g....d
Yaklaşık 8 seansımız geçti..Durum ne olursa olsun asla seanslarımızı aksatmadı İlaydı hanım.. Güler yüzü,samimiyeti ve verdiği güven asla sorgulanamaz.. Farkındalıklarımı,isteklerimi korkmadan söyleyebilmeyi,çocuğuma karşı sabrı hayata karşı bakış açımı , İnsanlara hayır diyebilmeyi,içime sinmeyen insanlardan uzaklaşabilmeyi ben İlayda hanım sayesinde yapabildim...
Gerektiği zaman hayır diyebilmeyi, kendimi sağlıklı bir şekilde ilişkimi bozmadan ilerletmeyi İlayda Hanımdan öğrendim. Ki bunlar bana kattıklarının iki tanesi. Kendimi açmayı sevmediğim için hepsini yazmıyorum ama her zaman destek olup doğru yolu size öğretip güçlendirecek kişidir kendisi. Onun danışanı olmak benim için ayrıcalıktı.
s....e
Son zamanlarda kendimi çok yorgun tükenmiş hissediyordum. Hiçbir şeye tahammülüm kalmamıştı ve hayatın benim için anlamı yok gibiydi. Yaşadığım sıkıntılara ek olarak evliliğimde yaşadığım sorunlar sebebiyle İlayda hanımı buldum. Kendimi kimseye tam olarak açamıyordum ama kendisi benim bu düşüncemi değiştirdi. İlk başlarda çok çekimser yaklaşsamda şu an iyi ki kendisiyle yollarımız kesişti diyorum. Artık her şeye olumlu bakan pozitif bir insanım. Çevremdekiler dahi bu değişimimin farkına vardı. Hem benim kendi içimde yaşadığım sorunlar hem de evliliğimin mutluluğunda kendisinin payı çok büyük. Kendisini çok içimden gelerek öneriyorum. Benim hayata bakış açımı değiştirdi içinde kendisine sevgilerimi gönderiyorum.
tu...u
İlayda hanımla birkaç ay önce kaygı bozukluğum sebebiyle tanışma fırsatı buldum. Kendisi bana çok ılımlı ve sevecen bir şekilde yaklaştı. Bu süreçte hayatım düzene girdi ve olaylara bakış açım değişti. Kaygılarım daha az bir seviyeye indirgendi. İyi ki onunla tanışma fırsatı bulmuşum kendisini kesinlikle tavsiye ederim.
ze...
Okb ve anskiyetesi yüksek biriyim İlayda hanımla bu tedaviye başlarken verdiği güven ve samimiyetle her seans yeniden doğduğumu hissedecek kadar iyi hissettiğimi söylemek istiyorum. Her seans farklı birşey öğrenmenin verdiği huzur ve rahatlık tarif dahi edilemez. Kendisi alanında o kadar iyi ve profesyonel ki bunu her seansta daha çok hissedebiliyorsunuz. Şiddetle tavsiye ediyorum tedavinizi geciktirmek sürecinizi sadece uzatır ve zorlu hale getirir. İlayda hanımla çok rahat ve keyifli alabileceğiniz bu tedaviyi ertelemeyin kendinizi ona bırakın ve muhteşem sonucu görün . Kendisine çok ama çok minnettarım ..
İlayda Çıra isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Çıra, Psikoloji.
İlayda Çıra adresi nerede?İlayda Çıra şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Çıra isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlayda Çıra online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlayda Çıra hangi dilleri konuşuyor?İlayda Çıra ile Türkçe, İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
İlayda Çıra isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Çıra bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlayda Çıra ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlayda Çıra hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İlayda Çıra hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu