Genel Cerrahi Randevusu
Genel Cerrahi Randevusu
İstanbul
Doktor Muayenehanesi
n....c
İyi ki karşılaştık kendisiyle Basit bir koltuk altı kisti yüzünden hastane hastane gezerken beni acil ameliyatlara almaları gerektiğini söyleyen diğer cerrahlardan sonra İlhami bey gereksiz cerrahiye girişmeden Tüm bilgisi ve mütevazi ligi ile durumu çok kısa sürede atlatmama yardımcı oldu Allah razı olsun ondan Artık tüm ailemizin doktoru kendisi teşekkürler ediyorum.
uy...ş
Hasta psikolojisini önemseyen,anlasilir sekilde hastaligi-sureci anlatip aydinlatan gördugum en kiymetli TIP Dokturu.
Total troidektomi-safra kesesi-apandist-hemorodial hastaliklar-kil donmesi-hidratenitis suppiritiva gibi rahatsizliklardan ben ve esim ve ailelerimiz yani maaile kendisinin hastalariyiz cok sükür ki kendisiyle karsilastik da hekimlere olan inancimiz yeniden geldi.
C.venda altuntas
zu...r
İlhami Bey kendisine tamamiyle güvenebileceğiniz mükemmel ve çok iyi bir cerrah. Hastasıyla yakından ilgilenen güler yüzlü pozitif bir insan. Kendisine çok teşekkür ederim.
İlhami Bereket isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlhami Bereket, Genel Cerrahi. Size İlhami Bereket tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
İlhami Bereket adresi nerede?İlhami Bereket şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlhami Bereket isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlhami Bereket online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlhami Bereket hangi dilleri konuşuyor?İlhami Bereket ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlhami Bereket isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlhami Bereket bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlhami Bereket ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlhami Bereket hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İlhami Bereket hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar