Oğlumu götürüyordum albino olduğu için gözlerinde problem vardı her seferinde yapılabilecek bişe bi tedavi olup olmadığını sorduğum halde maalesef yanıtını verdi. gözündeki şaşılığın bir ameliyatı olduğunu bile söylemedi sonrasında şaşılığı için ameliyatının olduğunu öğrenip yaptırdık gitmeyin tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
tu...a
Mesleki hayatının dolu tecrübeleri ve sonsuz faydalarının yanında kaliteli ve saygın kişiliği ile hastasına yaklaşımı ve hastalığa bakış açısı olarak göz branşının yanısıra sanki bir Psikolog.İhsan Öge Samsun için kaybedilmemesi gereken bir değer diye düşünüyorum.Allah size uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin değerli hocam.Şifalı elleriniz ile göz sağlığımı bana kazandırdığınız için minnet duyuyorum size.
ce...)
doktorumuzdan çok memnunuz ilker öztürk
İhsan Öge isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İhsan Öge, Göz Hastalıkları.
İhsan Öge adresi nerede?İhsan Öge adresini belirtmedi. İhsan Öge yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya İhsan Öge adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan İhsan Öge isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İhsan Öge online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İhsan Öge isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İhsan Öge bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İhsan Öge ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İhsan Öge hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İhsan Öge hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.