Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Standardize Mini Mental Test
Tematik Algı Testi (TAT)
h....
İlayda Hanım'a öneri üzerine başvurdum. 7 seans danışmanlık hizmeti aldım devam ediyorum. Hatay ilinde depremi yaşadım kendisi depremle ilgili başvurmuştum ve korkularımı aştım. Sürekli olarak korkuların yaşanması vardı seanslar daha iyi geldi. İlayda Hanım başarılı birisi. Kendisiyle iyi ki tanışmışım.
se...l
Anksiyete problemi için başvurmuşolduğum İlaydahanım dan son derece memnun kalarak 8 seans yaptık. Bu süreçte anksiyete ile başa çıkma yollarını,nefes egzersizleriyle kendimi sakinleştirme üzerine seanslar yaptık Oldukça, sakin, samimi ve sevecen tavrıyla yıllardır birlikte yaşadığım anksiyeteyle artık baş çıkmayı ve yaşamayı öğrendim. Teşekkürler ilayda hanım
İlayda Çavuşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Çavuşoğlu, Psikoloji. Size İlayda Çavuşoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Kent EGY Testi, Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi, Randevu.
İlayda Çavuşoğlu adresi nerede?İlayda Çavuşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Çavuşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlayda Çavuşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlayda Çavuşoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlayda Çavuşoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
İlayda Çavuşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Çavuşoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlayda Çavuşoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlayda Çavuşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İlayda Çavuşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlayda Çavuşoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?İlayda Çavuşoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.