Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi İdris Kesel Osmangazi mah. 579. Sok. Grando Bayraklı sit. No 54/A, İzmir
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Diş Hekimi İdris Kesel
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Diş Hekimi İdris Kesel
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
mu...t
Kibar, bilgili ve işine hakim bir beyefendi.İmplant, dolgu ve kaplama yaptırdım. Çok memnun kaldım..
fe...t
Bugün dolgularım İçin gittiğim İdris bey kliniğinde çok temiz ve titiz işinde özenli bir doktor ayrıca her açıdan detaylı bilgii vermesi çok hoşuma gitti teşekkür ederim :) asistanıda çok Güler yüzlü bir bayan ilgisi çok hoş iyi çalışmalar dilerim
ha...k
Hasta için doktor çok önemlidir.! İdris bey ilk önce çok teşekkür ederim; çektiği onca diş, yaptığı dolgular, porselen diş tedavisi ve yapımında hiç acı hissettirmediği için. Güler yüzlülüğüyle ve geniş iş tecrübesinin kusursuzluğuyla, işinin ehli bir diş hekimi olduğunu gördüm ve aldığım bilgiler karşısında çok mutlu oldum.
Muayenehanesi ise; bir cazibe. temizlik, hijyen, dizayn, gülen güzel bir yüz insanı doktor Beye çekiyor, Mesleğiyle özdeşleşen ve işinin hakkını veren bir diş hekimi. Şiddetle tavsiye ederim.
ad...
Sağlığım çok önemlidir diyen herkesin rahatlıkla gidebileceği bir hekimle tanıştım bugün. şiddetli diş ağrısı şikayetiyle kendisine telefonla ulaştım hemen randevu alıp kliniğine gittim.klinik çok hijyenikti.İdris bey çok ilgiliydi ve açıklayıcı bir tavırla bütün sorularıma cevap verdi dolgularım itina ile yapıldı çok memnunum.kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum
İdris Bey 7 ve 2 sene öncesinde implant tedavilerimi yaptı. Şu anda gayet sağlıklı bir şekilde duruyorlar. Yapılan tedaviden memnunum. Herhangi bir sıkıntım yok. İdris Bey'e her telefon açtığımda cevap veriyor. Sıkıntım olduğunda kontrole çağırıyor. Kendisiyle iletişim konusunda problem yaşamadım.
mu...m
Alanında son derece yetkin bir diş hekimi. Aynı zamanda çok ilgili ve nazik birisi. İş yeri şartları da çok ferah ve uygun. Pandemi koşullarına karşı aşırı titiz ve dikkatliler. Kaplama, kanal tedavisi, diş taşı temizliği ve dolgu, yaptırdığım tüm işlemlerden çok memnun kaldım.
fe...n
2008 yılında köprü yaptırmıştım hala sorunsuz kullanıyorum. 5 ay önce de implant yaptırdım çok zor bir çene yapım olmasına rağmen inanılmaz temiz işçilikle hallettiki, şimdi diş sanki hep ordaymış gibi . Eline emeğine sağlık doktor bey iyiki varsınız.
o.....
20lik diş çekimi ve estetik dolgu uygulaması yaptırdım. Fiziki şartlar, hijyen, el becerisi ve uygulamasının etkinliğiyle kesinlikle tercih edilecek bir diş hekimi İdris bey....
f.....
İdris Bey çok iyi bir doktor. Kendisine 5 ay öncesinde implant tedavimi yaptırdım. Tedavimden çok memnun kaldım. İdris Bey'in eline emeğine sağlık.
y.....
İdris Bey gayt güleryüzlü, canayakın, samimi ve işinde başarılı bir doktor. Kendisi benim ve ailemin dişlerini yapıyor. İdris Bey'i yıllardır tanıyoruz. Kendisinden çok memnunuz. 2 tane diş çekimi ve 2 tane dolgu tedavimi yaptı. Sinirleri ölmüş, kurtulmayacak denilen dişimi kurtardı.Kaç yıldır sayesinde dişimi kullanıyorum. Yapılan tedavilerden memnun kaldık.
İdris Kesel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İdris Kesel, Diş Hekimi. Size İdris Kesel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Randevu, Ağız Bakımı Eğitimi, Bonding.
İdris Kesel adresi nerede?İdris Kesel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diş Hekimi İdris Kesel Osmangazi mah. 579. Sok. Grando Bayraklı sit. No 54/A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İdris Kesel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İdris Kesel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İdris Kesel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İdris Kesel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İdris Kesel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İdris Kesel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İdris Kesel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İdris Kesel hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, İdris Kesel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri