2022 Haziran ayında uluslararası düzeyde skolyozun en kapsamlı eğitimi olan ISST- SCHROTH METHOD eğitimini alıp sınavını başarıyla geçerek Schroth Terapisti ünvanını almıştır.
Yine Uluslararası düzeyde bir eğitim olan ACOLS-LENFÖDEM eğitimini ve sınavlarını da başarı ile tamamlayarak Lenfödem terapisti ünvanını almaya hak kazanmıştır.
2021 yılından beri OSSA Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezinde aktif olarak çalışmaktadır.
Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:10/6, İzmit
Ante Sağlık
t....a
İlke hocamla bir aydır çalışıyoruz, duruş bozukluğum vardı. Artık daha iyiyim, kendisinden memnunum, seanslara devam edeceğim.
a....m
İlke Hanıma kifoz şikayetimle başvurdum, şu an 11. Seansımız çok memnun kaldım, vücudumun rahatlığını hissettim, ağrılarım geçti. Daha rahat haraket edebiliyorum seanslarıma devam edeceğim. İlgisi ve tedavisinden memnunum.
tü...n
Sol bacağımdaki şişlik için İlke Hanıma gelmiştim, yaptığı lenfödem masajı ile diz altından 1 santim diz üstünden 3 santim inme oldu. Yaptığı masajdan memnun kaldım
me...
İlke hocama güvenerek tedavi alabilirsiniz. Omur eğriliği şikayetiyle başvurmuştum. Boynum sürekli aşağıda durduğu için kambur gibi görünüyordu. Aldığım tedavi sonrası hem boynum yukarda duruyor hem de özgüvenim yükseldi. Kendisi ilgi, alaka, tecrübe ve bilgi yönünden işinin ehli
t.....
Lenfödem vardı, tedavisini yaptırdı. Diz altından 1 cm, diz üstünden 2 cm incelme oldu. 7 seans tedavi uygulandı. İlke Hanım çok güler yüzlü, sempatik bir hanım. Tedavisinden gayet memnun kaldım.
z.....
Kendisi gayet iyi, güler yüzlü, işini iyi yapan ve profesyonel bir fizyoterapist. Kendisiyle çalışmaktan memnunum. Bilgisi her şeyi gayet iyi. İyi eğitimli birisi. Dizimden menisküs ameliyat oldum ve skolyoz rahatsızlığım var. Vücudumun spor görmesi gerekiyordu, özel çalışmak istedim. Gayet memnunum. Mental olarak daha iyi hissediyorum. Vücudum sıkılaştı ve kaslarım daha fazla güçlendi. Her açıdan olumlu dönüş aldım.
t.....
Hocamdan gayet memnunum. İlkenur Hanım çok güler yüzlü, çok iyi uzman fizyoterapist, o yüzden devam etmeyi düşünüyorum. Çalıştığı kurum daha öncesinde de çocuklarım ve benim gittiğim bir yer. Duruş bozukluğundan dolayı reformer pilates uygulanıyor. Ben faydasını görüyorum. Genel itibariyle iyi, güler yüzlü, sevgi dolu birisi.
m....)
Gayet memnunum. Oğlumun skolyozu 11-12 derece ile başladık, şu anda 8 dereceye düştü. 3 aydır devam ediyoruz, hala devam ediyoruz. İlkenur Hanım açıklayıcı ve nazik birisi. Ben çok memnunum. Ben 1 kez gördüm, oğlum sürekli içerisinde ama o da çok seviyor.
ö....c
İlgili alakalı, gerekli bütün bilgilere sahip, tedavimi başarıyla ilerleten çok fayda gördüğüm bir doktor lenf ödem sürecimde çok güzel fayda görüyorum iyi ki ilkenur hanım
ah...r
Bacak uzatma ameliyatım sonrası bacak kas denge problemlerim ve skolyozum için schroth tedavimde İlkenur Sarı hocanın güler yüzlü ilgi ve yaklaşımıyla beklentimden çok iyi sonuç oldu.
İlkenur Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlkenur Sarı, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size İlkenur Sarı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık.
İlkenur Sarı adresi nerede?İlkenur Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:10/6 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlkenur Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İlkenur Sarı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İlkenur Sarı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlkenur Sarı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
İlkenur Sarı hangi dilleri konuşuyor?İlkenur Sarı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlkenur Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlkenur Sarı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlkenur Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, İlkenur Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.