Ben Psikolog İhsan KASAL, bireylerin iç dünyalarını keşfetmelerine ve yaşamlarında kalıcı olumlu değişiklikler yapmalarına yardımcı oluyorum.
Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümünü tamamladım ve lisans eğitimimde edindiğim bilgi ve deneyimi geliştirmek adına staj ve eğitimlerle destekledim. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde psikolog olarak görev yaptım. Bu süreçte depresyon, bağımlılık, anksiyete, travma, stres yönetimi ve ilişki sorunları gibi çeşitli alanlarda danışanlara destek sağladım. Güçlü iletişim becerilerim ve empatik yaklaşımım sayesinde, danışanlarımın psikolojik sağlıklarını geliştirmelerine yardımcı oldum.
Bireylerin ruh sağlığını güçlendirmek ve yaşam kalitelerini artırmayı amaçlayan bir psikolog olarak, halihazırda yüz yüze ve online seanslarla profesyonel destek sağlıyorum. Ergen ve yetişkinlere, bireysel terapi ve çift terapisi hizmeti vermekteyim.
Aldığım Eğitimler
Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)
Çözüm Odaklı Terapi
Kızılırmak Mah. 1431.Sok Blok No:36 K:1 No:2, Çankaya, Ankara 06690
- Sigortası olan hastalar
O
o.....
İhsan Bey ile yaptığım dikkat dağınıklığı ve kaygı bozukluğu seansı benim için oldukça verimli geçti. Kendisi, sorunlarımı anlamama ve ifade etmeme yardımcı oldu. Seans boyunca, içinde bulunduğum durumu daha iyi anlamamı sağlayan etkili teknikler uygulandı ve bu hayatımda olumlu değişiklikler yaratmaya başladı. Seans sırasında kendimi güvende ve rahat hissettim. Bu süreçte farkındalığımın arttığını ve kaygılarımın azalması konusunda ilerleme kaydettiğimi hissediyorum. Seanslara devam etmeyi planlıyorum.
• Psk. İhsan Kasal • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite •
d.....
En küçük şeylere bile aşırı tepki veriyor, sonrasında pişmanlık yaşıyordum. İhsan hocam bu konuda inanılmaz yardımcı oldu. Yaşadığım öfkemin aslında bir sonuç olduğunu ve buna sebep olan duygularımı anlamam gerektiğini farkettim. Artık kendimi daha iyi ifade edebiliyorum. İhsan hocamla birlikte geçen bu sürecin bana kattığı farkındalık, hayatımda büyük bir değişim yarattı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Psk. İhsan Kasal • Bireysel Terapi •
İhsan Kasal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İhsan Kasal, Psikoloji. Size İhsan Kasal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Bağımlılık Danışmanlığı, Online Terapi.
İhsan Kasal adresi nerede?İhsan Kasal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. 1431.Sok Blok No:36 K:1 No:2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İhsan Kasal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İhsan Kasal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İhsan Kasal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İhsan Kasal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İhsan Kasal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İhsan Kasal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İhsan Kasal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İhsan Kasal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İhsan Kasal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İhsan Kasal hangi sigortaları kabul ediyor?İhsan Kasal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.