Fizyo Batı
İnönü Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 412B/9 Vega Cadde Avm, Yenimahalle
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Gazi Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden 2024 yılında 3.22 ortalamayla mezun olmuş bir fizyoterapistim. Fizyoterapi alanındaki yolculuğum, Akdeniz Üniversitesi'nde Fizyoterapi Teknikerliği bölümünü tamamlamamla başladı. Yıllar içinde Reformer Pilates, Kuru İğneleme, Hacamat, Manuel Terapi ve Refleksoloji alanlarında sertifikalar alarak uzmanlığımı geliştirdim.
Bireylerin fiziksel sağlık hedeflerine ulaşmalarına ve yaşam kalitelerini artırmalarına yardımcı olmayı hedefliyorum. Profesyonel becerilerim, üniversite yıllarımda başladığım ve hala aktif olarak devam ettiğim yamaç paraşütü hobim ile de desteklenmektedir.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. İlkay Demirci adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İlkay Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlkay Demirci, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
İlkay Demirci adresi nerede?İlkay Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 412B/9 Vega Cadde Avm Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlkay Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlkay Demirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlkay Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlkay Demirci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlkay Demirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yenimahalle civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar