Lisans eğitimi süresince gönüllü olarak Moodist hastanesinde çalışmış, bağımlılık ve genel patolojiler üzerine gözlemler yapmıştır, aynı zamanda lösev kurumunda gönüllü olarak bir çok çalışmaya katılmıştır.
Duru Yaşam Psikoloji
Nisbetiye Mahallesi, Peker Sokak, Peker Apartmanı No:3 D:2 Giriş Kat. Etiler, İstanbul
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Sigara Bırakma
Sigarayı Bırakmak
İlişki Terapisi
d....a
İlayda hanım, baş etmekte güçlük çektiğim birtakım ilişkisel kökenli ve kaygı temelli problemlerimin çözülmesinde bana yardımcı oldu. Bir yıla yakın bir süre kendisinden destek aldım ve sınır çizmek, sosyal anksiyete ile baş etmek konusunda hızlı bir ilerleme kat ettik. Kendisinin süpervizyon danışanı olmama rağmen sürecin başından sonuna ve daha ilerisine yönelik desteğini her zaman hissettirdi. Terapotik bağı, farkındalığı, danışan ihtiyaçlarına yönelik esneklik ve bilgi aktarımlarıyla kendisinin mesleğini oldukça profesyonel bir şekilde yürüttüğünü düşünüyor ve kesinlikle kendisine başvurmanızı öneriyorum. Her bir dokunuş ve temasına çok sevgi ve minnetle.
s....o
Nişanımı attıktan sonra hayat benim için yaşanmaz bir durum oldu. Depresyona girdim ve gittikçe çok kötü oldum. İntihar düşünceleri geliyordu öyle bir niyetim yoktu ama yaşama sevincim kalmadı. Hocama başvurdum. Beni psikiyatriye yönlendirdi ve hep beraber süreci takip ettiler. 6. Ayındayım. Çok daha iyiyim işime gidip, arkadaşlarımla görüşebiliyorum. En iyisi de artık hayat çok daha keyifli. Canım hocam Allah razı olsun. Çok sempatik, güzel enerjisi olan bir kadın. Bana şifa oldu umarım ihtiyacı olan herkese olur.
m....a
Çok uzun yıllar madde kullanmış biriydim, bir süre sonra bıkkınlık geldi artık keyif almaktan çıktı zorunluluk halinde içiyordum. İlayda hanıma başvurdum. Ailem de benimle birlikte tükenmişti sürekli beni suçluyor ve saldırıyorlardı. Benimle seans yaparken onlarada bağımlılık konusunda eğitim verdi ve bana karşı bakış açıları ve tavırları değişti. Eşimle boşanma noktasına gelmiştim. Şükür şimdi iyiyiz. Dünya iyisi biri ve bizde hocamın yeri çok farklı. Yardımlarınızı asla unutmuyoruz. Allah razı olsun.
z.....
Boşanma sürecinden sonra uzun bir depresyon sürecim oldu ve ne kadar toparlanırım diye beklesemde yapamadım. Ailem sürekli baskı halindeydi destek almam için ben de çok işe yarayacağına inanmıyordum. Bir tanıdığımın aracılığıyla tanıştık hocamla, 8 aydır gidiyorum kendisine ve iyi ki beni zorlamışlar. Sürekli kendimi suçlaya suçlaya içimi tüketmişim. Olayın diğer tarafını görmekte nasıl bu kadar zorlanmışım gerçekten anlayamıyorum. Sağolsun hocam hep yanımda ve bana destek oldu
e....ö
Daha önce 2 tane psikolog tecrübem oldu, ilayda hanımla kurduğum bağı farklı hissediyorum. Mutlaka diğer hocalarda iyilerdi ama hocamla kurduğum his bir farklı. Harika bir sakinliği var ruhumu okşuyor, anne sevgisi gibi. Alanıyla ilgili çok bilgili, ben çok güzel şeyler öğrendim. Herkese öneririm
se...n
Evlilik sürecinde baya sıkıntı yaşadığımız dönemde destek almak için gittim, çok mutlu olmam gereken süreçte aşırı mutsuzdum ve sağlıklı karar vermem gerekiyordu. Evleneceğim kişinin babama bu kadar benzediğini görmek, seçimlerimizi buna yakın yapmak ve annemin yaşadıklarının aynılarını yaşıyor olmak beni şok etti. Bu kadar yakın ve neredeyse aynı olduğunu görmek ilginç bir deneyim. O kadar güzel yol kat ettik ki, ben her hafta gitmeyi çok büyük bir keyifle bekliyorum. Çok sempatik ve ilgili bir hocam. Birimizi bence çok iyi anlıyoruz. Bana destekleri için çok teşekkür ederim.
le...i
Sosyal kaygı bozukluğu ile gittim. Doktorum önerisi üzerine görüşmeye başladık. Sosyal ortamlarda konuşamayan, kalabalığa giremeyen, ağızım, boğazım kururdu ne diyeceğim diye, kontrol edilemeyen kalp atışlarım olurdu ve bu da tanımadığım bütün insanlardan kaçmama neden oluyordu. Ben de insan içine girip yeni arkadaşlar edinip, spor salonuna gitmek ve kalabalıklar içine girmek istiyordum. Kararlıydım ve bunu yapacaktım. Ödevlerle başladık, yeni şeyleri deneyimlemek zor ama bir yanda da keyif verici aslında. İnsanların aslında sana bakmadığını, belki umurlarında bile olmadığını terapilerin 2. Ayında anladım. Hocamla avm de bir deney yaptık gerçekten varlığımın bile farkında değiller, iyi bir savaş verdik. Ben kazandım. Hiç bir şey eskisi gibi değil ama daha da iyi olması için çalışmaya devam.
er...
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim, alkol ve esrar bağımlılığı için yardım aldım. İlaç kullanmaya dair endişelerim vardı ve ilaç kullanarak bırakmak istemedim fakat ilayda hanım bağımlılıkta beyine neler olduğunu ve neden ilaç kullanmamın faydalı olacağını bana anlattı ve mantıklı geldi. İlaç kullanmak veya kullanmamak kısmını bana bıraktı bu çok rahatlatıcıydı. İlaçları almaya karar verdim çünkü daha az zorlanacağımı söyledi ve böylede oldu, daha önce de bırakma girişimleri oldu ama başarısız olmuştum çünkü huzursuzluğum ve öfkem çok yükseliyordu engel olamıyordum içiciliğime, yaklaşık 6 aydır görüşüyoruz ve 4 aydır hiç bir şey kullanmıyorum. Çok ilgili ve naif biri ve beni iyi anladığını biliyorum. Çok teşekkürler.
y.....
Bana kendimi iyi ve değerli hissettiğini söyleyebilirim. Asla yargılamadı hatalarımızı bilip bazen onları ortaya açmak zordur. Benim için sıkışık bir durum. Birlikte güzel bir yol kat ettik. Bazen öfkelendim, bazen iyi çıktım hocamın yanından ama hepsini konuştuk. Bana en iyi gelen birinin yanında bu kadar şeffaf olabilmek oldu. Sürecimiz 1 yılı aşkın süredir devam ediyor ve ben çok memnunum iyi ki karşılamışız hocam bütün emekleriniz için teşekkürler.
b....ç
hocamı çok severim, stresten saçlarımı ve kirpiklerimi çekiltirirdim ve bu bana çok normal gelirdi. çevremden bir kaç kişi söyleyince zaman içinde ben de rahatsız oldum ve önce psikiyatriye gittim doktorum beni ilayda hanıma yönlendirdi. neden bunu yaptığımın cevabı bem de yoktu biz de süreç içinde anladık ki aşırı kaygımın getirdiği bir durummuş. şu an için tamamen bitti diyemem fakat çok azaldı ve 6 aydır çalışıyoruz sanırım biraz daha anlamaya ihtiyacım var. dünya tatlısı bir kadın. kesinlikle tavsiye ediyorum.
İlayda Kamçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Kamçı, Psikoloji. Size İlayda Kamçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Sigarayı Bırakmak, Fobilerden Kurtulmak.
İlayda Kamçı adresi nerede?İlayda Kamçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fahrettin Kerim Gökay Cad. Köşklü Apt. NO: 60/2 İstanbul
- Nisbetiye Mahallesi, Peker Sokak, Peker Apartmanı No:3 D:2 Giriş Kat. Etiler İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Kamçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlayda Kamçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlayda Kamçı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlayda Kamçı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İlayda Kamçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Kamçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlayda Kamçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlayda Kamçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, İlayda Kamçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlayda Kamçı hangi sigortaları kabul ediyor?İlayda Kamçı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu