Bahçelievler, Ankara
Masal Terapi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Şema Terapi
ka...a
Zor bir dönemden geçerken hocamla seanslarımıza başladık. Ailevi problemlerim vardı. İş değiştirmeyi düşünüyordum. Kendisi beni anlayışla dinleyerek birçok konuda yardımcı oldu. Bazen karşımda ayna gibi oldu, bana kendimi gösterdi. Bazen de anlayışlı destekleyen bir dinleyici oldu. Bana kendimi tekrardan sevdirdi.
d....g
Dönem dönem yaşadığım bir depresyonum vardı ve neden olduğunu anlayamıyordum. Kendime karşı yargılayacı oluyordum. İldem hanımın destekleyici tavrı bu süreçte bana çok yardımcı oldu.
f...
İldem Hanım ile bir arkadaşım tavsiyesiyle tanıştık. Kendimi anlamadığım bir şekilde uzun zamandır stresli hissediyordum. Hissettiklerimi anlattığımda, İldem Hanım iş hayatına ve yeni bir şehre taşınmanın stresi olarak teşhis koydu. Ben de uzun zamandır fark etmemiştim. Bunu duyunca ve fark edince rahatladım. Şu an hissettiklerimin neyden kaynaklı olduğunu biliyorum ve görüyorum. Yaşadığım sorunla ilgili bana çok yardımı dokundu. Konuşurken kendimi çok rahat hissettim. İldem Hanım'ı tavsiye ederim.
r...
İldem Hocam ile ilişkim bittikten sonra yaşadığım yoğun ve sıkıntılı dönemde tanıştık. Arkadaşlarım ve ailemin baskısı üzerine bu sürece girme kararı aldım. İlk başlarda İldem Hocam'ın bana bu kadar destek olup duygularımı tanımam da yardımcı olacağını hiç düşünmemiştim, bana çok şey kattı. Seanslarım hala devam ediyor ama seansa başladığım ben ve şu anki ben kesinlikle aynı kişiler değil.
b...
İldem Hanım'a sınav kaygılarım yüzünden başvurmuştum ve bu süreçte aldığım destekle nasıl bir yol izleyeceğimi öğrendim. Seanslarımız bana kaygımın üstesinden nasıl geleceğimi gösterdi.
ö...
Kendisine arkadaşlarım aracılığıyla ulaştım. OKB ve anksiyete sorunlarım için ilaç kullanıyordum, ayrıca psikolojik destek için kendisiyle görüşüyordum. İki haftada bir seansımız oluyordu, iki ay içinde ilaç tedavisini bıraktım ve sadece kendisinden psikolojik danışmanlık alıyordum. Başarılı bir danışman.
h...
İldem Hocam ile tesadüfen karşılaştım. Hayatımın kötü bir duruma dönüştüğünü ve buna daha fazla dayanamayacağımı düşünüyordum. Kendisinin gerçekten çok geniş bir bilgi birikimi var, insanlarla iletişim konusunda çok yetenekli. Onu hayatımı kurtaran biri olarak görüyorum. Şimdi ise her şeyin yoluna gireceğine olan güvenim ve inancım tam. Başarılarının devamını dilerim, İldem Hocam.
z...
İldem Hocam kötü olduğum bir süreçte bana yeni bakış açıları kazandırdı. Anksiyete ve duygu karmaşası sebebiyle başvurdum. Bu süreçte olaylara daha sakin ve sağlıklı yaklaşabilmeyi öğrenmiş oldum. Keşke daha önce yollarımız kesişseydi kendisiyle.
b...
İlişkimde problemler yaşadığım bir dönemde İldem Hanım'la tanıştım. Partnerimle çok sık kavga ediyorduk ve bu durumdan dolayı yardım almaya ihtiyaç duydum. Bu süreçteki destekleyici tutumu sayesinde ilişkimde birçok sorunu çözmeme çok yardımcı oldu. Kendisini tavsiye ederim.
m...
Psikolog İldem Hanım'a referans aracılığıyla ulaştım. Kendimle barışık birisi değildim ve bir takım sorunlarım vardı. İldem Hanım'la görüşme yaptık, sürecin nasıl ilerleyeceğini anlattı, nasıl bu sıkıntıların üstesinden geleceğimi anlattı ve daha sonrasında seanslarımıza devam ettik ve ediyoruz da. Çevreme şiddetle tavsiye ederim, bu kadar güler yüzlü, sempatik, sıcak kanlı birisi çok nadir bulunur. Çok iyi analiz ediyor ve sorunları tam olduğu noktadan empati kurarak çözmeye çalışıyor ve kendisini de benim yerime koyarak yaptı bunları...
İldem Çalışkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İldem Çalışkan, Psikoloji. Size İldem Çalışkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Ebeveyn Danışmanlığı, Şema Terapi, Beier Cümle Tamamlama Testi.
İldem Çalışkan adresi nerede?İldem Çalışkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
- Bahçelievler Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İldem Çalışkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İldem Çalışkan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İldem Çalışkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İldem Çalışkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İldem Çalışkan hangi dilleri konuşuyor?İldem Çalışkan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İldem Çalışkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İldem Çalışkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İldem Çalışkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, İldem Çalışkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İldem Çalışkan hangi sigortaları kabul ediyor?İldem Çalışkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar