2001 yılında Ankara Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Sonrasında Üsküdar Üniversitesi’ nde Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yapmıştır.
Türk Psikologlar Derneği’ nden Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, Grup Psikoterapileri Derneği Abdülkadir Özbek Türk Psikodrama Enstitüsü’ nden 5 yıl süre ile Psikodrama Eğitimi, Davranış Bilimleri Enstitüsü’nden de EMDR (1. ve 2. Düzey) Eğitimi, ISST Şema Terapi Uluslararası Eğitimleini (1. ve 2. Düzey) almış ve eğitim aldığı alanlarla ilgili süpervizyon süreçlerini tamamlayarak yetkinlik kazanmıştır. Aynı zamanda Prof. Dr. Doğan ŞAHİN tarafından verilen Psikodinamik Terapi eğitimine devam etmektedir. Çocuk ve ergenle çalışmak üzere Oyun Terapileri Derneği’ nden Deneyimsel Oyun Terapisi Eğitimini, Dr. Başak DEMİRİZ’ den de Çocuk ve Ergen Aileleriyle Bilişsel Davranışçı Terapi Temel Teori, Teknik ve Uygulama Eğitimlerini almıştır. Türk Psikologlar Derneği tarafından sertifiye edilen WISC-R ve WISC 4 testlerinin, Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği tarafından verilen Denver 2 Gelişimsel Tarama Testinin de imza yetkili uygulayıcısıdır. Sağlıklı bir çocuğun gelişiminin izlenmesi ve çocuğun gelişimindeki normalden sapmaların tanımlanması üzerine gereken bilgi ve becerilerin kazandırılması amacıyla Prof. Dr. Gülsen ERDEN tarafından verilen Çocuk Değerlendirme Eğitimlerini Türk Psikologlar Derneği’nin onayı ile almıştır. Ayrıca Psikolojik Testler Derneği’ nden de Rorschach ve Loissa Duss başta olmak üzere birçok test eğitimini almış ve süpervizyon süreçlerini tamamlamıştır.
Lisans tezini depresyon ve kaygı bozukluğu üzerine yüksek lisans tezini ise tezini Dikkat Eksikliği ve Özel Öğrenme alanında yapmıştır. Mezuniyetinden beri özel hastaneler başta olmak üzere birçok sağlık kuruluşunda psikolog olarak çalışmıştır.
2008 yılından beri kurucularından olduğu İlkem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ nde eş zamanlı olarak İlkem Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ nde çalışmalarını sürdürmektedir. Klinisyenliğinin yanı sıra zeka, dikkat, gelişim ve kişilik testleri uygulayıcısıdır. Evli ve bir kız çocuk annesidir.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Louisa Duss
Moxo Dikkat Ölçme Testi
İlkem Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Yas Terapisi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlkem Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
Ön Görüşme
Şema Terapi
g....)
Kızımın kaygı problemi için görüştük kendisiyle. 6 ay gittik. Çok büyük ölçüde mutlulukla ayrıldık. Sıkıntıları çözümlendi. Ara ara gideceğiz. Aynı şeyler başa dönmesin. Yaklaşımından, çocukla iletişiminden, süreci yönetmesinden çok memnun kaldık. Bu süreçte eşimle ayrıldık. Biz destek istemesek bile bu konuda da çocuğuma yardımcı oldu ve yol gösterdi. Biz memnun kaldık.
Kendisinden gayet memnunum. Mesleki açıdan yeterli buluyorum. Bize verdiği tavsiyelerle ilgili olumlu yansımaları oldu dolayısla nizim için hayat kurtarıcı oldu. 3-4 ay görüşme sağladım. Olaylara daha dışardan bakabilmeyi, daha sakin kalabilmeyi öğrendim. Hayatımın her alanında daha pozitif oldum.
y....)
İlke Hanım'dan çok memnun kaldık ve görüşmelerimiz sonrasında sonuca ulaştık. Ailecek görüşme sağladık. Bazen ben bazen eski eşim bazen de kızım görüşme sağladı. Toplamda 10 seans danışmanlık hizmeti almışızdır. Kızımın babasıyla ilişkisini düzeltmek maksadıyla görüşme sağlamıştık ve sonuç aldık, şu anda birbirlerini anlayabiliyorlar. Kendisi çok sakin, iyi dinleyen, yönlendirme yapmayan, düşündürme odaklı, iki tarafında birbirini anlamaya yönelik düşünmemizi sağlayan bir uzman. Ben beğendim, beğeniyorum. Memnun kaldım.
f....)
İlke Hoca'yı uzun zamandır tanıyorum. Kendisi naif, yaklaşımı iyi bir uzman. Öncelikle hem bir anne hem harika bir insan hem de iyi bir uzman. Herkese tavsiye ediyorum. 2-3 yıldır kendisini tanıyorum. Oğlumun tuvalet alışkanlığı, öfkeli olduğu için gidiyordum. 6 yaşına geldiğinde test yaptıralım diye karar vermiştik geçen günde test için gittim. Ben çok memnunum. Çocuğumda ilerleme gördüm. Gerçekten uzmanları çok iyi seçmeleri lazım. Kendisi önce mesleğini yapan, vicdanlı, yaklaşımı iyi ve parayı 2. planda tutan birisi. Ben herkese tavsiye ediyorum. Kendisine bambaşka güveniyorum. Oğlumu rahatlıkla götürüp, kararlarını dinleyip uyguluyorum. Evladımı rahatlıkla kendisine teslim ediyorum.
h....)
Kendisinden çok memnunuz. Çocuğumla ilgili yaşadığımız problemin çözümünde çok odaklı ve verimli bir süreç geçirdik. Tamamen iletişim tarafı çok kuvvetli bir şekilde süreci uyumlu bir şekilde yönetebildik. 3 ay görüşme sağladık ve sürecimizi tamamladık. Görüşmelerimizden sonra yaşadığımız sıkıntımız tamamen bitti. Kendisinden çok çok memnunuz. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Kızım çok küçükken boşanmıştık. Ergenlik dönemine girmeden eğer küçüklükten gelen bir travma varsa önüne geçebilelim diye tavsiye üzerine gittik İlke Hanım'a. Aralıklı olarak 3 ay kadar devam ettik. Kızım şuanda hayır demek istediği yerde daha rahat bir şekilde hayır diyor. İsteklerini daha net ifade ediyor. İlke Hanım çok açıklayıcı bir uzman. Yumuşak bir tavrı var ve çocuklarla iletişimi çok güzel. Çok memnunuz.
z.....
Çocuğumun geçirdiği büyük bir travma sonrası tavsiye üzerine ulaştık İlke Hanım'a. Yaklaşık 5,5 aydır devam ediyoruz. Şu an ayda bir kontrol için gidiyoruz. Çocuğum yaşadığı travmayı İlke Hanım sayesinde tamamen atlattı. Normalde kapalı, iletişim kurmayan bir çocuk olmasına rağmen İlke Hanım onu çok güzel açtı. Çok profesyonel ve danışanını rahatlatan, huzur veren bir uzman. Çok güvenilir. Süreçten ve yaklaşımından çok memnun kaldık.
y....g
İlke hanımın iki yıldır danışanıyım, kaygı bozukluğu nedeniyle kendisinden destek alıyorum, hala da seanslarımıza devam ediyoruz. Kendisi hem mesleki yeterliliği ile hem de insani olarak bana bu süreçte gerçekten çok yardımcı oldu, herkese de gönülden tavsiye ederim.
n....e
İlke hanıma ben iki senedir gidiyorum, daha önce kızım için seans almaya başlamıştık, sonrasında kendim için gitmeye karar verdim. Şu ana kadarki süreçte çok güzel yol kat ettik, benim için çok çaba sarf ettiğini fark ettim, gayet memnunum, çok da güzel bir yol aldığımızı düşünüyorum.
e....u
İlke hanımla geçirdiğim her seanstan çok memnunum ve her seferinde yeni farkındalıklar kazanıyorum.
İlke Erdaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlke Erdaş, Psikoloji. Size İlke Erdaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
İlke Erdaş adresi nerede?İlke Erdaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye Mah. Noter Sk. No:33/2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlke Erdaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İlke Erdaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İlke Erdaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlke Erdaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İlke Erdaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlke Erdaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlke Erdaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, İlke Erdaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlke Erdaş hangi sigortaları kabul ediyor?İlke Erdaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu