Gazi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Lisans mezuniyeti sonrasında hem yurt içinde hem yurt dışında Diyetisyen ve beslenme yöneticiliği pozisyonlarından sektörde birçok organizasyon çatısı altında iş deneyimine sahip olan İlkay Turgut, Türkiye’nin En Büyük Beslenme Danışmanlığı olan Dietworks Beslenme Danışmanlığında hizmet vermektedir.
İletişim yönü kuvvetli, self motivasyonu yüksek, sabırlı bir profile sahip olup, disiplinli, takipçi, detaylara önem veren bir çalışma prensibine sahiptir. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir beslenme sistemine inanmaktadır ve danışanlarına bu bakış açısıyla hizmet sunmaktadır. Sosyal mecraları etkin bir şekilde kullanarak da sürdürülebilir beslenme önerileri ile takipçilerine ulaşmaktadır.
Ankara en iyi diyetisyenler deyince ilk akla gelen isimlerden olan İlkay Turgut Öztürk, Sürdürülebilir Beslenme, sürdürülebilir Tarifler, Metabolik hastalıklarda beslenme ve tedavileri, Gebelikte Beslenme, Çocuk / Ergen ve Yetişkin Beslenmesi, Sporcu Çocuklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi konularında hizmet alan geniş bir danışan portföyüne sahiptir.
Şu ana kadar Ankara’nın çeşitli bölgelerinde 7 şubesi (Bahçelievler, Via Tower – Armada, Tepe Prime, Maidan, Mira Ofis Beytepe, Eryaman) olan Dietworks Beslenme Danışmanlığı çatısı altında 500’ün üzerinde danışana birebir hizmet vermiş olup online ve yüz yüze olarak danışan kabulüne devam etmektedir.

Gazi, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +9 daha fazla

Diyabet Diyeti

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Konum: Beşevler merkez ofis Diyetisyen Randevusu

İlkay hanımla 3 aylık yüz yüze ilerleyen bir sürecimiz oldu. 3 ayda 17 kg verdim. ve istediğim vücuda ulaştım. İlkay hanım hem takibi hem motivasyonuyla bu süreçte bana çok destek oldu. Listeleri ve bana özel oluşturduğu tariflerle keyifli bir şekilde aç kalmadan ve zorlanmadan 3 ayımızı tamamladık. Ardından verdiği kilo koruma desteği ile de sağlıklı beslenmeyi bana öğretti. Beşevler şubesi gerek konumu gerek dizaynıyla keyifli ve ulaşımı kolaydı.Herkes çok ilgili ve güleryüzlüydü. İlkay hanımdan çok memnun kaldım.

Konum: Beşevler merkez ofis Online Diyet

Öncelikle kendim için daha sonra da annem için diyetisyenlik hizmeti aldık. Yıllardır kilo vermekte çok zorlanan annem ideal kilosuna giderek yaklaşıyor.