Akıcılık Bozukluğu Terapisi
PROMPT Yöntemi
Ses Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
k...
İkra hocam çok iyi özverili bir hoca otizmli oğlum için ders almıştık çok iyi anlaştılar. Hocamızı tavsiye ederim
g....k
İkra hocamla oğlum un konuşamama nedeniyle tanıştık.kendisi oğlumla iletişimi ile ona olan yaklaşımıyla birçok şeyi başardı.
g...
İkra Hocama eğitim vakfı aracılığıyla ulaştım. Oğlum, 2 yaşında otizm tanısı aldığında, konuşma konusunda hiç kelime kullanmıyordu. Şu an 8 yaşında ve İkra Hocam sayesinde tüm kelimeler diline geldi, pelteklik sorunu ortadan kalktı. Hocamın alanında çok deneyimli olduğunu belirtmeliyim. Herkese tavsiye ederim.
Başladığımız günden beri oğlumda olan değişikler bizi oldukça mutlu etti. Dil temelli floortime eğitimiyle hocamız bize çok olumlu katkılarda bulundu. Kendi başına oyun kurmaya ve ses taklitleri yapmaya başladı. Özverili, sabırlı, çocuklarla iletişimi çok güçlü bir terapist. Emeklerinden dolayı minnettarız İkra Hanım'a.
k.....
Çocuğumda ş,ç,c,r,l,y harflerinde sorun vardı. Konuşmasını benden başka kimse anlayamıyordu. Bir psikolog aracılığı ile İkra hocamla tanıştık. 6 ayda çok büyük ilerleme kaydettik. Çok açıklayıcı, çocukla iletişimi çok iyi ve aile olarak bizi çok güzel yönlendiriyor. Çocuğunuzda fark ettiğiniz hiçbir şeyi göz ardı etmeyin hemen iletişime geçin korkup çekinecek bir şey yokmuş biz çok rahatladık.
k.....
İkra hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi ile danışmanlık aldım.4 yaşında salya akıntısı yaşayan oğlum için başvurmuştuk terapiye başlayalı 3 ay olmasına rağmen İkra hanımın uyguladığı masajlar ve ev ödevleri ile çocuğumun salya akıntısında azalma olmaya başladı.Dil ve konuşma terapistine ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla önerebilirim.
z.....
Oğlumun otizm spektrum bozukluğu vardı. İkra hanımla 6 ay haftada iki kez Floortime ve dil konuşma terapisi aldık. Bu süre zarfında oğlumun dil gelişiminde çok ilerlemeler oldu şu an yaşıtlarını yakaladı.İkra hanımla seanslara başladığımızda oğlumun yaklaşık on kelimesi varken yaklaşık iki aylık bir sürede iki kelimeli cümle kurmaya başlayarak isteklerini ifade etmeye başladı.İkra hanım bu süre zarfında oğlumun özel eğitim öğretmeniyle işbirliği kurarak özel eğitimde de desteklenmesini sağladı.Aile olarak bizi de bilgilendirdi ve ev ödevleri verdi. Kendisini ihtiyacı olan tüm otizmli çocuğu olan ailelere öneririm
r...
Oğlumun özel eğitim aldığı kurumda dil ve konuşma terapisinin başladığını öğrendikten sonra başvurduk ve eğitim aldık. Oğlum, otizm spektrum bozukluğu nedeniyle konuşma gecikmesi yaşıyordu. İlk başta oğlum bazı sesler çıkarabiliyor, ancak çok az kelimesi vardı veya hiç kelime kullanamıyordu. İkra Hanım'la haftada iki kez derslere katıldık. Süreç içinde oyunlar aracılığıyla kelimeleri öğretme yöntemini kullanarak oğlumun konuşma becerilerini geliştirdik. Terapistimiz sayesinde, bizi de yönlendirmeleriyle oğlumun konuşma sürecini hızlandırdık. Şu an oğlum, yaşıtlarına yetişecek düzeyde konuşma becerisine sahip. İkra Hanım'ın çocuklarla oyunlar oynayarak sesler ve kelimeler çalışma yöntemi, çocukların seviyelerine inip onların liderliğinde ilerlemesi ve samimiyeti sayesinde çok memnun kaldık. Süreçten ve elde edilen sonuçlardan çok memnun olduğumuz için bu terapisi ihtiyaç duyan herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.
İkra Önal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İkra Önal, Dil ve Konuşma Terapisi. Size İkra Önal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
İkra Önal adresi nerede?İkra Önal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- yazır mahallesi Konya
- Meram/Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İkra Önal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İkra Önal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İkra Önal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İkra Önal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İkra Önal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İkra Önal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İkra Önal hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İkra Önal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İkra Önal hangi sigortaları kabul ediyor?İkra Önal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.