EN BÜYÜK HOBİM OLAN MESLEĞİM DIŞINDA OLABİLDİĞİNCE AİLEMLE VE GİTARIMLA VAKİT GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUM
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Özel Palmiye Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Sinüzit cerrahisi
Somnoplasti
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Özel Palmiye Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
Özel Palmiye Hastanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
r.....
Saygıdeğer hocam Dr. İlker Bey nazofarenks kitlemin erken dönem tespitini sağladı ve tedavi sürecinde kontrollerimde her zaman yardımcı oldu. Alanında uzmanlığı sayesinde nokta atışı tedavilerle süreci sağlıklı bir şekilde geçirmemi sağladı. Olumlu, ılımlı yaklaşımı ve içten iletişimi bu süreçte manevi olarak da büyük bir destekti. Sağlıkla geçirdiğim her günde, rahatça alabildiğim her nefeste katkısı çok ama çok büyük. Saygıdeğer hocam ülkemizin nadide doktorlarındandır. İlker Bey'i tanımak ve kendisinin doktorum olması benim için büyük bir şans.
to...r
Oğlumuzda geniz eti problemi olduğunu düşünüyorduk.
Ankara'da bir kaç hastane gezdik.Birşeyi yok, gerek yok dediler. Fakat bir sene boyunca horlama ve en ufak bir nezle durumumda geniz akıntısı yüzünden sürekli öksürük oluyordu. İlker beye yolumuz düştü. Geniz etinin alınması gerektiğini söyledi. Biz de kabul ettik. Operasyon günü çok ilgiliydi. Sabah işlem yapıldı. Ve aynı gün öğleden sonra üç gibi oğlumuz merdivenleri atlayarak hastaneden çıktı. O günden beri ne öksürük ne horlama kaldı. İyi ki varsınız hocam
ba...
Oğlumun geniz eti ameliyatını ve kulak içi tüp uygulamasını gerçekleştirdi. Daha sonrasında oğlumun hem ameliyat takibi hem tedavi takibini yakından takip etti, ulaşılabilir bir doktor olması da bizi rahatlattı. Tecrübeli ve uzman ellerine kendinizi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğinizi tavsiye edebilirim.
bü...
TANIDIĞIM EN İYİ ,EN BEYFENDİ DOKTORLARDAN BIR TANESI.HASTAYA YAKLAŞIMI BILGI BECERESI MÜKEMMEL. BEYNIMDE OLUŞAN TÜMÖRÜ KENDISI KULAK BURUN BOĞAZ DOKTORU OLDUGU HALDE BULDU VE BENİ BEYIN VE SİNİR CERRAHİSİ UZMANINA YONLENDIRDİ.ONA ÇOK ŞEY BORÇLUYUM.İYİKİ VAR.
h...
Op. Dr. İlker Arslan Bey'i yıllardır her türlü KBB rahatsızlıklarımda ziyaret ederim. İlk defa hastanede KBB polikliniğinde muayene olmuştum. Öğretmenim, sıkça yaşadığım ses kısıklığı, boğaz enfeksiyonu gibi rahatsızlıklarımda koyduğu teşhis ve tedavisi sayesinde kısa sürede iyileşirim. Güler yüzlü, beyefendi, ilgili, hastaya saygılı/kıymet veren, hastasının şikayetlerini dikkatlice dinleyen bir doktordur. Herkese tavsiye eder, sağlıklı günler dilerim.
e...
Hastane aracılığıyla doktor beye ulaştık, daha sonra da telefon yoluyla iletişime geçtik. 3 yaşında kızımın geniz eti vardı, o yüzden başvurduk. İlker Bey bizi samimi ve kibar şekilde karşıladı. Muayenesini ve gerekli tetkikleri yaptı. Kızım küçük olduğu için ve ameliyat olacağı için çok tedirgindik. Doktor bey bizi bu konuda çok rahatlattı, bize güven verdi. Geniz eti ameliyatından sonra da doktorun bütün tavsiyelerine uyduk ve çok hızlı bir şekilde iyileşme oldu. Kızım artık çok rahat bir şekilde nefes alıp uyuyor. Doktorun pozitif ve güler yüzü bize hep güven verdi, yaptığı ameliyat da zaten o güvenin teminatı oldu gerçekten. İyi ki İlker Bey ile yollarımız kesişmiş, çok ama çok memnun kaldık. Kesinlikle çevremdekilere tavsiye ederim.
s...
Doktorumu daha önceden hastaneden tanıyordum. Kulak ağrısı şikayetiyle gittim. Çok beyefendi ve ilgili biridir doktorumuz. Verdiği ilaçlar hızlı bir şekilde rahatlamama, ağrılarımı dindirmeme sağladı. Tavsiye ederim.
y....
Burunda kırık olduğu için muayeneye gittim. İlgisi ve alakası cok güzeldi. Detaylı açıklamaları, verdiği bilgiler beni çok rahatlattı. Bir hasta için en önemli şey doktora güvendir ve İlker hoca da bu fazlası ile var. İyi ki varsınız hocam.
f...
Doktor beyi daha önce tanıdığım için hastaneye gelip kayıt yaptırdım. Kulak ağrısı şikayeti ile geldim. İlaç tedavisi uyguladı ve çok iyi geldi. Herkese tavsiye ediyorum.
e...
Doktorumuza tavsiye üzerine ulaştım. Oğlumun bademcik ve geniz eti ameliyatını gerçekleştirdi. Daha sonrasında oğlumun hem ameliyat takibi hem tedavi takibini yakından takip etti, ulaşılabilir bir doktor olması da bizi rahatlattı. Etrafımdaki herkese tavsiye edebilirim.
İlker Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Arslan, Kulak Burun Boğaz. Size İlker Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, MRI, Laringoskopi, Polisomnografi.
İlker Arslan adresi nerede?İlker Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İ.İnönü Mah. 720 Sok.No:16 İskenderun
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlker Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlker Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İlker Arslan hangi dilleri konuşuyor?İlker Arslan ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
İlker Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Arslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlker Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, İlker Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlker Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?İlker Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.