Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L, Başakşehir
mi...e
Hayatımda birçok hastanenin birçok farkli bölümüne gittim, onlarca doktorla muhattab oldum ancak Ihsan bey kadar ilgili ve hastasini onemseyen bir doktor gormedim. Dil uyusmasi sebebiyle gittim ve iyi ki tanimisim simdi çevremdeki herkese kendisini oneriyorum. Isini böylesine iyi yapan doktorlari Allah basimizdan eksik etmesin.
or...n
sayın ass.dr.ihsan saygın sarı hocamızı yeni tanıdım ve iyikide tanımışım gerçekten mükemmel bir kişi hasta ve yakınlarına olan yaklaşımı insana huzur ve güven veriyor hocamıza iş hayatında başarılar tüm hastalarınada şifalar diliyorum şifa veren elleri dert görmesin... Rabbim bütün hekimlerimizden razı olsun bütün şifa veren hekimlerimizi saygıyla selamlıyor başarılar diliyorum
de...i
Hocamız şu an Erzurum eğitim araştırma hastanesinde çalışmakta olup, Türkiye' nin beyin merkezi olarak adlandırılan Bakırköy hastenesinde öğrendiği engin bilgilerini ve tecrübelerini karşılıksız olarak bizlere gece gündüz sunmaktadır. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. 10 yıldır tanısı konulamamış hacettepesinden çapasına gitmediğim hastane kalmamış bir hastayken bir gece vakti benim yürüyüşümden MS hastası olabileceğimi söylemiştir. Her ne kadar hastalığımın tedavisi tam olarak olmasada o benim hastalığımın adını koydu, bu bile beni çok rahatlattı hocam büyüksün, iyi ki varsın.
İhsan Saygın Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İhsan Saygın Sarı, Nöroloji.
İhsan Saygın Sarı adresi nerede?İhsan Saygın Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L Başakşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İhsan Saygın Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İhsan Saygın Sarı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İhsan Saygın Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İhsan Saygın Sarı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İhsan Saygın Sarı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İhsan Saygın Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İhsan Saygın Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Başakşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Başakşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar