Sizinle yapacağımız beslenme yolculuğu sonunda bir uzmana ihtiyacınız olmadan kilonuzu ve sağlığınızı koruyabileceğinize emin olabilirsiniz.
Sizin yaşam planınıza, beslenme durumunuza varsa hastalığınıza özel beslenme programları/ tıbbi beslenme tedavisiyle birlikte, hayatınız boyunca kullanabileceğiniz
sağlıklı beslenme tüyoları,
her hafta kişinin isteğine göre tekrar düzenlenen programlarla
sağlıklı beslenmeyi ve
porsiyon kontrolünü öğreneceğiniz,
vücudunuzu tanıyabileceğiniz
benden istediğiniz yardım alabileceğiniz bir yolculuk planlamaktayım.
Yol arkadaşınız olmaktan mutluluk duyarım.
Hastalıklarda Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Kontrol Randevusu
ay...n
Uzun uğraşlarım sonucu bir türlü veremediğim kilolarımla İlayda hanım sayesinde kurtuldum. Sorduğu sorular neticesinde uyguladığı diyet şekli ile hiç zorlanmadan ve kısa sürede ideal kiloma kavuşmamın yanında izlemleri sonucunda yaptığı bilgilendirici açıklamalarla nasıl daha sağlıklı beslenebileceğimi de öğrenmiş oldum..İlayda hanım gibi başarılı ve bilgisini de aktarabilen diyetisyenlere çok ihtiyacımız var...
i̇...i
İlayda hanımın uyguladığı program sayesinde ideal kiloma kavuştum kendisine minnettarım. Kesinlikle tavsiye ederim. Yemek düzenim sayesinde sağlandı. Teşekkür ederim. Böyle disiplinli,yetenekli, başarılı ve genç Diyetisyenlere ihtiyacımız var iyi ki varsınız...
İlayda hanım işini hakkıyla yapan çok nazik, tatlı dilli ve profesyonel biri. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmeti sonucunda hedeflediğim kiloya ve formuma ulaştım. Sizi sağlığınıza ve fit bir vücuda kavuşturacağından hiç şüpheniz olmasın. İlayda hanıma ilgisi ve emeği için çok teşekkür ederim. Ben çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ediyorum.
es...a
Çok ilgili ve çok güler yüzlü bir diyetisyen.Sayesinde beslenmem düzene girdi.Aynı zamanda ideal kiloma sorunsuz erişmemi sağladı.Teşekkürler
İlayda Gümüç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Gümüç, Diyetisyen. Size İlayda Gümüç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme.
İlayda Gümüç adresi nerede?İlayda Gümüç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beyler Mahallesi Mustafa Doğan Sokak No:21/1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Gümüç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlayda Gümüç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlayda Gümüç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlayda Gümüç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İlayda Gümüç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Gümüç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlayda Gümüç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlayda Gümüç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İlayda Gümüç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler