nu...ı
İhsan Bey'e oğlumu doğduğumundan itibaren götürmekteyim şuan oğlum 2,5 yaşında, her hastalandığında bize itina ve özenle ilgi gösterip en kısa sürede sağlına kavuşmasını sağladı, Kendisine gönülden teşekkürler, herkese de tavsiye ederim.
ce...l
10 yaşında ve 7 yaşında 2 oğlumuz var.10 yıldır İhsan Bey'e gidiyoruz, yeni oğlumuz ile de gitmeye devam ediyoruz.Doktorumuzdan hiçbir şikayetimiz olmamıştır, tavsiye edilebilecek bir doktordur.
tu...n
çok iyileştirdin ben doktorum sağol
eb...u
canımın canı güzel kızım defnem bu hayattaki herşeyim.24 SAAT hiç çekinmeden tereddüt etmeden arayabiliyoruz kendisini doğumundan itibaren doktorumuz ihasan beydir.Çocuk psikolojisine hakim,iyi bir doktor herkese tavsiye ederim.
İhsan Durukan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İhsan Durukan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
İhsan Durukan adresi nerede?İhsan Durukan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenicami Mah. İstasyon Cad.No:130 Sadıkağa Apt. Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan İhsan Durukan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İhsan Durukan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İhsan Durukan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İhsan Durukan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İhsan Durukan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İhsan Durukan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İhsan Durukan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla