Diyetisyen Randevusu
Mahfesığmaz Mahallesi Turgut Özal Bulvarı İller Bankası Kavşağı No:21 Uğurser Apartmanı Kat:2 Daire No:3, Adana
Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Dyt. İlayda Moralı
İnanilmaz güzel sonuç alip inceldim çok mutluyum .
f.....
İlgisinden, alakasından ben çok memnun kaldım. Kullandığı cihazda farklı değişik bir şey. Benim gibi bir insan 4-5 kilo yağdan verdim. Tavsiye ederim. 40 gün civarında görüşme sağladım ve devam edeceğiz. Diyet listelerimi uygularken sıkıntı, zorluk yaşamadım aksine çok faydası oldu.
Her şeyden önce, çok ilgililer. Ortam temizliği ve hijyen oldukça yüksek seviyede ve bu çok memnuniyet verici. Doğru yönlendirmelerle kilo vermemizi sağlıyorlar. Son derece sabırlılar. Tüm ekip çok iyi ve profesyonel. Şu ana kadar 10 seansımız oldu ve devam ediyoruz. Diyet listelerimi uygularken zorluk çekmiyorum. Şeker problemim olduğu için durumuma göre eklemeler yaparak, çıkarmalar yapıyorlar. Ben çok memnunum.
İşinde gayet başarılı bir diyetisyen. Ben gayet memnunum. 5 seans kadar görüşmemiz oldu ve şu anda gayet başarılı. İlayda Hanım'la kilo vermek, sağlıklı yaşam amacıyla görüşme sağlıyorum. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamıyorum. İsteğim üzerine düzgün bir şekilde listelerimi ayarlıyor. Beni zorlamadan rahatça yapabiliyorum.
Ben iki buçuk ay olmadı 15 kilo verdim. Tüp mide ameliyatı oldum ama kilo alıyordum. 20 ye yakın kilo geri aldım. İlayda Hanım ile tanıştıktan sonra sağlıkla kilo verdim, aldığım kiloyu da verdim daha da düşmeye çalışıyorum. 100 kiloya yakındım 82 kiloya düştüm. Muhteşem bir diyetisyen. İyi ki tanımışım. Verdiği diyet listeleri güzel baş dönmesi yaşamıyorum, çok güzel uyguluyorum.
Eşim gidiyor. Kilo vermek için gitti. 1 ay da 6 kilo verdi. Güler yüzlü olmasını yakından ilgilenmesini. Beğendim. Uzakta olmasına rağmen telefon ile aradı ilgilendi. Online olarak da görüşmeler yapıyor.
k.....
Güzel bir deneyimdi işe de yaradı. Öğrenci olduğum için erken bırakmak zorunda kaldım. Kilo almak için başvurdum bir ay da 4 kilo aldım. Olumlu yönde ilerledik. Herkese tavsiye ederim çok tatlı bir insan.
Şu ana ladar güzel gidiyor ban uygu program hazırlıyor. Aletli pilates, cihazında yağ yakımı ve diyet paketi aldım. Güler yüzlü sorularımı açıkça cevaplıyor şuan sürecin yarısındayım. Şimdilik iyi gidiyor. 14. Günüm 5 kilo verdim.
Gayet memnun kaldım. Bölgesel incelmek için gittim faydasını gördüm gözle görülecek incelemelerim oldu. çok güzel ve işini gayet layıkıyla yerine getirdi.
g.....
Fazla kilolarımdan kurtulmak için İlayda hanıma gittim.Verdiği liste ile aç kalmadan 2 haftada 3 kg verdim.İşini gerçekten iyi biliyor ve sizi motive ediyor sorduğum sorulara gün saat farketmeksizin samimiyetle ve içtenlikle cevap veriyor her an ulaşabiliyorum.
İlayda Moralı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Moralı, Diyetisyen. Size İlayda Moralı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kırışıklık Tedavisi, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
İlayda Moralı adresi nerede?İlayda Moralı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mahfesığmaz Mahallesi Turgut Özal Bulvarı İller Bankası Kavşağı No:21 Uğurser Apartmanı Kat:2 Daire No:3 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Moralı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İlayda Moralı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İlayda Moralı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlayda Moralı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İlayda Moralı hangi dilleri konuşuyor?İlayda Moralı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlayda Moralı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Moralı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlayda Moralı hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, İlayda Moralı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlayda Moralı hangi sigortaları kabul ediyor?İlayda Moralı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler