Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Dyt. İlayda Şahin
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunuyum.
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Nevşehir Devlet Hastanesi . Muğla Aile Sağlık Merkezi , Toplum Sağlığı Merkezi , Abide H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, ve pek çok ASM,TSM , Sağlık Ocaklarında stajlarımı tamamladım.
Aynı zamanda Bodrum Karya Basketbol Takımı diyetisyenliği yaptım bunun yanı sıra bir kaç uzman yanında ve pek çok spor salonunda çalışarak Sporcu Beslenmesi konusunda kendimi geliştirdim.
Bariatrik Cerrahi ve Beslenme
Psikoloji ve Diyet
DM (DİYABET)
Geriatrik Beslenme
Nutrisyon(Enteral-Parenteral)
konulu seminer ve kongrelere katılıp sertifikalarımı tamamladım.
Şu anda kurucusu olduğum Diyetisyen İlayda Şahin Beslenme ve Diyet Kliniğinde hizmet vermekteyim.
f.....
2. doğumdan sonraki kilo alımım sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım kendisine. Boyun fıtığı ve düzleşme sorunum vardı. Varis ve diz ağrıları olmaya başlamıştı. Yaklaşık 6-7 aydır devam ediyorum. Ortalama 10 kilo verdim. Baya hafiflemiş hissediyorum kendimi. Ne zaman zorda kalsam kendisine ulaşıyorum ve yeni baştan motive ediyor beni. Farklı alternatifler sunuyor. Kriz anlarında çok güzel yönlendirmeler yapıyor. Ben yazmasam bile nasıl gidiyor diye kendisi ulaşıyor bana. İşini severek yapan bir uzman. Diyet olarak gösterip o yasak bu yasak tarzında yaklaşmıyor. Tamam bugün bunu yedin, o zaman yarın şöyle yapalım diye dengeliyor. Yaşam tarzı olarak benimsememizi sağlıyor.Herkese kesinlikle tavsiye ederim.
Fazla kilo şikayeti ile gittim. Yaklaşık 1 sene aralıklı olarak devam ettim. Toplamda ortalama16 kilo verdim. Tamamen benim ne sevdiğime yönelik bir liste oluşturuyor. Uygulamada hiç zorluk yaşamadım. Tanıdığım en mükemmel ve anlayışlı uzman olabilir. Gün içinde de sürekli iletişim halinde oldu. Sürekli farklı listeler oluşturdu sıkılmamam için. Tamamen danışanın ne istediğine yönelik en sağlıklı şekilde sizi amacınıza ulaştırır. Sonsuz soru hakkınız vardır.
ş.....
Vücudumda yağ oranı çok yüksekti. Kilomda biraz fazlalılık vardı ve beslenmem çok düzensizdi. Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum. 4-5 kilo verdim. Kilo kaybından önemlisi yağ oranını düşürüp kas oranını yükseltmekti ve bunu başarıyoruz. Ciddi bir sıkılaşmam oldu. Çok güleryüzlü ve pozitif bir hanımefendi. Yanında derdini rahatlıkla anlatabiliyorsun. Kişiye göre listeler oluşturuyor. Uygulamada sorun yaşamadım. Sayesinde beslenmem düzene girdi.
n....k
Fazla kilom vardı. Belirli bölgelerin incelmesini istiyordum. Hem andülasyon cihazına girdim hem de diyet listesi hazırladı. 3 kilo verdim. Zaten fazla kilom yoktu. Özellikle göbek bölgesinde fazlalığım vardı. Cihaz sayesinde baya incelme sağladım. İlayda Hanım danışanına çok samimi davranan bir uzman. Hiç çekinmeden konuşabildim. Çok ilgili ve hoşgörülü.Listelerim de rahat uygulanabilir listelerdi. Zorluk yaşamadım. Gün içinde de dilediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. Çok memnunum, devam etmeyi düşünüyorum.
Kilo verme amacıyla tavsiye üzerine ulaştım kendisine. 1 aydır devam ediyorum ve 6 kilo verdim. Listeleri kolaylıkla uygulayabiliyorum. Zorluk yaşamadım. Çok sıcakkanlı ve yardımsever bir uzman. Seanslar dışında da ne zaman ulaşsam yardımcı oluyor. Ofisi hijyen açısından da çok beğendim.
Karın bölgemdeki yağlanma sebebiyle gittim. Andülasyon cihazı için başladım kendisine. Yaklaşık 1 ay devam ettim. 9 cm incelme oldu. Çok memnun kaldım. Çok ilgili bir uzman. Önümüzdeki ay diyete de başlıyor olacağım. Diyet ve cihazı birlikte ilerleteceğiz. Ortamın hijyeni de çok güzel. Diyet hizmeti almadığım zaman bile çok yardımcı oldu, hep önerilerde bulundu. Danışan odaklı ilerleyen bir uzman.
Kilo fazlalığı sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım kendisine. Yaklaşık 4 aydır devam ediyorum. 11.5 kilo verdim. Sevmediğim şeyleri zaten sordu ve listeleri buna göre oluşturuyor. Ben daha önce de 2 diyetisyene gittim. Sadece listeyi verip bırakmışlardı. İlayda Hanım çok ilgileniyor. Seanslar dışında da canım birşey istediğinde kendisine ulaşabiliyorum Yardımcı oluyor, yönlendiriyor. İnşallah hep böyle devam eder. Ben çok memnunum kendisinden.
İnsülin direncim var ve kilo fazlalığım sebebiyle ulaştım kendisine. Aynı zamanda andülasyon cihazı için de danıştım. Yaklaşık 1,5 aydır devam ediyorum. Ortalama 3,5 kilo verdim. Daha fazla verebilirsin belki ama kişisel sebeplerden ötürü tam uyum sağlayamadım.Çok rahat uygulanabilir listeler. Zaten bizimle konuşarak, danışarak listeler oluşturuluyor. Birebir destek sağlıyor. Çok güleryüzlü ve ilgili bir uzman. Her zaman ulaşabiliyorum. Telefonda da birşey danıştığımda desteğini gösteriyor. Genel anlamda çok memnunum.
Aşırı kilo sebebiyle ulaştım kendisine. Tavsiye üzerine İlayda Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 40 gündür devam ediyorum. Ortalama 5 kilodan fazla verdim. Listeler kolay uygulanabilir, günlük tüketilen gıdalar üzerinden oluşturuyor. Çok ilgili ve kibar bir uzman. Alanında çok bilgili. Canım birşey çektiğinde arayıp soruyorum. Ya hemen oradan kaçıp uzaklaşmamı söylüyor ya da alternatif birşeyler öneriyor.
İlayda Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Şahin, Diyetisyen. Size İlayda Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Gelişme Geriliği.
İlayda Şahin adresi nerede?İlayda Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi. 600. Sokak (Açık pazar yeri) no:10/2 Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlayda Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlayda Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlayda Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İlayda Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlayda Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlayda Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, İlayda Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlayda Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?İlayda Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.