Lisans eğitimi süresince, farklı akademik ve profesyonel platformlarda aktif roller üstlenerek iletişim, liderlik ve organizasyon becerilerini geliştirmiştir. Çankaya Üniversitesi Psikoloji Topluluğu'nda 4. sınıf temsilcisi olarak görev almış ve Türk Psikologlar Derneği öğrenci biriminde çeşitli projelerde aktif olarak yer almıştır.
Mesleki deneyimine KoruTera Aile Danışmanlık Merkezi'nde uzun süreli staj yaparak başlamıştır. Bu süreçte, teorik bilgilerini uygulamalı çalışmalarla pekistirerek danışanlarla çalışma becerilerini geliştirme fırsatı bulmuştur. Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda gerçekleştirdiği gönüllü staj sırasında hazırladığı "Psikoterapide Yapay Zekâ ve Chatbot: Etik Kurallar ve Sınırlılıklar" başlıklı makalesi yayınlanmıştır.
Lisans mezuniyetinin ardından Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi ve Çocuk Değerlendirme Testleri gibi alanlarda uzmanlık eğitimleri almış ve bu süreçleri üç ay süren süpervizyon çalışmalarıyla desteklemiştir.
Hâlihazırda KoruTera Aile Danışmanlık Merkezi'nde Ergen ve Yetişkin Psikoloğu olarak görev yapmaktadır. Danışanlarına, bireysel ihtiyaçlarına özgü yapılandırılmış terapi yöntemleri sunarak yaşam kalitelerini artırma, sağlıklı ilişkiler kurma ve kişisel hedeflerine ulaşma konularında destek olmaktadır. Danışanlarının potansiyellerini ortaya çıkarmalarına ve yaşamlarında olumlu değişiklikler yapmalarına katkıda bulunmak, mesleki motivasyonunun temelini oluşturmaktadır.
Daha fazla bilgi almak veya randevu talebinde bulunmak için iletişime geçebilirsiniz.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Kelime Söyleyiş Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Koru Tera Aile Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Terapötik Kartlar Terapisi
Yas Terapisi
Görüşler içerisinde ara
s....o
Yaşadığım tükenmişlik sendromunun hayatımı çekilmez bir hale getirdiği noktada Ilgın Hocamla tanışmam benim için gerçek bir dönüm noktasıydı. Kendisini adeta yakın bir arkadaşım gibi hissediyorum.
Benim için çok verimli ve kendimi çok rahat hissettiğim bir terapi sürecinden geçiyorum ayrıca çok farklı bakış açıları kazandım.
Sevgilimle kıskançlık krizleri yaşıyorduk. Bu sebeple Ilgın Hocamıza başvurduk. Görüşmeler içerisinde ilişkideki beklentilerimiz ve potansiyellerimiz hakkında konuştukça birbirimizi daha anlar olduk. Verdiği ödevler sayesinde de seans sonrasında iletişimimizi sağlıklı bir şekilde kurduk ve koruduk.
Yaşadığım bunalımlar sonucu hocama başvurdum. Görüşmelerimiz devam ettikçe kendimde farkındalıklar yaşamaya başladım ve bu farkındalıklar bana iyi hissettirmeye başladı. Destekleri bana çok iyi geldi.
Gerçekten kendimle ilgili çok güzel farkındalıklar edindim. Güzel bir yolculağa başladım. Önce kendimi keşfediyorum bu yolculukta. Ilgın hocam bu süreçte hep yanımda oldu ve bu yolculukta bana eşlik edip bir sürü farkındalıklar elde etmeme destek oldu. Benim için çok güzel ve sağlıklı bir süreç oluyor
Kendimi sürekli yargılayan bir yerdeydim. Bunu nasıl nereden öğrendiğimi konuştuk ve ailemin mükemmelliyetçi tavrını aldığımı fark ettim. Güler yüzü ile yargılanmadığımı hissettim.
Ilgın Hanımla arkadaşımın önerisi ile terapiye başladım. Başta arkadaşım ile tanışıyor olmaları beni germişti ama kendisi gerçekten çok profesyonel bir psikolog. Daha da ileriye yönelik başarıları olacağından eminim. Yaklaşımı, konuşması, desteği bu süreçte bana çok iyi geldi. Bir çok konuda fayda sağladı yolu açık olsun..
Ilgın hocam çok ilgili her zaman. Olaylara başka yönlerden bakmama yardım oluyor. Kendimi bulmam ve sevmem konusunda güzel seanslar yapıyoruz.
Profesyonel yaklaşımınızla hayata bakış açım değişti. Çocuğuma ve bana iyi geldiniz. Yolunuz her daim iyi insanlara çıksın
Ilgın Mazman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ilgın Mazman, Psikoloji. Size Ilgın Mazman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi.
Ilgın Mazman adresi nerede?Ilgın Mazman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Koru Mahallesi Atakent Sitesi 2622. Sokak No:1-89 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ilgın Mazman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ilgın Mazman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ilgın Mazman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ilgın Mazman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ilgın Mazman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ilgın Mazman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ilgın Mazman hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Ilgın Mazman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ilgın Mazman hangi sigortaları kabul ediyor?Ilgın Mazman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar