Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4, Yeşilyurt
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Telefon numarası doğrulandı
Eşimin midesindeki ağrı için gittiğimiz hastanede (NON-HODKİNG) LENFOMA olduğunu öğrendik.DOÇ.DOK.İLHAMİ BERBER hocamızdan randevu aldık ve hızlı bir şekilde tedaviyi başlattı.4kür kemoterapiden sonra eşimin midesindeki 5,5 cmlik yara tamamen geçti.Kendisi alanında çok çok başarılı bir hoca bu hastalığa yakalanan herkes gönül rahatlığıyla gidip tedavisini olabilir.Başarılarının devamını dilerim. AHMET İNANÇ
İlhami Berber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlhami Berber, İç Hastalıkları.
İlhami Berber adresi nerede?İlhami Berber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4 Yeşilyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlhami Berber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlhami Berber online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlhami Berber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlhami Berber bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlhami Berber ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlhami Berber hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İlhami Berber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yeşilyurt civarındaki ilçelerden bazıları