Alkali Diyet
Sporcu Beslenmesi
Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
er...n
Araştırmalarımın sonucunda İlay Hanım ile karşılaştım ve gitmeye karar verdim. Görüşmelerim devam etmiyor. Yaklaşık 6 ay görüşmem sürdü. Sağlıklı kilo vermek amacı ile gittim. Yaptığım zaman diliminde ise yaklaşık 17 kilo verdim. Yaptığı listeden de kendisinden de çok memnun kaldım. Başkalarına da tavsiye ederim.
es...k
Referans yolu ulaştım. Görüşmelerim devam etmiyorum.Yaklaşık bir yıl devam ettim. Kilo ile alakalı gittim ama tahliller yaptı.Bazı değerlerim yüksek çıktığı için listem ona göre düzenlendi. Listeyi gayet rahat uyguladım. Bu süre zarfında 25 kilo verdim. Başkalarına da hala daha tavsiye ediyorum.
eb...r
Sosyal medyada tesadüf karşıma çıktı. Görüşmelerim devam etmiyor. Yaklaşık 4,5 ay gittim, benim için yeterli bir süreydi. Alabileceklerimi aldım. Tamamen dengeli beslenme ve kilo kontrolü odaklıydı. Çok empati kuran cici bir diyetisyen memnun kaldım. Listede benim için gayet uygundu. Aynı zamanda takipçi biri kendisi. Başkalarına da tavsiye ederim.
ra...ş
Araştırarak ulaştım. Görüşmelerim devam etmiyor. İki yıl önce gitmiştik. Yapılan yöntemle olumlu sonuçlar aldık. Çocuğumuzu nasıl sağlıklı beslenmesini ailecek öğrenmiş olduk. Kilo vermek amaçlı gidildi. Başkalarına da tavsiye ederim.
er...l
Evimin karşısında yeri vardı hemde tavsiye yoluda oldu. Görüşmelerim devam etmiyor. Yaklaşık 9 hafta devam ettim. Yapılan liste benim için rahattı. Karaciğer yağlanmasından dolayı kilo vermem gerekti. Bu süre zarfında da 18 kilo verdim. Başkalarına da tavsiye ediyorum.
es...r
Araştırmalarım sonucunda kendisine gitmeye karar verdim. Görüşmelerim devam etmiyor. Yaklaşık altı ay görüştüm. Gitme sebebim tamamen kilo verme amaçlıydı. Yaklaşık 14 / 15 kilo verdim. Yapılan liste benim için doğru olandı rahat uyguladım. Başkalarında tavsiye ederim.
Görüşmelerim devam etmiyor. Yaklaşık bir yıl gittim. Sağlık açısından kilo vermem gerekiyordu. Yapılan listeden zorluk yaşamadım. Üç aylık bir zaman diliminde 14 kilo verdim,sonrasında kilomu koruma amaçlı devam ettim. Başkalarına da tavsiye ediyorum.Araştırarak ulaşmıştım çok memnunum.
ce...ç
Araştırarak ulaştım. Yaklaşık 6 ay devam ettim. Kişiye göre yapılan bir liste olduğu için zorlanmadım. Bu süre zarfında 10/12 kilo verdim. Çevremdekileri de kendisine yönlendirdim.
ye...r
3 ayda 15 kilo verdim.Hale vermeye devam ediyorum.Anadolu yakasının en iyi diyetisyeni kesinlikle tavsiye ederim.
d....y
3 ayda 15 kilo verdim.kesinlikle çok başarılı ve güler yüzlü bir diyetisyen ,diyet koçluğu yaparak motive hissetmemi sağlamıştı.Ablam emzirme döneminde 10 kilo verdi.Sütü azalmadı ve halen devam ediyorlar.İstanbulda diyetisyen arayışı olanlar için şiddetle tavsiye ederim.
İlay Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlay Polat, Diyetisyen. Size İlay Polat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Alkali Diyet, Hastalıklarda Beslenme, Diyabet Diyeti, Sporcu Beslenmesi, Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Randevu, Kilo Alma Diyetleri.
İlay Polat adresi nerede?İlay Polat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- DOĞU MAH. PAPATYA SOK.NO 17.D:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlay Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlay Polat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlay Polat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlay Polat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlay Polat hangi dilleri konuşuyor?İlay Polat ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İlay Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlay Polat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlay Polat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlay Polat hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, İlay Polat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler