Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikoloji Randevusu +8 daha fazla

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Beck Depresyon Ölçeği

Psk. İdil Ulupınar

Lisansımı İstanbul Bilgi Üniversitesinde tamamladım. Master için yurtdışındaki üniversiteleri araştırırken, aynı zaman da alanımda klinik deneyimler edinme amacıyla bir psikiyatri kliniğinde staj yaptım. Cambridge'de bulunan Anglia Ruskin Üniversitesinde klinik psikoloji üzerine olan yüksek lisansımı başarıyla tamamladım. Şuanda yetişkinlere bireysel terapi vermekteyim. Seanslarımda Bilişsel Davranışçı Terapi ile Çözüm Odaklı Terapi uyguluyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İlk başlarken bu kadar farkındalığımın olacağını düşünmezdim kendimle ilgili detayları farkettim ve bu farkındalığı kazanmamda bana çok destek oldu ve beni yönlendirdi çok memnunum

Ş
Konum: Online Danışmanlık Bireysel Terapi

İdil hanımla çözümsüz kalan yıllardır yaşadığım anksiyete, distimi ve babamın ani kaybını kaldıramadığım bir süreçte, gönüllülük esasıyla çalıştığı bir sosyal sorumluluk projesinde tanıştım. Kaybımın yarattığı büyük kıyametten çıkmama vesile oldu, anksiyete ve distimi üzerine çalışmalarımız devam ediyor. Kısa bir süredir görüşmemize rağmen depresyonumda büyük oranda azalma hissediyorum.
Güleryüzlü, işini ciddiye alan, içimdeki dinamikleri hareketlendiren, geleceğinin parlak olduğunu düşündüğüm, duygularımı çözmeme yardımcı olan, insan beyninin yapısına ait bilgiler vererek beynimizin çalışma mekanizmasının farkındalığı sağlayan, beni iyileştirdiğini hissettiğim biricik psikologum. Yolumuz iyi ki kesişmiş.