Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Burcu Karadeniz Ereğli Koç Diyaliz Merkezi
Meydanbaşı Cad.Hakkı Cöbek Sok.30, Ereğli, Zonguldak
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
T
tü...r
Telefon numarası doğrulandı
uzun süren ağrılar ve tahliller neticesinde teşhisimi koyarak beni tedaviye yönlendiren dr ilhan beye çok teşekkür ederim..sayesinde tedavim yola girdi..
su...n
Telefon numarası doğrulandı
ben 2 sene yapılan tahliller sonucu hastalığıma ad konulamayınca dr.ilhan beye ulaştım.yaptığı ve gözlemlediği bulgular sonucunda lupus teşhisi koydu ve tedaviye başladık.bugün pasif bir lupus hastasıyım artık.binlerce tşk.ler
İlhan Durmuşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlhan Durmuşoğlu, İç Hastalıkları.
İlhan Durmuşoğlu adresi nerede?İlhan Durmuşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meydanbaşı Cad. Hakkı Cöbek Sok.No 33 1 Zonguldak
- Meydanbaşı Cad.Hakkı Cöbek Sok.30 Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlhan Durmuşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlhan Durmuşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlhan Durmuşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlhan Durmuşoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlhan Durmuşoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlhan Durmuşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İlhan Durmuşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki İç Hastalıkları Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar