Ben İlayda Gül. İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2023 yılında onur öğrencisi olarak mezun oldum.Eğitim hayatım süresince çeşitli seminerlerde ve kurslarda katılım sağladım.Medipol Koşuyolu Hastanesinde toplu beslenme sistemleri,Medipol Mega Hastanesi çocuk hastalıklarında beslenme, Samsun İnternational Medicana Hastanesi yetişkin hastalıklarında beslenme ve Dyt.Betül Ceylan Beslenme ve Danışmanlık Merkezinde elektif stajım olmak üzere tüm zorunlu stajlarımı tamamladım. 2022 yılı Uzm.Dyt.Elif Şahin Beslenme Danışmanlık Merkezinde gönüllü staj deneyimim oldu.2021-2022 yılları arasında Diyetisyen Adayları Platformu bünyesinde İstanbul Medipol Üniversitesi öğrenci temsilcisi olarak görev yaptım.

Seminer sunumumu sirkadiyen ritim ve beslenme ilişki üzerine yaptım.Tez konum ise genç yetişkin bireylerde sezgisel yeme davranışının hedonik açlık ve aşırı besin isteği ile ilişkisinin değerlendirilmesi üzerine oldu.Fonksiyonel Tıp Platformu bünyesinde Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği eğitimimi tamamladım.Bu eğitimime katkı sağlayacağını düşündüğüm için GAPS Practitioner sertifika eğitimi de almaktayım.

İlgi alanlarım arasında otoimmun hastalıklarda beslenme tedavisi,bariatrik cerrahi sonrası beslenme ve sezgisel beslenme başta olmak üzere çocukluk ve yetişkinlik döneminde kilo alma ve kilo verme,yeme bozuklukları,hastalıklarda beslenme,sporcu beslenmesi gibi alanlarda beslenme protokolü hazırlamaktayım.

Online Diyet

Kişiye Özel Beslenme Programları

Online Diyet

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. İlayda Gül adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle