Diyetisyen Randevusu
Malazgirt mahallesi Sarayburnu caddesi ForumC enter A1 Blok KAT :1 No :107, Konya
Online Diyet
Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Çocuk Beslenmesi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Dyt. İlayda Odabaşı
Bir iş arkadaşımın tavsiyesi üzerine danışmanlık almaya başladım henüz daha iki haftam oldu ve çok güzel ilerliyoruz oldukça memnunum. Beslenme planınız isteklerinize göre düzenleniyor ve istediğiniz esnekliklere olanak sağlıyor ve genellikle çok kolay uygulanabilir ve takip edilebilir programlar oluşturuluyor. Azami düzeyde yağ yakımı üzerine yoğunlaşan ve kişiye özel düzenlenen planlar sunuyor. Aburcubur bağımlısı biri olarak yalnızca iki haftada şekeri hayatımdan çıkarmış olmak bile başlı başına büyük bir başarı benim için.
f.....
İlayda Hanım her zaman çok naif ve cana yakındır kendisini yıllar önce tanıdım. Şimdide birlikte emzirme dönemi diyetini oluşturuyoruz çok memnunum
b....k
90 kilo ile başladım şuan 78 ı'm. İnsanı anlayan ve sabırla destek veren işinde çok başarılı bir hanımefendi
Gayet ilgili ve anlayışlı :)
m ...g
İlayda hanıma kilo vermek için gittim. Kendisi beslenme tarzımı dinledi ve tam bana uygun, kolayca yapacağım bir diyet yazdı. Neticede 2 haftada 5 kilo verdim. İlayda hanım, size diyet yaptığınızı hissettirmeden, çok güzel kilo vermenizi sağlıyor. Sevdiğiniz ürünleri tüketerek kilo veriyorsunuz. Ayrıca diğer beslenme problemlerine de yardımcı oluyor. Kendisine başarılarının devamını diliyorum.
kü...a
Kendisine hayran olduğum güzel diyetisyenim kilo veremesem de her zaman yardımcı olan destek veren kişi kendisi verdiğim kilolar da da benden çok mutlu olan senelerdir gidiyorum düzenli olsam eminim çoktan olmuştu. Böyle de güzel tavsiyedir.
Gayet sempatik, güler yüzlü bir hanımefendi; hastanın durumuyla yakından ilgileniyor; sorulara cevap veriyor; ayrıntılı bir tavsiye listesi sunuyor. Tedavi süreci de olumlu sonuçlar vermeye başladı. Aldığımız hizmetten memnunuz.
f...h
İlayda Hanıma yaklaşık 2 aydır gidiyorum bazen kaçamaklarım oluyor ama iyi bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum ilk başlarda yeme bozukluğum olduğu için zorlandığım zamanlar oldu ama kendisi beni çok güzel motive ediyor ve yönlendiriyor. Listeleri kişiye özel hazırladığı için içinde yemek istemeyeceğim bir yemek olmuyor hem sürdürülebilir hem de aç kalmadan sağlıklı bir sekilde kilo verebileceğiniz bir liste sağlıyor. Her zaman güler yüzlülüğüyle, samimiyetiyle ve pozitifliliğiyle bana güç veriyor.Gerçekten mükemmel bir insan, sadece iyi bir diyetisyen değil çok güzel bir dinleyici ve yol gösterendir kendisi her kontrolünden sonra mutlu bir şekilde ayrılıyorum yanından.Aç kalmadan sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
ze...t
Hem bir diyetisyen, hem bu süreçte benim için harika bir psikologtur İlayda hanım. Güler yüzü en çok motive eden özelliklerinden, hiç bir zaman olumsuz düşünmez ve düşünmeme izin vermez. Onun desteğiyle kiramadigim direnç kilomu kırdım. Sayısız gittiğim diyetisyenlerden sonra, severek gittiğim, ölçüm için gün saydığım tek diyetisyendir. Kişiye ve yaşam şekline özel listeleriyle keyifle kilo verdirmeyi başarıyor.
i̇...
Diyabet ve trigliserit yüksekliğinden dolayı başvurdum bir ada farkettirmeden çok tatlı bir diyete sokuldum tatlı ve ince bir yönetim tarzı var ben çok memnun kaldım. Şuan gayet iyiyim, zayıfladım ideal kilom ulaştım ölçümlerimi yaptığımda şekerim baya düştü Hocam tavsiyemdir
ilayda hanımın yardımıyla 20 kg verdim, herkese tavsiye ederim,standart liste yok, katı kuralları yok, katı listeler yok, siz ne yemek isterseniz ona göre liste yapıyor, ilgili ve o kadarda bilgili, herkeze tavsiye ederim.
İlayda Odabaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Odabaşı, Diyetisyen. Size İlayda Odabaşı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kırışıklık Tedavisi, Yeni Doğan Metabolik Hastalık.
İlayda Odabaşı adresi nerede?İlayda Odabaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Malazgirt mahallesi Sarayburnu caddesi ForumC enter A1 Blok KAT :1 No :107 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Odabaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İlayda Odabaşı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İlayda Odabaşı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlayda Odabaşı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlayda Odabaşı hangi dilleri konuşuyor?İlayda Odabaşı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlayda Odabaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Odabaşı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlayda Odabaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, İlayda Odabaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler