Prof.Dr.İhsan Anık,İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi bölümünde uzmanlığını tamamlamıştır.Amerikan Hastanesi 1997-1999 VKV,Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanlık Eğitimi 1999-2005,Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzman Doktor 2005-2006,Yardımcı Doçent 2006-2012,GATA 2006-2007,Doçent Doktor 2012-2018 alanlarında hizmet vermiştir.Şu anda Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahı Anabilim Dalı'nda hastalarına hizmet vermektedir.

Eski İstanbul Yolu Umuttepe Yerleşkesi 10 Km, İzmit, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Apse Insizyonu Ve Drenajı +54 daha fazla

Araknoid Kist Endoskopik Fenestrasyon

Araknoid Kist Endoskopik Fenestrasyon

Bel Fıtığı Ameliyatı

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Her şey bir top çarpması ile başladı. Sakarya’da Halısaha da top çarptıktan sonra beyin tomografisi ve beyin mr’ı çekildi. Beynimde 11 Ocak 2024 tarihinden beri bir tümör olduğu ortaya çıktı. Çok uzun uğraşlar sonucu gezmediğimiz yer kalmadı İstanbul’da bir sürü yere gittik, sonunda Umuttepe de ihsan hocayı bulduk. İhsan hoca gayet sakinlikle karşıladı ve ameliyat oldum. 4.5 cm genişliğinde motor bölüme yakın olduğu için konuşmada sıkıntı olabileceği ve sol tarafta felç olabileceğimi söyledi beyin dokusuyla aynı olduğunu da belirtti fakat her riske rağmen 23.12.24 pazartesi sabah 8.30 da ameliyata girdim 4 saat sürdü ve 3 saat yoğun bakımdan sonra odaya çıktım. Çok şükür şuan iyiyim ve bu mesajı yazabiliyorum.

T
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Hipofiz Tümörü Ameliyatı

ismim tuğçe 29 yaşındayım şiddetli baş ağrısı görememe çift görme gibi şikayetlerle kendi çalıştığım kurumda mr tetkiki çektirmiştim hipofizde makroadenom dediler öneriler üzerine ihsan beyle görüşme sağladım rathke cleft kisti olduğunu ve ameliyat gerektiğini söyledi doktorumun güler yüzlülüğü ilgisi ameliyat ve tedavi sürecinde sürekli vizite gelip birebir kontrolleri sonsuz güven kazandı. sonuçta ne olursa olsun bir beyin ameliyatı ve bu ameliyatı bu kadar kusursuz sorunsuz başarılı tamamladığı için doktoruma minnettarım. iyiki varsınız hocam iyiki tanışmışız. size güvendiğim için bir saniyesinden bile pişman olmadım.

Telefon numarası doğrulandı

Babam,Aralık 2024 de ihsan hocamız ve ekibi tarafından hipofiz tm ameliyatı edildi.Bu ameliyat için Bursa dan geldik.İletisimi,başarılı ameliyat ve sonraki sürec yönetimi sayesinde güven içinde evimize döndük.Başarılı bir hekim,iyi bir insan,uyumlu bir ekip..Ellerine emeklerine sağlık

Telefon numarası doğrulandı

Ben Musa Tayfun 27 11 2024 tarihinde hipofiz bezinde yaklaşık 33.5 tümör salgılandığını öğrendim çok üzüldüm fakat tavsiye üzerine İhsan hocamızı buldum ığdır'dan kocaeli'ne geçtim kendisine durumumu söyledi tedavi altına aldı beni emar'dan sonra evet teyit etti hastalığımı ben de üzüldüm fakat onun ne kadar usta bir elolduğunu öğrenmiştim hastaneye yatırdılar beni tereddüt etmeden ameliyatı kabul ettim ve ameliyat etti başarılı geçti saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Başarılarının devamını diliyorum

Telefon numarası doğrulandı

Eşim Musa Tayfun'un hipofiz bezindeki tümör nedeniyle Iğdır'dan gelerek kendisine direkt tavsiye üzerine ve hiç düşünmeden başvurduk, İhsan bey bizi çok iyi bir şekilde bilgilendirdi ve endişelerimizi dindirdi. En sonunda kendisinin profesyonelliğine inanarak ameliyat olduk. Şu an eşim çok iyi.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Beyin Tümörü Ameliyatları

Şiddetli baş ağrısı sebebi ile tavsiye üzerine gittiğimiz hocamız ile yaptığımız görüşme sonrası 25.11.2024 tarihinde verdiğimiz doğru karar ile hocamıza duyduğumuz güven ile eşimin çok başarılı geçen beyin tümörü ameliyatından dolayı İhsan hocamız ve ekibine minnettarım. Sağlık alanındaki bilgisi, tecrübesi ve özenli yaklaşımıyla fark yaratan bir doktor hastalarına sadece tedavi değil, aynı zaman da umut veren bir anlayışla hizmet ediyor. Mesleğine olan bağlılığı ve insan odaklı yaklaşımı gerçekten takdire şayan. Böylesine donanımlı ve özverili hekimler hepimiz için bir şans, size ve ekibinize minnettarız iyi varsınız hocam

Telefon numarası doğrulandı

Denge kaybı sonucu doktora başvurmam ile başlayan süreçte, yapılan tetkikler ve incelemeler neticesinde Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında herhangi bir araştırma yapmaya ve tavsiye almaya gerek kalmadan, doğrudan yönlendirildiğim, alanındaki başarıları ve tecrübesiyle bilinen Sayın Prof. Dr. İhsan Anık Bey'in teşhisleri sonucu beyincik tümörü tespit edildi. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte sergilediği olağanüstü dikkat, titizlikle örülmüş özen ve eşsiz bir yetkinlik, mesai saati sınırlarını aşan bir özveriyle, beyin cerrahisi gibi son derece karmaşık ve hayati önem taşıyan bir alanda liderlik eden Sayın Hocam ve Ekibine, sağlığıma kavuşmamı sağladıkları için minnettarlığımı bildiririm.

Telefon numarası doğrulandı

İlk olarak ihsan hocam bunları okuyorsanız eğer size saygılarımı sunuyorum .Sakarya da yaşayan bir Polis Memuruyum 31 yaşındayım 8-9 gün geçmeyen şiddetli baş ağrılarım neticesinde hipofiz adenonum olduğunu öğrendim 18 mm çok korktum ve çok üzüldüm. birçok uzman sonucunda ihsan hocamı buldum kendisine muayene sonucu tümör de kanama olmuş oldugunu ayrıca göz sinirlerine bası dolayısıyla ilerde görme kaybı olabilecegini söyledi ve acil ameliyata karar verdik benim için zor da olsa 15.11.2024 te ameliyat oldum ameliyatım gayet iyi geçmiş ve kısa sürmüş yaklaşık 4 gün hastane de yattım dün taburcu oldum ağrım sadece başımda oldu o da şu an minimum düzeyde bu ameliyatı düşünenler kesinlikle hocama görünün kendisini baya araştırdım bu alanda ülkemizde sayılı cerrahlar dan birisi olduğunu düşünüyorum ha bide bu ameliyattan sakın korkmayın burundan girdiler ameliyattan sonra sadece baş ağrınız olacak bide hafif burun içi yanma o da 2 saate azaliyor zaten şimdiden geçmiş olsun dileklerimle

Telefon numarası doğrulandı

13 Aralık Çarşamba 2024 tarihinde İhsan Anık Hocama Hipofiz adenomu ameliyatı oldum hocam güven veren samimi başarılı ve gerçekten işinin ehli bir doktor.
Ekibi hakeza hepsi kıymetli İhsan Bey ve ekibi sayesinde başarılı bir ameliyat geçirdim. çok memnunum herkese tavsiye ediyorum benim için çok değerliler Allah onların işlerini rast getirsin .
Saygılarımla

Telefon numarası doğrulandı

Herşey bir anda gelişen görme bozukluğu ve baş ağrısı şikayetiyle hipofiz bezimde tümör olduğunu ve kanama yaptığını öğrendiğimde çok korkmuştum iyiki Sayın ihsan hocam ve mükemmel ekibiyle tanıştım baştan sona herşeyimle ilgilendiler ameliyat oldum 2 gün sonra taburcu oldum sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim