Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler +20 daha fazla
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Diş İmplantı
Invisalign Tedavisi
Kemik Grefti
Prof. Dr. İbrahim YAVUZ
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lazerli Diş Bakımı
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Prof. Dr. İbrahim YAVUZ
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
X-Ray
Çene Implantasyonu
Prof. Dr. İbrahim YAVUZ
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ya...t
Adım Yakut...Uzun yıllar rahatsız olduğum çene asimetrisi sorunu sebebiyle kendisine başvurmuştum...Benim bu konudaki çekincelerimi atmamda yardımcı oldu.Kendisi alanında gerçekten uzman olmakla beraber elinden gelenin de fazlasını yapmaya hazır bir insan...Çok teşekkür ediyorum...
ha....
yaklaşık iki yıl süren ortodonti tedavim sonucunda bugün inci gibi dişlere İbrahim Yavuz hocam sayesinde kavuştum. Alt ve üst çene de bozukluk vardı alt çenem üst çeneme göre daha öndeydi daha önce bir kaç tane ortodonti uzmanı ile görüştüm ve hepsi de yaşımın(34) ilerlemiş olması sebebiyle dişlerin tedaviye cevap vermeyeceğini söyleyip boşuna hayal kurmamam gerektiğini bu dişlerle yaşamak zorunda olduğumu söylediler.İbrahim Yavuz hocam hiçbir şey için geç olmadığını öncelikle tel tedavisi ile başlayıp ardından çift çene ameliyatı yapacağını söyledi ve derhal tedaviye başladı.Alanında oldukça başarılı yetenekli sabırlı çok anlayışlı hastalarını her konuda bilgilendiren teker teker her opsiyonu durumu anlatan bir hekim.İbrahim beyle görüşmeden hiçbir tedaviye başlamayın derim tüm ortodonti hastalarına kesinlikle tavsiye ediyorum çok kısa sürede çok güzel sonuçlar alacaksınız.
Yaklaşık 6 aydır ortodonti tedavisi görüyorum ve inanılmaz değişimi görebiliyorum. Bu zorlu süreçte İbrahim hocamın bana verdiği tıbbi desteğin yanında psikolojik destekle de beni rahatlatıyor. Hastalarına bu kadar samimi yaklaşan bir doktorum olduğu için çok şanslıyım. Her şey için teşekkür ederim
hb...k
İlk muayenede verdiği fikirler ve bilgiler beni çok rahatlattı. Bana karşı olan tutumu, profesyonel yaklaşımı da kendisini tercih etmemi sağladı.Yaklaşık 2.5 yıl süren tedavim sonunda tellerimden kurtuldum ve sonuçtan oldukça memnunum. Bence gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
y.....
Prof. Dr. İbrahim Yavuz hocama tecrübeli olduğu için geldim. Karşıdakine güven veren bir iletişim tarzı var. Ayrıca esnek mesai saatleri olması da benim için avantajdı çünkü iki yıl süren bir tedaviyi şehir dışından geliş-gidiş yaparak tamamladım. Ortodontik problemi olan varsa tavsiye ederim. Ayrıca hocama da her şey için teşekkür ediyorum
ah....
Dişlerimin arası açıktı ayrıca alt dişlerimde çaprazlık vardı. Araştırmalarım sonucu Kayseri'deki tek ortodonti profesörünün İbrahim Bey olduğunu öğrendim. Daha güncel yöntemlerle ve alanında en iyi hekime tedavi olmak benim için değerliydi.
İbrahim Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Yavuz, Ortodonti. Size İbrahim Yavuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lokal Anestezi, Lazerli Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Çene Implantasyonu, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Diş Çekimi.
İbrahim Yavuz adresi nerede?İbrahim Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- gür sokak ofisim Kayseri A Blok kat:2 no:8 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Yavuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Yavuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Yavuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Yavuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İbrahim Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.