2020 yılında İstanbul Okan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü bitirdi. Aynı yıl içerisinde Kinezyolojik bantlama, Kuru iğneleme, Manuel terapi, Klinik Pilates, Pelvik taban ve rehabilitasyonu eğitimlerini tamamladı.

2022 Haziran ayında uluslararası düzeyde skolyozun en kapsamlı eğitimi olan ISST- SCHROTH METHOD eğitimini alıp sınavını başarıyla geçerek Schroth Terapisti ünvanını almıştır.
Yine Uluslararası düzeyde bir eğitim olan ACOLS-LENFÖDEM eğitimini ve sınavlarını da başarı ile tamamlayarak Lenfödem terapisti ünvanını almaya hak kazanmıştır.

2021 yılından beri OSSA Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezinde aktif olarak çalışmaktadır.

Ante Sağlık
Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:10/6, İzmit

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Röportaj

Konum: Ante Sağlık Randevu

İlke hocamla bir aydır çalışıyoruz, duruş bozukluğum vardı. Artık daha iyiyim, kendisinden memnunum, seanslara devam edeceğim.

Konum: Ante Sağlık Randevu

İlke Hanıma kifoz şikayetimle başvurdum, şu an 11. Seansımız çok memnun kaldım, vücudumun rahatlığını hissettim, ağrılarım geçti. Daha rahat haraket edebiliyorum seanslarıma devam edeceğim. İlgisi ve tedavisinden memnunum.

Konum: Ante Sağlık Randevu

Sol bacağımdaki şişlik için İlke Hanıma gelmiştim, yaptığı lenfödem masajı ile diz altından 1 santim diz üstünden 3 santim inme oldu. Yaptığı masajdan memnun kaldım

Konum: Ante Sağlık Randevu

İlke hocama güvenerek tedavi alabilirsiniz. Omur eğriliği şikayetiyle başvurmuştum. Boynum sürekli aşağıda durduğu için kambur gibi görünüyordu. Aldığım tedavi sonrası hem boynum yukarda duruyor hem de özgüvenim yükseldi. Kendisi ilgi, alaka, tecrübe ve bilgi yönünden işinin ehli

T

Lenfödem vardı, tedavisini yaptırdı. Diz altından 1 cm, diz üstünden 2 cm incelme oldu. 7 seans tedavi uygulandı. İlke Hanım çok güler yüzlü, sempatik bir hanım. Tedavisinden gayet memnun kaldım.

Z

Kendisi gayet iyi, güler yüzlü, işini iyi yapan ve profesyonel bir fizyoterapist. Kendisiyle çalışmaktan memnunum. Bilgisi her şeyi gayet iyi. İyi eğitimli birisi. Dizimden menisküs ameliyat oldum ve skolyoz rahatsızlığım var. Vücudumun spor görmesi gerekiyordu, özel çalışmak istedim. Gayet memnunum. Mental olarak daha iyi hissediyorum. Vücudum sıkılaştı ve kaslarım daha fazla güçlendi. Her açıdan olumlu dönüş aldım.

T

Hocamdan gayet memnunum. İlkenur Hanım çok güler yüzlü, çok iyi uzman fizyoterapist, o yüzden devam etmeyi düşünüyorum. Çalıştığı kurum daha öncesinde de çocuklarım ve benim gittiğim bir yer. Duruş bozukluğundan dolayı reformer pilates uygulanıyor. Ben faydasını görüyorum. Genel itibariyle iyi, güler yüzlü, sevgi dolu birisi.

Gayet memnunum. Oğlumun skolyozu 11-12 derece ile başladık, şu anda 8 dereceye düştü. 3 aydır devam ediyoruz, hala devam ediyoruz. İlkenur Hanım açıklayıcı ve nazik birisi. Ben çok memnunum. Ben 1 kez gördüm, oğlum sürekli içerisinde ama o da çok seviyor.

Ö
Konum: Ante Sağlık Randevu

İlgili alakalı, gerekli bütün bilgilere sahip, tedavimi başarıyla ilerleten çok fayda gördüğüm bir doktor lenf ödem sürecimde çok güzel fayda görüyorum iyi ki ilkenur hanım

Konum: Ante Sağlık Randevu

Bacak uzatma ameliyatım sonrası bacak kas denge problemlerim ve skolyozum için schroth tedavimde İlkenur Sarı hocanın güler yüzlü ilgi ve yaklaşımıyla beklentimden çok iyi sonuç oldu.