik anlaşılırlığı fazlasıyla arttı. Ayrıca psikolog olması kendini daha iyi hissetmesine yardımcı oldu. Disiplin, hoşgörü ve samimiyetinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Tereddüt etmeden tercih edebileceğiniz bir uzman.
İbrahim Sert isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Sert, Psikoloji, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size İbrahim Sert tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi.
İbrahim Sert adresi nerede?İbrahim Sert şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağcılar Mahallesi Demetevler, Numara 25, 13. Sokak, 21090 Bağlar/Diyarbakır 13 Diyarbakır, Bağlar Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Sert isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İbrahim Sert uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İbrahim Sert isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Sert, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İbrahim Sert isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Sert tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Sert hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, İbrahim Sert hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Sert hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Sert tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Diyarbakır Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Diyarbakır Aile İçi İletişim Sorunları
Diyarbakır Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Diyarbakır Motivasyon Eksikliği
Diyarbakır Davranış Bozuklukları