Almis oldugu profosorluk unvaninin hakkini veren cok degerli bir doktor kendisini.Sag gogsumde elime gelen kitle ve koltuk altimda is sonrasi ara ara olusan odem icin gittigim hastanede doktorumun talebi ile ultrason bolumune yonlendilrildim. Orada benimle ilgilenen sikintimin neden kaynaklanmis olabilecegi konusunda aklima bile gelmeyecek yerinde yorumlariyla beni aydinlatan,guler yuzlu,anlayisli ve hastasina deger verdigini hissettiren,endiselerini engin bilgileriyle ortadan kaldiran cok degerli doktorum sayin İbrahim Tazer beye tesekkuru bir borc biliyorum.Tesekkurler hocam. Allah sizden ebeden razi olsun ins.Basarilarinizda muvaffakiyetler dilerim.Sizin gibi doktorlarimizin sayisinin artmasi duasi ile..Saygilar.
İbrahim Tanzer Sancak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Tanzer Sancak, Radyoloji.
İbrahim Tanzer Sancak adresi nerede?İbrahim Tanzer Sancak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Tanzer Sancak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Tanzer Sancak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Tanzer Sancak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Tanzer Sancak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Tanzer Sancak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Tanzer Sancak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İbrahim Tanzer Sancak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yenimahalle Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Yenimahalle Gastrointestinal Kanama
Yenimahalle Böbrek Hastalıkları
Yenimahalle Karaciğer Hastalıkları
Yenimahalle Saman Nezlesi (Alerjik Rinit)
Yenimahalle Tiroid Hastalıkları
Yenimahalle Bağırsak Hastalıkları