Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Ulu Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:48-62, Osmangazi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Diğer

4 yaşında kızımı ilhan beye götürmeden onca hastane onca doktora götürdüm iki ay boyunca kızım nefes darlıgı cektı ilaç yazıp hava verıp grip oldugunu söylüyorlardı bır arkadaşımın tavsıyesı uzerine kızımı doktor ilhan dindara götürdüm bazı testler yaptıktan sonra rahatsızlığını neden kaynaklandığını söyledi onca ilaçları çocuğum boşuna içmiş yazdığı rahatlaması için tek bir ilâç ile kızım 3 gündür rahat nefes alabiliyor ilhan dindar tecrübesi güleryüzlü mükemmel bir doktor Allah ondan razı olsun

Ü
Konum: Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Diğer

2016 doğumlu oğlum 1 buçuk yaşından buyana ilhan bey doktorumuz tek kelimeyle iyiki ilhan beyi tanıdık Allah razi olsun ondan

ilhan bey gercek bir doktor kızımı dogdugundan beri ona götürüyorum güen veren bir kişi kendisine tsekker ederim

Bence herkesin aradigi gibi ozenli dikkatli rahat ve sakin.her muayenemizden taminkar ayriliyoruz.daimi dr. Umuz oldu.bence guvenebilecegimiz nadir insanlardan biri.

dört dörtlük bilgili hemen tedaviye başlayan.anlayışlı güzel yüzlü bir uzman doktor. benim iki çocuğumuda ilhan bey sayesinde yetiştirdim.büyüttüm.allah razı olsun kendisi çok kaliteli bir hekim.zeki anlayişli bir hekim.her zaman allaah yolunu açık etsin inşallah.verdiği mücadele ile her an tüm istedikleri ilhan beyle olsun inşl

I

BİZ İLHAN BEYE BİR YAKINIMIZIN TAVSİYESİ ÜZERİNE OĞLUMUZ TUĞRAYI GÖTÜRDÜK .YAKLAŞIK 2009 YAZINDAN BERİ SÜREKLİ İLHAN BEYE GİDİYORUZ VE ÇOK MEMNUNUZ.HASTALIK ÜZERİNDEKİ TEŞHİSLERİ TESPİTLER ÇOK BAŞARILI VERDİĞİ İLAÇLARDA OĞLUMUZA ÇOK İYİ GELİYOR.DÜNYA İYİYSİ BİR İNSAN.GÜLERYÜZLÜ VE ANLAYIŞLI BİRİSİ.İLHAN BEYE MESLEĞİNDE BAŞARILAR VE SAĞLIKLI YILLAR DİLİYORIM.İLHAN DİNDARI HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.10 NUMARA BİR DOKTOR.