İletişim yönü kuvvetli, self motivasyonu yüksek, sabırlı bir profile sahip olup, disiplinli, takipçi, detaylara önem veren bir çalışma prensibine sahiptir. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir beslenme sistemine inanmaktadır ve danışanlarına bu bakış açısıyla hizmet sunmaktadır. Sosyal mecraları etkin bir şekilde kullanarak da sürdürülebilir beslenme önerileri ile takipçilerine ulaşmaktadır.
Ankara en iyi diyetisyenler deyince ilk akla gelen isimlerden olan İlkay Turgut Öztürk, Sürdürülebilir Beslenme, sürdürülebilir Tarifler, Metabolik hastalıklarda beslenme ve tedavileri, Gebelikte Beslenme, Çocuk / Ergen ve Yetişkin Beslenmesi, Sporcu Çocuklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi konularında hizmet alan geniş bir danışan portföyüne sahiptir.
Şu ana kadar Ankara’nın çeşitli bölgelerinde 7 şubesi (Bahçelievler, Via Tower – Armada, Tepe Prime, Maidan, Mira Ofis Beytepe, Eryaman) olan Dietworks Beslenme Danışmanlığı çatısı altında 500’ün üzerinde danışana birebir hizmet vermiş olup online ve yüz yüze olarak danışan kabulüne devam etmektedir.
Diyetisyen Randevusu
Kontrol Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Beşevler merkez ofis
İlkay hanımla 3 aylık yüz yüze ilerleyen bir sürecimiz oldu. 3 ayda 17 kg verdim. ve istediğim vücuda ulaştım. İlkay hanım hem takibi hem motivasyonuyla bu süreçte bana çok destek oldu. Listeleri ve bana özel oluşturduğu tariflerle keyifli bir şekilde aç kalmadan ve zorlanmadan 3 ayımızı tamamladık. Ardından verdiği kilo koruma desteği ile de sağlıklı beslenmeyi bana öğretti. Beşevler şubesi gerek konumu gerek dizaynıyla keyifli ve ulaşımı kolaydı.Herkes çok ilgili ve güleryüzlüydü. İlkay hanımdan çok memnun kaldım.
an...n
Öncelikle kendim için daha sonra da annem için diyetisyenlik hizmeti aldık. Yıllardır kilo vermekte çok zorlanan annem ideal kilosuna giderek yaklaşıyor.
İlkay Turgut Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlkay Turgut Öztürk, Diyetisyen. Size İlkay Turgut Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Çölyak Hastalığında Beslenme.
İlkay Turgut Öztürk adresi nerede?İlkay Turgut Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlkay Turgut Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlkay Turgut Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlkay Turgut Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlkay Turgut Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İlkay Turgut Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlkay Turgut Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlkay Turgut Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlkay Turgut Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İlkay Turgut Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkay Turgut Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?İlkay Turgut Öztürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler