le...y
İklim hanım hayatımda bir dönüm noktasına sebebiyet veren ve uzun zorlu bir maratonun koçu olarak hayatıma güzel bir dokunuş yapmış uzun zamandır diyetisyen diyetisyen gezen benim hedeflerime ulaşmamı sağlamıştır. Açıklayıcı kafama takılan bir durumda çekinmeden sürekli irtibata geçebildiğim disiplinli ve güleryüzlü bir diyetisyen olduğunu söylemeden de geçemeyeceğim hoşgeldiniz iklim hanım güle güle kilolar...
Iklim hanimla 7 yil once tanistim 2 ayda 15 kilo verdim kilo korumamda da cok yardimi oldu. Yilllar icinde tekrar kilo alip her gittigimde degisen gunlik rutinime gore diyet duzenleyerek tekrar formuma donmemi sagladi. Tibbi hic bir detayi atlamadan gerekli testleri ve yonlendirmeleri yapiyor. Iyi ki tanismisiz.
sizin psikolojinizi de anlayıp sizi yormadan zevkle zayıflamanıza yardım eden, enerjisiyle motive eden en iyi diyetisyen. kilolarımdan iklim hanım yardımıyla çok rahat bir şekilde kurtuldum. Kesinlikle tavsiyemdir. :)
ye...n
Merhaba, iklim Hanımın, “Diyet” konusuna çağdaş nakış açısı dahi sizi ilk anda motive ediyor.. Danışma-tedavi sürecindeki samimi, ilgili ve profesyonel yaklaşımı ile sonuç zaten kaçınılmaz oldu ve 17 kg verdim..
Daha sonraki kilo koruma döneminde de İklim Hanım tavsiyeleri ile her zaman yanımda oldu.
Teşekkür ediyorum..
Hamileligimde gittim, gebelik sekerimi kontrol altina aldi hamileligim boyunca 9 kilo almami sagladi. Dogum sonrasi da sayesinde hemen kendi kiloma dondum. Enerjisi harika, neseli, cok tatli bir insan. Diyet surecim cok keyifli ve eglenceli gecti.
nu...r
İnsani cok fazla motive eden bir ruha sahip asla olumsuzluk hıssı vermeyen ve basarıcanı sana ınandıran bir diyetısyen onunla kısa zamanda güzel kilolar verıp hızlı donus alabıldıgım ıcın cok mutluyum iyiki yollarımız keşismış
Doğum kilolarımı veremeden tekrar hamile kaldım ve üstüne kilo aldım. Bu durum beni doğumdan sonra mutsuz etmeye başlamıştı. Akşam çocuklar uyuduktan sonra gün içinde yapamadığım yemek düzenimi gece uyguluyordum. İklim hanımla tanıştıktan sonra düzenli beslenme alışkanlığı kazandım ve güleryüzlü ve içten yaklaşımıyla özgüvenim tekrar yerine geldi. Uykularım düzene girdi yaşam kalitem arttı bunun yanı sıra sağlıklı bir şekilde kiloda vermiş oldum. Teşekkürler iklim hanım.
İletişimi çok çok iyi. Benim günlük ilerleyişime göre diyetimi şekillendirdi. Yeme bozukluğuma farklı yönlere yönlendirme ile çözüm sundu.
Farklı tipte olan diyetler hakkında derin bilgi sahibi. Kan tahlillerine önem veren ve uzaktan takip edebilecek bir uzman. Herkese tavsiye ederim
İklim Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İklim Uçar, Diyetisyen.
İklim Uçar adresi nerede?İklim Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Taşdelen Mahallesi Sırrı Çelik Bulvarı No:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İklim Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İklim Uçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İklim Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İklim Uçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İklim Uçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İklim Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İklim Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler