Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
İbrahim Tarhan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi İmplant
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
İbrahim Tarhan Muayenehanesi
Hem dolgu hem kanal tedavisi hem de implant işlemi yaptırdım.Kız çocuğum için de 2 defa dolgu işlemi yaptırdık.Çocukla ilgili inanılmaz.Güler yüzüyle motive etmesi çok iyi.Kendimle ilgili olarak da inanılmaz pozitif yorum yapabilirim. Çok güler yüzle uğraşıyor.Diş korkunuz varsa da onu bertaraf ediyorsunuz.Eli de hafif, incitmeden yardımcı oluyor.İşini severek yapması ve ortaya çıkan netice güzel.Eşime dostuma tavsiye ederim.
i̇....
İbrahim Bey'den memnun kaldım.Kanal tedavisi, diş temizliği ve diş dolgusu için kendisine gittim.Yapılan işlemlerden memnun kaldım.Mütevazı ve güler yüzlü bir hekim, ben memnun kaldım.
İbrahim Bey'den Allah razı olsun.Hiç derman bulamayan durumda derman oldu.Bir kere gördüm, tavsiye üzerine gittim.İnanılmaz diş eti ağrısı çekiyordum.Daha önceden de deneyimlerim oldu ama bir netice bulamadım. İbrahim Bey 2 seansta halletti, çok iyiyim.Diş etinde iltihap vardı, diş eti ameliyatı oldum.İltihabı tertemiz şekilde temizleyip aldı.Çok mütevazi ve iyi niyetli birisi.İnşallah sağlığımız iyi olsun da kendisini ziyarete gideceğim.Bir yıl boyunca yaşadığım sıkıntıya çözüm buldu.Mütevazi birisi, en çok bu hoşuma gitti.
Bize çok iyi davrandı, memnunuz.Gayet güler yüzlüydüler.Kanal tedavisi alındı, dolgu işlemi yapıldı.Yapılan bu işlemlerden çok memnun kaldım.Bir referans aracılığı ile gittim, onun hakkında baya önerilerde bulundular.Muayenehanesinde hızlı şekilde ilgilendiler,bizi bekletmediler.İkramları olsun güler yüzleri olsun bizi iyi ağırladılar.Daha sonra işlemlerle ilgili herhangi bir şikayet olarak gitmedim. Şu anda çok memnunum, yine olsa yine ona giderim ve arkadaşlarıma da öneririm.
Kliniğin temizliğinden ve kendisinin ilglisinden dolayı, verilen sözlerin herşeyin birebir olmasından ve gereken durumları tedaviye başlamadan önce söylemesinden, hastaya olan ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.Daha önce farklı deneyimlerim oldu,uygulanacak tedavileri sonradan söylüyorlardı ama İbrahim Bey olacak olan tüm tedavileri, tam detaylı muayene ettikten hemen sonra tek seferde söyledi.Sonra çıkan sıkıntı için gittiğimde ilk günkü gibi ilgiyle kontrol etti.Ben 1 kanal,1 implant tedavisi oldum:Diş temizliğimi de kendisi yaptı. Sıkıntı yaşanmaması adına baya ilgilendi.
i̇....
Çok memnunum,çok ilgileniyor.Sorununuzu çözmeden bırakmıyorlar, çok güzel bir ilgileri vardı.Tedaviyi bitirdikten sonra tekrar arıyorlar, sorunun olup olmadığını soruyorlar.Çok ilgililer.Benim 20lik diş çekimim oldu,anneme kaplama oldu. Aile diş hekimimiz oldu ve memnunuz.
v.....
Ben ve annem beraber gittik.Annemin kanal tedavisi, benim diş temizliğim vardı.Çok rahat oldu tüm işlemler, çok da başarılı oldu.Hoca da çok başarılıydı.Şikayetim ve tedavimiz hakkında tek tek herşeyi söyledi.Gayet ilgililerdi.Ekip olarak kibarlar. Dişlerim süper oldu, tüm şikayetlerim giderildi, istediğimiz dişlere sahip olduk.
ş.....
Ben hocamdan çok memnunum, Allah ondan razı olsun.Daha önce abim dişlerini kendisine yaptırdı, memnun kaldık.Ahlak olarak da memnunum.Yeri çok hijyenik, tertemiz biri.Doktor olarak iyi biri.Önceden 2-3 dişim kırıktı, bir de dişlerim çirkin duruyordu. Daha önce farklı deneyimlerim de oldu ama sen son İbrahim hocada karar kıldık.İyi ki kendisinde karar kıldık.Kanal tedavisi, zirkonyum kaplama ve diş çekimleri yapıldı.Şuana kadar çok memnunum.
r....
Ben dişlerime kaplama yaptırdım, dolgu yaptırdım.Gayet memnunum, doktorumdan herkese de tavsiye ederim.Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim.Ne yapmam gerektiği konusunda yönlendirildim.Baya ilgilendiler, bir sıkıntı yok.
p.....
Hem ilgi alakası çok güzeldi,hastasıyla güzel ilgileniyor, hem de işinin ehli bir doktor.Hiç incitmeden ilgilendi, çok naif bir doktor. Kanal tedavisi, bir de köprü yaptırdım.Tedavi sonrası biraz şişme oldu ama sonra geçti.Güzel ilgilendi.Tedavi sonrası arayıp sordu, güzel olup olmadığı hakkında baya ilgilendi.Tedaviye başlamadan önce film çekti, sonra tedaviye başladı.Düşen dolgumun yerine tekrardan dolgu yaptı. Şuanda kullanıyorum, memnunum.
İbrahim Tarhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Tarhan, Diş Hekimi. Size İbrahim Tarhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Hassas Bağlantılı Protezler, Diş Eti Estetiği, Tam Ve Parsiyel Protezler, Subgingival Küretaj, Diş Beyazlatma.
İbrahim Tarhan adresi nerede?İbrahim Tarhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diclekent Bulvarı Medya Kavşağı Bedir 5 no.4 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Tarhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Tarhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Tarhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Tarhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Tarhan hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Tarhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Tarhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Tarhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Tarhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Tarhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, İbrahim Tarhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Tarhan hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Tarhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.