Online Randevu Takvimi
etkin değil
Çukurambar Mahallesi 1480 Sk. Besa Kule İş Merkezi A Blok No:40 Kat:11 Çankaya/Ankara, Çankaya
Abdominoplasti
Saç Ekimi
Yüz Estetiği
İzsiz Meme Büyütme
İlhan Pekdemir Muayenehanesi
Kıymetli hocam İlhan pek demir ile gecen yıl tanıştım bir şans eseri kendisine muaneye gittim ve ameliyat oldum Üst gözkapagı estetigi yaptırdım sonucmu bana göre mükemmel kendisi ve calışanları sonderece insancıl güleryüzlü ve işini cok iyi yapan bir doktordur kesinlikle gözünüz kapalı kendisine güvenebilirsiniz Kıymetli hocamın başarılarının devamını dilerim.
İlhan hoca gerçekten çok ilgili ve alakalı bir doktor. Kesinlikle sadece gerekli gördüğü uygulamaları tavsiye ediyor tüm hastalarına. Ben yurt dışından geldiğim için doktorlara güvenmiyordum ama bu ön yargımı kırmış oldu :) Cilt tedavisi ile başlayarak Lazere kadar tüm uygulamaları yaptırdım. İnşallah diğer ameliyat işlemlerinide uygun görürse gerçekleştireceğiz. Bu yazdıklarıma kulak verin dua edeceksiniz
(Meral)
İlhan Pekdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlhan Pekdemir, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size İlhan Pekdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Ucu Kaldırma, Burun Estetiği, Yüz Estetiği, PRP Yüz Gençleştirme, Meme Küçültme, Meme Estetiği, Meme Büyütme, Meme Dikleştirme, İzsiz Meme Büyütme.
İlhan Pekdemir adresi nerede?İlhan Pekdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar Mahallesi 1480 Sk. Besa Kule İş Merkezi A Blok No:40 Kat:11 Çankaya/Ankara Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlhan Pekdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlhan Pekdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlhan Pekdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlhan Pekdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlhan Pekdemir hangi dilleri konuşuyor?İlhan Pekdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlhan Pekdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlhan Pekdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlhan Pekdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlhan Pekdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İlhan Pekdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra