Fırat, 553.sok Tanlar Plaza B blok 6.kat no:42, Kayapınar, Diyarbakır
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Dilergo Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi
Tavsiye üzerine gittik bütüncül yaklaşım biçimi harika sonuçlar aldık şuan çocuğumuzun hiç bir sorunu kalmadan anaokuluna gidiyo
d...
Benim 4 yaşında oğlumun konuşma geriliği, dikkat dağınıklığı ve dürtüselliği çok fazlaydı. Kendi araştırmalarım sonucunda İbrahim hocamızı buldum ve yaklaşık 8 aylık bir süreçte çocuğumun dikkati ve dürtüselliği hiç yok denilecek kadar azaldı, kendini ifade etmeye başladı. Biz İbrahim hocamızdan çok memnun kaldık. Keşke daha erken tanısaydık onu. Alanında uzman, işinin ehli bir insan. Çocuklarında benzer sorunları olan ebeveynler hiç tereddüt etmeden İbrahim hocamızla iletişime geçebilirler. Mesleğinde başarılar diliyorum.
e...
Birlikte çalıştığım mesai arkadaşım önerdi Dkt. İbrahim Sonbayram hocamızı. Kızımda kekemelik problemi vardı. İlk seansa geldiğimizde kızım 3,5 yaşındaydı. O kadar mütevazi ve bir o kadar da öğrencilerine ilgili birisi hocamız. Küçük dokunuşları ile kızımı kekemelikten kurtardı. Gayet bilgili ve tecrübeli hocamız. 9 aydır seanslarına giriyoruz ve şu an kızımda kekemelik engeli kalkmış durumda. 9 ay önce kızımla sağlıklı anlaşılır bir dille konuşamazken, şu an kızımla çok güzel, anlaşılır, net bir şekilde konuşabiliyoruz. Tabii ki Dkt. İbrahim Sonbayram hocamızın sayesinde çok memnunum. Kızım (İbo) abisini çok seviyor, seanslara girmeyi iple çekiyor. Yakınımda, eşe dosta, arkadaşlarıma tavsiye ettiğim üzere Doktor Takvimi ailesine Dkt. İbrahim Sonbayram hocamızı tavsiye ve öneriyorum. Bu profesyonellik kaçmaz, geç kalmayın, hocamız çok değerli.
b...
Oğlum epilepsi hastası, geçirdiği nöbetler yüzünden dil olarak yaşıtlarından çok çok gerideydi. Bir yakınımız İbrahim Hocayı önerdi ve yolumuz kesişti. İyi ki de oğlumun karşısına İbrahim Hoca çıktı. Onun sayesinde bugün oğlum konuşuyor, kendini ifade ediyor, derdini anlatıyor, çok şükür. Her konuda yardımcı oldu bize, çok çok iyi biri. Onu aileden biri olarak görüyoruz, oğlumun İbrahim Hocası değil İbo abisi oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum, gerçekten çok memnunuz. O kadar memnunuz ki, o nereye giderse gitsin onun peşinden gidiyoruz; yeter ki oğlum ondan seans alsın, onun yanında olsun diye. Gönül rahatlığıyla İbrahim Hocayı tavsiye ederim.
f...
Çocuğumda konuşma geriliği olduğu için İbrahim Bey'le iletişime geçtik. Çevremize tavsiye ederim, çok güzel ilerliyoruz İbrahim Hocayla. Çocuğum sosyal açıdan baya gelişti ve açıldı. Kendini ifade etmekte de güzel bir şekilde ilerliyoruz. Genel anlamda hocamızla sürecimiz iyi ve olumlu gidiyor.
e...
DoktorTakvimin'den İbrahim Bey'e ulaştık. 3 yaşındaki oğlum konuşmuyordu. Bunun üzerine gerekli analizleri yaptıktan sonra seanslara başladık. Kendisinin çocuklarla iletişimi mükemmel ve işinin ehli bir terapist. Ailelerin kaygılarını azaltan, gerçekçi ve bütüncül bir yaklaşım sergileyen bir insan. 5 aylık seanslar sonucunda oğlum şu anda konuşuyor, çok güzel cümleler kuruyor. İyi ki yollarımız kesişmiş.
i...
Benim oğlum üç yaşında konuşmuyordu, daha önce ciddi bir sonuç almadık. Sonra öneri üzerine İbrahim Sonbayram hocaya başvurduk. İbrahim hoca, oyun temelli dil konuşma çalışmalarıyla çok kısa zamanda ciddi sonuçlar elde ettik. Çocuğum İbrahim hocanın sayesinde daha güzel ve net bir şekilde konuşmaya başladı ve şu an anaokuluna gidiyor, durumu çok iyi.
z...
Uzmanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Telefon numarasını alıp randevu aldım. Çocuğumda dil konusunda problem vardı, bazı harfleri çıkartamıyordu, cümle içinde yanlış söylüyordu. İbrahim Hoca ile görüştüm ve çocuğumu değerlendirdi. Programa başladık ve çocuğumda çok iyi bir ilerleme oldu. Şu an akıcı şekilde konuşuyor, çok memnunum. Memnun kaldım çevreme öneriyorum, çok iyi bir uzman.
b...
Dkt. İbrahim Sonbayram'a dil terapi seansına devam eden oğlumun 30 aylıkken hiç kelimesinin olmaması sebebiyle öneri ile İbrahim Hoca'ya başvurduk. Oğlum yalnız büyüdüğü için iletişim uyum konusunda çok sorunlu olmasına rağmen İbrahim Hoca'nın yaklaşımı, ilgisi ile Robin çok çabuk adapte oldu ve 3-4 haftalık kısa bir süre içinde ilk kelimelerini sarf etmeye başladı. Şu an istediklerini kelimelere döküp ifade etmeye başlamış ve oğlumdan 'anne' kelimesini duymaya başladım. Bunun en büyük mimari Dkt. İbrahim Bey'dir. Çevremde benzer sorunları olan arkadaşlarıma gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
s...
Çocuğumun konuşma problemi vardı, bu sebeple İbrahim Bey'e başvurduk. Uzmanımız alanında çok başarılı ve çocuklara karşı çok ilgili, memnun kaldık. Çevremdeki insanlara tavsiye ederim.
İbrahim Sonbayram isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Sonbayram, Dil ve Konuşma Terapisi. Size İbrahim Sonbayram tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
İbrahim Sonbayram adresi nerede?İbrahim Sonbayram şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fırat, 553.sok Tanlar Plaza B blok 6.kat no:42 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Sonbayram isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İbrahim Sonbayram uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İbrahim Sonbayram isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Sonbayram, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İbrahim Sonbayram isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Sonbayram tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Sonbayram hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, İbrahim Sonbayram hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Sonbayram hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Sonbayram tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır Çocukluk Çağı Apraksisi
Diyarbakır Artikülasyon Bozukluğu
Diyarbakır Dil ve Konuşma Bozuklukları
Diyarbakır Akıcılık Bozuklukları
Diyarbakır Konuşma Sesi Bozuklukları
Diyarbakır Gecikmiş Dil ve Konuşma
Diyarbakır Fonolojik Bozukluklar
Diyarbakır Disleksi (Okuma Bozukluğu)
Diyarbakır Özgün Dil Bozukluğu
Diyarbakır Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları