Aile İçi İletişim Sorunları +4 daha fazla

İdil Çıtak

2019 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde psikoloji lisans eğitimime başladım. 2020 yılı Haziran ayında Özel Tıfıl Anaokulu’nda stajyer psikolog olarak çalıştım. 2020-2021 akademik yılında Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu’nda Üniversite Temsilciliği görevini yürüttüm. 2021-2022 akademik yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Psikoloji Kulübü Başkanlığı görevinde bulundum. Mayıs 2022’den itibaren Kıbrıs Türk Psikologlar Derneği’nde Öğrenci Birimi olarak görev almaya başladım. 2022 yaz aylarında Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde stajyer psikolog olarak çalıştım. 2023 yılında Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği tarafından verilen Tanı ve Değerlendirme / Temel Kavramsal Program eğitimlerimi tamamladım. Mart 2023’te Kognitif Davranış Terapileri Derneği tarafından düzenlenen TSSB’yi Anlamak ve Tedavide Kognitif – Davranışçı Yaklaşımlar eğitimini tamamladım. Haziran 2023 tarihinde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden yüksek onur derecesiyle mezun oldum. Ekim 2023’de Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Klinik Psikoloji (Tezli) Yüksek Lisans Programı’na kabul edildim. Ocak 2024’te Toplumsal Cinsiyet ve Cinsel Sağlık Eğitimi’ni tamamladım. Kıbrıs Türk Psikologlar Derneği’nde Öğrenci Birimi olarak görevime ve klinik alanında çalışmalarıma devam etmekteyim.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. İdil Çıtak adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle