Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240, Yüreğir
s....̇
Mükemmel bir doktor kendisi 2015 yılında riskli olan beyin kanaması ameliyatımı yapmıştı. Çok profesyonel olması bir yana çok ilgili ve donanımlı bir doktor.
z.....
Bel fıtığı ameliyatımi ikram bey yaptı, çok şükür şuan çok iyiyim. Yürüyemiyordum tek bir adım dahi atamıyordum, beni tüm ağrılarımdan kurtardı. Çok teşekkür ediyorum
me...r
Ben mehmet güler Ikram hoca ile tanismam oneri uzerine oldu kendisiyle gorusmeye gittiğimde koltuk deyneği ile gittim ve ameliyat dedi ertesi gun ameliyat oldum ve bir gun icerisinde beni taburcu etti. Ameliyat sonrasi hic bir problem yasanmadi hersey yolunda gitti ve kafamdaki tum soru isaretlerini giderdi. Kendisine sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum ve gidecek olan hastalar ve yakinlari icin de siddetle oneriyorum. Herkese gecmis olsun ve acil şifalar dilerim.
ya...a
merhaba;
eşim belfitigı ahatsızlıgından dolayı yıllardır tedavi ve fizik tedavi görüyordu. son dönemlerdeki agırları artıca yapılan kontrollerde fıtıgın patladıgı anlaşıldı. bir cok doktora gittik hepsinin açık ameliyat olması gerektigini söyledir.
Agomed hastanesinde İkram bey ile tanıştık, muayne etti. eşim felç gibi dogurlamıyor hareket edemeyip adım atamıyordu.
Hocamız microcerrahi yöntem le eşimin ameliyatını gerçekleştirdi. önce allahın sonra kedisinin sayesinde eşim 15 haziran 2021 de ameliyat oldu çok şükür ayaklandı hiç bir sorun yok.
hocamız titizlikle her 15 gün de bir kontrol ve muayneleri gerçekletirmiş olup kontrolleri devam etmektedir.
Gerek bilgi ve tecrübesi, gerek cana yakınlıgı ve samimiyetinde dolayı İkram homamıza teşekkürlerimi sunuyorum.
mükemmel bir insan...
is...b
Doktorum Ikram Bey, gecen hafta boyun fıtığı ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Bu güzel insana beni ameliyata ikna ettiği ve başarılı bir ameliyat gerçekleştirip beni sağlığıma kavuşturduğu için teşekkür ederim. Iyi ki kendisini tanımışım. Özel Algomed hastanesi personeline de teşekkür ederiz.
ah...z
İkram bey süper donanımlı bilgi sahibi yerinde kararlar verebilen ve nakış işler gibi ameliyat yapan beyefendi bir tıp insanı..2005 yılında .damdan düşerek bel kemiğim kırılmıştı beni derhal ameliyata alarak 1 ay içerisinde ayağa kalktım kendisinden Allah razı olsun yakınen de ilgilendi şuan 14 sene geçmesine rağmen herhangi bir şikayetim yok ..kendisine minnettarım hayatımı borçluyum o gün o olmasaydı belki tekerlekli sandalyedeyim hocam eline emeğine sağlık babacan yaklaşımından dolayı takdir ediyorum seni ve türkiyenin neresinde olursan ol sadece ben değil ailece ve tanıdıklarım nazarınca doktorumuz sensin
ök...ş
18/05/2017 de ameliyat etti beni ikram hoca. ALLAH'a şükürler olsun ağır acılar çekiyordum.en fazla 20-30
adım atabiliyordum.bazı zamanlar.dengem bozuluyordu..hoca işin uzman ı... nusret var ya kasap :) onun gibi işinin uzmanı..ALLAH RAZI OLSUN İKRAM HOCADAN..RABBİM YETENEK VERMİŞ ADAMA.ameliyat diyorsa tereddüt etmeyin.birde adam tok gözlü.ameliyat yapayım diye yapmıyor gerçekten lazımsa ol diyor..illa kendisine de olman gerekmez. illa ben yapayım demiyor adam samimi .öylede şeker gibi bişe :) ...adam işinin erbabı..bildiğimiz nusret adam :).hocam ALLAH sizden razı olsun..ellerinizden öperim..iyiyki masaj yaptırmamışım :) :) iyiyki ameliyet olmuşum size .
ay...r
Sene 2009 da bir arkadaşımla birlikte bende ameliyat oldum, sürünerek gittik ayaklanarak çıktık, üstelik sadece birgün içinde, allah razı olsun, öncelikle doktordan çok insanlığı yeterli insanı dinleyen anlayan ve işinde gerçekten çok başarılı olan bir cerrah, türkiyenin dört tarafından gelen hastalarına şahit oldum.
le...ş
herşeyden önce hastayı gerçekten dinleyen bir doktor. hastane hastane dolaştıktan sonra kendisiyle tanıştım, üç aydır yaşadığım bana hayatı zehir eden sorunlarıma doktorum dikkati ve tecrübesi ve en önemlisi yakın ilgisiyle bir teşhis koydu. kendisine minnettarım.
hü...̇
TABİKİ EVVELA RABBİME, SONRASINDA DA BENİ TEKRAR HAYATA BAĞLAMAK ADINA ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTIĞINA İNANDIĞIM MUHTEREM DOKTORUM SN. İKRAM KAVUNCU VE TÜM AVRUPA HOSPITAL EKİBİNE TEKRAR ŞÜKRANLARIMI SUNARIM...
İkram Argun Kavuncu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İkram Argun Kavuncu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
İkram Argun Kavuncu adresi nerede?İkram Argun Kavuncu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İkram Argun Kavuncu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İkram Argun Kavuncu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İkram Argun Kavuncu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İkram Argun Kavuncu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İkram Argun Kavuncu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İkram Argun Kavuncu hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, İkram Argun Kavuncu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları