güneşevler, 126. sokak no: 18/c, Altındağ/Ankara, Selçuklu, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +35 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Koruyucusu

Diş Hekimi Randevusu

Ramazan Arslan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

2011 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde başladığım lisans eğitimimi 2016 yılında tamamladım. Aynı yıl Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı'nda Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi bölümünü kazanarak uzmanlık eğitimine başladım. 2020 yılında uzmanlık eğitimimi tamamlayarak Protetik Diş Tedavisi alanında uzman unvanını kazandım.
Estetik ve dijital diş hekimliği, tam porselen ve lamina restorasyonlar, implant üstü protezler, sabit ve hareketli protezler ile çene eklemi rahatsızlıkları uzmanlık alanlarımdır.

Konum: Ramazan Arslan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sabit protez

İlay hocama cok tesekkurlerimi sunarim. Uzman ve cok degerli bi protez uzmani. İsinin ehli. Ramazan arslan dis kliniginde implant ustu sabit protezimi yapti.Guler yuzu ve calisma azmi hic bitmeyen bi hekim. Tedavi suresince yuzunden guler yuzu hic eksik olmadi.

Konum: başka bir yer Diğer

Ön dişlerimin renginden ve görüntüsünden uzun yıllardır rahatsızdım. Dişçi korkum yüzünden tedaviyi sürekli erteledim. Dr ilay hanım ilk görüşmemizden itibaren şikayetlerimi dinledi her adımda detaylıca bilgilendirdi. Önce dişetlerim kesildi dişlerimin boyu uzadı. Ön 6 dişime lamina kaplama yapıldı. 1,5 yıldır kullanıyorum çok memnunum. ilay hanımla karşılaştığım için çok şanslıyım teşekkür ediyorum.

Konum: Ramazan Arslan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu

Yaklaşık 4 ay önce dişim kırılmıştı ve protez tedavisi yapılması gerektiğini öğrendim.Açıkçası protez tedavisinden oldukça korkuyordum.O zamandan beri işinin ehli bir diş hekimi arayışı içerisindeydim ve İlay hanımı buldum. İnanılmaz güler yüzlü ve hastasının sağlığını ön plana koyan bir hekim.Tedavim başladıktan sonra verdiği güven sayesinde tüm kaygılarım son buldu ve sorunlu olan diğer dişlerimi de kendisine tedavi ettirmeye karar verdim.2 dişime protez tedavisi, çürük olan bir dişime dolgu ve lekeli bir dişime de estetik dolgu yapıldı.Tüm dişlerimden çok memnunum.Benim için çok rahat ve keyifli bir tedavi süreci oldu.Diş tedavisi yaptırmak isteyen herkese samimiyetle tavsiye ediyorum.

Z
Konum: Ramazan Arslan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Bu devirde insan samimiyete çok ihtiyaç duyuyor ben o samimiyeti sizden aldım dolayısıyla güveni de. Allah sizden razı olsun güzel bir insan olmakla birlikte başarılı ve hakikatte de Uzman Diş Hekimisiniz. Dolgu tedavilerimden memnunum bununla kalmamakla beraber süreç içinde beni neler bekliyor ne gibi durumlarla karşılaşılabilir o durumda nasıl bir tedavi uygulanmalı tüm sorularıma ilgiyle cevap vermeniz ve bunu gerçekten içtenlikle cevaplamanız, hal hatrımı eksik etmemeniz, içimde hep güler yüzünüz ile kalacaksınız. Ailemizin nazik doktoru Allah hayatınızı hayır ve güzel eylesin, biiznillah başarılarınızın daim olacağına eminim. Her daim sevgiyle ve esen kalın

Konum: başka bir yer Diğer

Sağlık konusunda oldukça ağır durumlar atlatan anneme, muayeneden korkmamayı öğreten ve gülmeyi sevdiren muhteşem diş hekimimiz İlay Hanımdır Bir hastanın doktor tercihi gerçekten çok önemlidir. Aşırı derecede çekiniyorduk diş tedavisine başladığımız zaman. Çünkü ağır bir kalp ameliyatının ardından ilaçlarından dolayı kanama riski yüksekti annemin ve bir önceki protezi damaklarında hasar oluşturmuştu. Biz konsültasyon grubunda olduğumuz için neredeyse yalvardık fakültedeki yetkililere. Ve, en büyük şansımız Muhteşem hekimimiz İlay hanım oldu. Annemin korkularını yenmesi için her zaman anlayışlı, güleryüzlü, özverili, uyguladığı tedavinin her aşamasında açıklamalarıyla rahatlatarak ilerledi hep. Yaklaşık 1 yıl sürdü tedavimiz. Çıtçıtlı İmplant yönteminin en uygun yöntem olduğuna karar verip, bu yöntemi uyguladı. İnanın hiç abartısız her randevuda İlay hocamın güleryüzüyle samimiyetiyle karşılandık. Hastalarının konforu için en doğru yöntemi uygulayarak protez konusunda başarısı zirvede bir diş hekimi bizim nazarımızda. Kilometreler olsa da tedavi için tercih edeceğimiz en doğru adres İlay Hocamın olduğu klinik olur kesinlikle Konya Dentium'un tüm doktorları alanlarında eminim çok iyilerdir. Tenzih ederek söyleyebilirim, Estetik Protez tercih eden hastalara bizim mükemmel doktorumuzu şiddetle tavsiye ediyorum. Emin ellerdesiniz. Dilerim İlay hocamın başarıları hep en zirvede olur. Samimiyeti, içtenliği ve mesleğine olan aşkını hastalarına da uygularken hissettiren ve her tedavi sonunda mükemmel bir başarı sağlayan muhteşem hekimimize sonsuz teşekkürler!... İlay Hocamın sayesinde gülmeyi unutmuş annem artık hep gülücük saçıyor

Konum: başka bir yer Diğer

Köprü protez yaptırdım çok memnunum daha öncekileri de yeniden yaptırdım kendi dişim gibi rahat kullanıyorum.İyi ve güler yüzlü kendisine teşekkür ediyorum hayırlı günler dilerim.

İlay Hanım oldulça güleryüzlü ve çok iyi bir doktor. Ben gayet memnundum. Kaplama ve implant tedavisi yaptırdım. Yanına gittiğim her zaman hal hatır sorardı. Farklı yapılması gereken işlemlerim var ama İlay Hanım Ankara'dan ayrıldı. Ayrıldığı için çok üzgünüm.

İlay Hanım'dan çok memnunuz. Allah ondan razı olsun. Kızıma dolgu ve ön dişlerindeki çürük işlemi için ilaç tedavisi yaptı. Kendisi işlemlerini çok güzel bir şekilde yapıyor. İlay Hanım çok sevecen, işini severek yapan, bilgili, süper bir doktor. Yapılacak işlem hakkında ve sonrasında bizleri bilgilendirdi. Ben daha öncesinde İlay Hanım kadar memnun kaldığım bir doktorla tanışmamıştım.

İlk muayene için gittiğimde tanıştık ama ilgisi ve alakası oldukça iyi. Dişlerimi çok güzel yaptı. Vidalarım takıldıktan sonraki süreçte üst ve alt dişlerimin tüm tedavisini İlay Hanım yaptı. Pandemi sürecinden dolayı kontrole gidemedim ama çok memnun kaldım. Tedavim çok güzel oldu. Kendisi olağanüstü güzel bir insan. Genç, dinamik, çok güzel bir kızımız. İlay Hanım hastaya davranış şekli, işindeki titizliğiyle oldukça güzel bir diş hekimi.

İlay Hanım'dan hiçbir sorun yaşamadan tedavi aldım. Protez işlemi yapıldı. İlay Hanım yapılacak işlemler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kendisi iyi, güleryüzlü, hastalarıyla iyi iletişim kurabilen bir doktor. Tedavi süreci ve sonrasında olumsuz bir durum yaşamadım.