Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
j.....
I found her through social media. I applied for help with my weight and eating habits.
Her treatment process was very affective, she wrote a very extensive and easy to follow diet which has helped me to lose 5kg. I would give her 5 stars. My favorite things about my doctor was they're vast knowledge on the topic of diet and weight loss and her ability to communicate. She also had wonderful organizational skills for my meal plans. I would recommend her to any of my friends struggling with their weight both overweight and underweight!
İlayda Hanım'a internetten ulaştım. Kilo sorunum vardı. Sekiz kilo verdim. İşinde başarılı ve naif bir uzman. Tavsiye ederim.
İlayda hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Kilo sorunum yoktu fakat kan şekerim hızlı düştüğü için beslenme alışkanlığım hakkında yardıma ihtiyacım vardı, ayrıca kandaki demir seviyem de düşük olduğu için öğünlerimle çay tüketimim hakkında düzenlemeler yaptı. Bu süreçte İlayda hanım güler yüzlü ve ilgili davrandı, bu yüzden çevreme rahatlıkla tavsiye ederim.
İlayda Hanımı sosyal medyadan buldum. Romotoitartrit hastasıyım. İlayda Hanım bana hastalığım özelinde diyet oluşturdu. Diyeti uyguladım ve 6 kilo verdim. Gayet memnun kaldım. İlayda hanım gayet anlayışlı ve neşeli bir insan. Samimi yaklaşımı rahatlatıyor. Tavsiye ederim.
İlayda Tekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Tekin, Diyetisyen. Size İlayda Tekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
İlayda Tekin adresi nerede?İlayda Tekin adresini belirtmedi. İlayda Tekin yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya İlayda Tekin adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Tekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlayda Tekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlayda Tekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlayda Tekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
İlayda Tekin hangi dilleri konuşuyor?İlayda Tekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlayda Tekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Tekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlayda Tekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlayda Tekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İlayda Tekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlayda Tekin hangi sigortaları kabul ediyor?İlayda Tekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.