Anne Baba Ayrılığı
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
n....t
İlayda hanımla yaklaşık 2 aydır tanışıyoruz. Şu an hayat kalitemin yükseldiğini, olaylara karşı bakış açımın değiştiğini ve daha sağlıklı bakmamı sağladı. İlayda hanımın beni anlaması ve bana özgün bir şekilde yol izlettirmesi çok etkiliydi. Psikolog arayışında olanlara kesinlikle önerebilirim.
as...k
İlayda hanım ilk tanıştığımız andan itibaren çok samimi ve güven veren biri. Kısa sürede kendimi bulmamı sağladı. Farkındalık yaratan bir psikolog. İçtenlikle tavsiye ederim
m....t
İlayda hanımla araştırmalarım sonucunda tanışma şansım oldu. Kendimi güvende hissettiğim aynı zamanda beni anlayan biriyle bu yolda beraber yürümek benim için çok özel ve güzel bir yolculuk. Benim hayatımı güzelleştirdiniz, sizinde hayatınız hep güzel olsun..
se...i
Her seans sonrası kendime bir adım daha yaklaştığım ve seansların akıcı geçmesi sayesinde hiç bitmesin istiyorum. İyiki tanımışım dediğim nadir insanlardan
ö....k
Öfke problemlerim vardı taki ilayda hanımla konuşana kadar şu an hayata daha sakin bakıyorum sizede tavsiye ediyorum
g....a
Son aylarda yaşadığım olaylar bende travma oluşturmuştu ve günlük hayatımı devam ettirmemi zorlaştırmaya başlamıştı. Travmalarım yüzünden olduğum insandan zıt bir karaktere dönüşmüştüm. Bu durum hem çevremi hem beni rahatsız etmeye başladığı için bir psikologla görüşmeye karar verdim. İşte bu noktada İlayda hanımla tanışmam benim için bir dönüm noktası gibi oldu. Kendisinin bana verdiği huzur, pozitiflik beni olduğumdan da iyi bir duruma getirdi. Hayatımda verdiğim en doğru karar İlayda hanımla tanışmak oldu. İyiki..
o....c
Uzun yıllardır süren ilişkimin bitmesiyle kendimi çok kötü ve depresif bir halde buldum. Bunun üzerine kendime bir psikolog arayışına girmiştim. İlayda hanımla da bu şekilde tanışma fırsatım oldu ve iyi ki tanımışım dediğim insanlardan biri. Hayatımı ciddi anlamda çok değiştirdi benim için çok özel bir insan
Ilayda hanimla 3 sene once bir arkadasim araciligi ile tanistim, guler yuzu seanslara olan ilgi ve tutumu cok kisa surede bircok olumlu degisim yasamama sebep oldu. Gecirdigim zor zamanlarda sagladigi bakis acisiyla hayatimi dahada kolaylastirdi.
e....y
İlayda hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi etmesi sayesinde tanıştık. Size ayna olup kendinizde görmeniz gereken her şeyi tüm sıcaklık ve samimiyetle size göstererek sizi kazanan bir psikolog. Beni değiştirmedi adeta farkındalığımı arttırdı. Kesinlikle memnun kalırsınız
e....e
Sınav senemde ciddi boyutta kaygı bozukluğuna ve depresif bir ruh haline sahiptim. Bu durum hayatımı olumsuz etkilemeye başlamıştı ve İlayda hanımla seanslara başladıktan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.Seans boyunca güler yüzlü ve anlayışlı olması beni gerçekten rahatlatıyor. Hayatıma ciddi anlamda pozitiflik kattı. İyi ki tanışmışız
İlayda Zeynep Yumakgil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Zeynep Yumakgil, Psikoloji. Size İlayda Zeynep Yumakgil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi, Ebeveyn Danışmanlığı, Yas Terapisi.
İlayda Zeynep Yumakgil adresi nerede?İlayda Zeynep Yumakgil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya, Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Zeynep Yumakgil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İlayda Zeynep Yumakgil uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İlayda Zeynep Yumakgil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlayda Zeynep Yumakgil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İlayda Zeynep Yumakgil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Zeynep Yumakgil tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlayda Zeynep Yumakgil hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, İlayda Zeynep Yumakgil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlayda Zeynep Yumakgil hangi sigortaları kabul ediyor?İlayda Zeynep Yumakgil tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar