Psk. İlayda Nişancı

Psikoloji

İstanbul 1 adres

Psk. İlayda Nişancı
İstanbul, Şişli, İstanbul

Lise eğitimini Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi ingilizce psikoloji bölümünden mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca Çapa Tıp Fakültesi, NP Brain Hospital gibi hastanelerde stajyer psikolog olarak çalıştım. Lisans eğitimimin son senesinde Erasmus öğrenim hareketliliği projesiyle Portekiz, Lizbon'da 6 ay boyunca psikoloji eğitimi aldım. Burada hem ingilizcemi geliştirmek hem de farklı kültürlerle entegre bir şekilde eğitim almak gibi fırsatlar ve tecrübeler edindim. Buradaki derslerimi verdikten sonra İstanbul'a dönüp mezun oldum.

Mezun olduktan sonra özel bir klinikte asistan psikolog olarak 6 ay boyunca görev aldım. Bir yandan da supervizyon kapsamında danışan görüp; BDT, cinsel terapi, çözüm odaklı terapi, oyun terapisi gibi eğitimlerimi tamamladım.

Şu anda da İstanbul Bilgi Üniversitesinde endüstri ve örgüt psikolojisi tezli ingilizce programında yüksek lisans yapıyorum.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. İlayda Nişancı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle