Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ö
öz...z
Telefon numarası doğrulandı
Hayatım da tanıdıgım en mükemmel doktor hamilelik sürecimmde internetten okuyup okuyup bunalıma girdiğim her şeyde beni telkin ederek hamileliğimin sakin geçmesini saglayıp dogumumu sohbet eşliğinde anlamadan geçirmemi sağlayan kalbi güzel doktoruma cok teşekkür ediyorum herkesede gözüm kapalı tavsiye ediyorum
be...l
Telefon numarası doğrulandı
ilhan bey tanıdığım en iyi doktor iki kızımın da doğumununu o gerçekleştirdi bir kez daha hamile kalsam doktorum yine ilhan şen olur teşekkür ediyorum ilhan bey...
İlhan Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlhan Şen, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
İlhan Şen adresi nerede?İlhan Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 600 Evler Mahallesi Atatürk Caddesi No:8 Bandırma
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlhan Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlhan Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlhan Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlhan Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlhan Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlhan Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlhan Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlhan Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İlhan Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bandırma civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar