Lise eğitimimi tamamladıktan sonra lisans eğitimime Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde başladım. Hacettepe Üniversitesi’nden şeref öğrencisi olarak mezun oldum. Öğrenimim boyunca Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk ve Erişkin Hastaneleri, Ankara Turgut Özal 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Hacettepe Üniversitesi Toplu Beslenme Sistemlerinde ve gönüllü olarak çeşitli kurumlarda mesleki deneyim kazandım.

Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve bunu yaşam tarzınız haline getirmek istiyorsanız kişiye özel, dengeli ve sürdürülebilir beslenme danışmanlığı için sizinleyim.

Tamamen kişiye özel hazırlanmış, yaşam tarzına ve hastalıklarına uygun, motivasyon destekli ve devamlı iletişim içeren sürdürülebilir beslenme programlarıyla aç kalmadan doya doya sağlıklı bedenlere kavuşuyoruz!

Kendini aç bıraktığın ve yaşam tarzın haline getiremediğin diyet programlarından vazgeç sağlığın için benimle birlikte adım at☺️

Şehit Osman Avcı Mah. 1419. Sok. Arı rezidans Kat:3 No:15, Etimesgut, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +11 daha fazla

Andulasyon Terapi

Bölgesel Zayıflama

Diyabet Diyeti

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Konum: Dyt. İlayda Pek Diyetisyen Randevusu

İlayda hocamla doğum sonrası kilolarını vermeye calistigim emzirme sürecinde tanıştım. Psikolojik olarak da büyük destek sağladığı harika sohbetiyle beraber bana hazırladığı listeler sütüm azalmadan kilo vermeme yardimci oldu. En önemlisi bir diyeti üç gün yapabilen biriyken istikrarim çok daha uzun sürdü. Bozdugum zamanlar oldu fakat ertesi gün kaldığım yerden devam ettim ki bu bilinç bende yoktu. Her şey için ama en çok da bu bilinci bende oluşturduğu için minnettarım

Konum: Dyt. İlayda Pek Diyetisyen Randevusu

İlayda Hanimla bir ay süren çalışmam sonucunda hedeflediğim kilonun altına indim ve bu süreçte hızla inceldim. Profesyonel ve motive edici yaklaşımı sayesinde sağlıklı bir yaşam tarzına adım attım. Günlük yaşantımda su benim için çay ve kahveden ibaretti. Bana hem sağlıklı beslenmeyi hem de su içmeyi aliskanlik haline getirdiği için çok mutluyum.

Ş
Konum: Dyt. İlayda Pek Diyetisyen Randevusu

Zayıflamamda büyük emeği var keyifli süreçti motivasyonum düştüğünde yardımcı oldu birlikte başardık

Konum: Dyt. İlayda Pek Diyetisyen Randevusu

İlayda hanimla yollarımız dört ay önce kesişti gayet güler yüzlü ve diyet sürecinde yapmam gerekenleri gayet açıklayıcı bir dille anlatan gerek watsapla gerek listelerle beni aydınlattı istediğim zaman ulasabilmek ve sorularıma cevap bulmak beni ayrıca memnun etti 3 ay gibi kısa bir süre zaman içinde on kilo vererek hedefime ulaştım şu an koruma döneminde keyifle ilerliyorum

Konum: Dyt. İlayda Pek Kilo Verme Diyetleri

İlayda hanım ile çok güzel sonuç aldık.her hafta Alternatif 3 listeye kadar yazdı. Bir sonraki randevuya kadar mutlaka mesajla su içme durumumu ve liste düzenini sorguladı ve teşvik etti. Alternatif sağlıklı tarifler ulaştırdı. Bu süreçte yaklaşık 10 kilo verdim ve toplam 6.5 kilo yağdan gitti. Başlangıç kilom 59’du. Zor kilo verilen aralıkta güzel sonuçlar aldım.

Konum: Dyt. İlayda Pek Diğer

Sevgili İlayda Hanım ile önce kendim sonra 10 yaşındaki kızım ve sonra 70 yaşındaki annem için yaklaşık 5 ay süren bir yolculuk yaşadık. Tane tane anlatışı, listelerinin günlük yaşamda rahat uygulanabilirliği, doyurucu ve ilginç şekilde hızlı yağ yakımı sağlayıcı çözümler buluşu, kaçamak yapmanın suçluluğunda dahi içinizi rahatlatıcı ve sizi tekrar motive edici yönler bulması, nezaketi, samimiyeti, kendi atıştırmalıklarını bile paylaşması, farklı yaş gruplarına o seviyelere uygun hem liste hem iletişim becerileri ile muhakkak tanışmanız gereken bir yaşam yöneticisi olduğunu söyleyebilirim. Sürdürülebilir diyet anlayışı ile Kızıma, anneme ve bana öğrettikleri için kendisine minnettarım.

I
Konum: Dyt. İlayda Pek Diğer

Tip 1 diyabet hastalığım var, ilayda hanımın oluşturduğu diyet listeleri sayesinde ideal kiloma 3 ay içersinde sorunsuz ve zorlanmadan ulaştım. Herkese tavsiye ediyorum.

L
Konum: Dyt. İlayda Pek Diğer

Yaklaşık üç ay birlikte çalıştığımız sürece İlayda hocam her zaman çok naif Ve yardımcı oldu tavsiyelerine uyduğum zaman hedef kiloma ulaştım hatta altına bile düştüm.